Summer soccer bij BZSV
11-07-2020
VOETBALCLUB PAKT DEZE WEKEN ENTHOUSIAST DE DRAAD WEER OP

Summer soccer bij BZSV

Maandenlang lagen de sportvelden van BZSV de Blauwwitters - net zoals bij alle andere verenigingen - er verlaten bij. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen activiteiten om de binding met de club vast te houden. Het virus gooide de sportbeleving volledig in het slot. Natuurlijk, achter de schermen was er wel bedrijvigheid maar de trouwe leden dienden thuis te blijven. Nu de poorten van het sportcomplex weer voorzichtig kunnen openen, vond de club het tijd worden de schade ietwat in te halen. Summer Soccer, vier zaterdagen lang in juli, werd de sleutel.

 

De sprankeling terug

Vorige week begonnen de zomeractiviteiten met een feestelijke heropening van de kantine, waarbij er alle gelegenheid was weer eens bij te praten. Vandaag werd de cyclus voortgezet met een sport- en spelactiviteit voor de jeugd. Miriam Geerdink, Joey Snijders en André de Groot, samen de jeugdcommissie vormend, bruisen van enthousiasme. Net zoals de deelnemende voetballertjes trouwens, want de honger naar de bal blijkt onverminderd groot. Miriam: “We hebben er gewoon enorm veel zin in. We willen weer sprankeling brengen binnen de club en daar kan ook deze zaterdag een steentje aan bijdragen.” Terwijl de patat wordt opgediend, rennen twee jochies nog even snel naar het hoofdveld om daar een balletje te trappen.

 

Ook volgende week zaterdagmiddag worden in het clubhuis diverse activiteiten georganiseerd om de gezelligheid terug te krijgen, waarna de Summer soccer op 25 juli wordt besloten met een voetvolleybaltoernooi voor 16-plussers.

 

Maar ook de - deels vernieuwde - hoofdmacht van de Blauwwitters zit niet stil. Enkele weken geleden al begroetten ze hun nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Ali Gozukeles, die overkwam van SVZW. De eerste oefenwedstrijd samen werd winnend afgesloten. “Ik kan niet anders zeggen, dan dat het er allemaal veelbelovend uitziet”, zo besluit André de Groot met een glinstering in zijn ogen. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

Apollo 8 redt het niet in Sliedrecht

De dames van Apollo 8 hebben de eerste wedstrijd in de play-off om het landskampioenschap met...
12-04-2021

Dames Apollo 8 bekerkampioen!

In het Groningse MartiniPlaza hebben de dames van Apollo 8 maandagmiddag de bekerfinale...
05-04-2021

Apollo 8 maandag in bekerfinale

Voor de tweede keer in de clubhistorie bereikte Apollo 8 de nationale bekerfinale....
03-04-2021

Kilometers voor KiKa

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie ’t Dijkhuis liepen maar liefst bijna 2.500 euro bij...
27-03-2021

Sliedrecht Sport te sterk voor Apollo 8

Afgelopen weekend kwamen de dames van Apollo 8 twee keer in actie in de kampioenspoule van de...
22-03-2021

Zwembad is klaar voor de zwemlessen

“Ik wil op zwemles!”, zegt een jongetje van bijna vier woensdagmiddag gedecideerd...
11-03-2021