Summer soccer bij BZSV
11-07-2020
VOETBALCLUB PAKT DEZE WEKEN ENTHOUSIAST DE DRAAD WEER OP

Summer soccer bij BZSV

Maandenlang lagen de sportvelden van BZSV de Blauwwitters - net zoals bij alle andere verenigingen - er verlaten bij. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen activiteiten om de binding met de club vast te houden. Het virus gooide de sportbeleving volledig in het slot. Natuurlijk, achter de schermen was er wel bedrijvigheid maar de trouwe leden dienden thuis te blijven. Nu de poorten van het sportcomplex weer voorzichtig kunnen openen, vond de club het tijd worden de schade ietwat in te halen. Summer Soccer, vier zaterdagen lang in juli, werd de sleutel.

 

De sprankeling terug

Vorige week begonnen de zomeractiviteiten met een feestelijke heropening van de kantine, waarbij er alle gelegenheid was weer eens bij te praten. Vandaag werd de cyclus voortgezet met een sport- en spelactiviteit voor de jeugd. Miriam Geerdink, Joey Snijders en André de Groot, samen de jeugdcommissie vormend, bruisen van enthousiasme. Net zoals de deelnemende voetballertjes trouwens, want de honger naar de bal blijkt onverminderd groot. Miriam: “We hebben er gewoon enorm veel zin in. We willen weer sprankeling brengen binnen de club en daar kan ook deze zaterdag een steentje aan bijdragen.” Terwijl de patat wordt opgediend, rennen twee jochies nog even snel naar het hoofdveld om daar een balletje te trappen.

 

Ook volgende week zaterdagmiddag worden in het clubhuis diverse activiteiten georganiseerd om de gezelligheid terug te krijgen, waarna de Summer soccer op 25 juli wordt besloten met een voetvolleybaltoernooi voor 16-plussers.

 

Maar ook de - deels vernieuwde - hoofdmacht van de Blauwwitters zit niet stil. Enkele weken geleden al begroetten ze hun nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Ali Gozukeles, die overkwam van SVZW. De eerste oefenwedstrijd samen werd winnend afgesloten. “Ik kan niet anders zeggen, dan dat het er allemaal veelbelovend uitziet”, zo besluit André de Groot met een glinstering in zijn ogen. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

BVV Borne komt net tekort tegen MVV’29

In de uitwedstrijd tegen MVV’29 in Harbrinkhoek was het na 18 minuten al raak voor BVV...
12-10-2020

Dames Apollo 8 starten seizoen sterk

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Apollo 8 de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe...
12-10-2020

Borns Bijtje voor Theo Heeregrave

Theo Heeregrave ontving donderdag uit handen van wethouder Arno Spekschoor een Borns Bijtje in...
08-10-2020

ZV en De Tubanters delen de punten

In de eerste tien minuten van de wedstrijd tussen Zenderen Vooruit en De Tubanters ging het...
04-10-2020

Prima uitwinst voor NEO in Haaksbergen

De eerste kans voor NEO tegen Bon Boys in Haaksbergen kwam na ruim tien minuten. Bjorn Tijhuis...
04-10-2020

Gouden Fluit voor Yvonne ten Tusscher

Na afloop van de wedstrijd tussen de handbaldames van Zenderen Vooruit/Bornerbroek en Bentelo...
03-10-2020