Adventsvesper in de Oude Kerk

 

De Raad van Kerken van Borne, Hertme en Zenderen houdt op zondag 28 november, de eerste advent, de traditionele adventsvesper in de Oude Kerk te Borne. Het thema is: Hoe houd je het vol? Wachter, hoe ver is de nacht? Wachten op het licht, dat duurt ons soms zo lang. Hoe houd je dat vol?

 

In deze vesper wil de Raad van Kerken daar bij stilstaan met tekst, muziek, een lied en stilte. Gretha Sierink en Laurens van Urk zullen voorgaan. De vesper begint om 19.00 uur.

 

In verband met de overheidsmaatregelen vanwege Covid-19 is aanmelding verplicht bij de koster van de Oude Kerk. Dat kan per mail (koster@pgborne.nl) tot vrijdag 26 november 18.00 uur onder vermelding van 'Adventsvesper'. De vesper is ook digitaal te volgen via www.kerkomroep.nl.

 

Kerkwijzer van 30 oktober t/m 10 december

 

De HH. Jacobus en Johannes parochie (met de St. Stephanus in Borne en de H. Stephanus in Hertme) brengt elke maand een Kerkwijzer uit.

 

Daarin vind je uiteraard informatie over de liturgische vieringen, maar ook allerlei ander wetenswaardigs, alsmede contactadressen en telefoonnummers.

 

De nieuwste Kerkwijzer kun je hier downloaden.