Summer soccer bij BZSV
11-07-2020
VOETBALCLUB PAKT DEZE WEKEN ENTHOUSIAST DE DRAAD WEER OP

Summer soccer bij BZSV

Maandenlang lagen de sportvelden van BZSV de Blauwwitters - net zoals bij alle andere verenigingen - er verlaten bij. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen activiteiten om de binding met de club vast te houden. Het virus gooide de sportbeleving volledig in het slot. Natuurlijk, achter de schermen was er wel bedrijvigheid maar de trouwe leden dienden thuis te blijven. Nu de poorten van het sportcomplex weer voorzichtig kunnen openen, vond de club het tijd worden de schade ietwat in te halen. Summer Soccer, vier zaterdagen lang in juli, werd de sleutel.

 

De sprankeling terug

Vorige week begonnen de zomeractiviteiten met een feestelijke heropening van de kantine, waarbij er alle gelegenheid was weer eens bij te praten. Vandaag werd de cyclus voortgezet met een sport- en spelactiviteit voor de jeugd. Miriam Geerdink, Joey Snijders en André de Groot, samen de jeugdcommissie vormend, bruisen van enthousiasme. Net zoals de deelnemende voetballertjes trouwens, want de honger naar de bal blijkt onverminderd groot. Miriam: “We hebben er gewoon enorm veel zin in. We willen weer sprankeling brengen binnen de club en daar kan ook deze zaterdag een steentje aan bijdragen.” Terwijl de patat wordt opgediend, rennen twee jochies nog even snel naar het hoofdveld om daar een balletje te trappen.

 

Ook volgende week zaterdagmiddag worden in het clubhuis diverse activiteiten georganiseerd om de gezelligheid terug te krijgen, waarna de Summer soccer op 25 juli wordt besloten met een voetvolleybaltoernooi voor 16-plussers.

 

Maar ook de - deels vernieuwde - hoofdmacht van de Blauwwitters zit niet stil. Enkele weken geleden al begroetten ze hun nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Ali Gozukeles, die overkwam van SVZW. De eerste oefenwedstrijd samen werd winnend afgesloten. “Ik kan niet anders zeggen, dan dat het er allemaal veelbelovend uitziet”, zo besluit André de Groot met een glinstering in zijn ogen. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

BZSV ten onder in doelpuntenfestijn

De Blauwwitters begonnen zaterdag gedreven aan het thuisduel tegen EMOS. De gasten kregen geen...
25-03-2024

Jarig BSS schaatst 5.500 euro bij elkaar

Het ene feestje is het andere niet. Dat bleek zaterdagmiddag nog meer eens toen het 25-jarig...
24-03-2024

BZSV en PW delen de punten

PW begon zaterdag sterk tegen BZSV en speelde aanvankelijk beter en feller dan de gasten uit...
18-03-2024

Apollo 8 naar halve finale landskampioenschap

Na een boeiende wedstrijd om de eerste plek in de kampioenspoule heeft Apollo 8 zich...
18-03-2024

NEO verliest nipt van DOS’37

Na een van NEO-kant wat afwachtende start zaterdagmiddag in Vriezenveen was de eerste kans voor...
17-03-2024

Jeffrey Scharbaai nieuwe trainer bij Apollo 8

Twee maanden nadat Thijs Oosting bekend maakte aan het einde van het lopende volleybaljaar te...
15-03-2024