Dagje uit gewonnen in de Postcodeloterij?

...gefeliciteerd met uw prijs!

 

Speelt u mee in de Postcodeloterij? Dan hebt u onlangs vrijkaartjes gewonnen voor een leuk uitstapje naar keuze. Weet u niet wat u met deze prijs moet? Dan kunt u uw prijscode altijd kwijt bij de Werkgroep Vakantie en uitstapjes van de Protestantse Gemeente Borne. Zij maakt daar graag een gezin gelukkig mee deze zomer. Zodat ook kinderen die niet op vakantie kunnen, toch een dagje uit kunnen gaan.

 

U kunt uw aanbod doorgeven per mail: uitstapjes@pgborne.nl of door even te bellen naar 06 4033 5202 (Rita Kremer). Ook kunt u uw bon met prijscode kwijt in het speciaal daarvoor bedoelde mandje van de werkgroep onder de toren in de Oude Kerk van Borne. Of u doet de bon in de bus bij een van de werkgroepleden: Jacqueline ten Veen (Ligusterstraat 8), Rita Kremer (Molenkampsweg 37) of Goos Griffioen (Kerkedennen 34).

 

Voor meer informatie over de werkgroep en haar activiteiten, zie:

https://pgborne.nl/organisatie/organisatie/diaconie/vakantie-voor-kinderen/

 

Column over eindbestemming

 

Een maand na de crematie kan de as worden opgehaald bij het crematorium. Wat te doen met de as?

 

Een vraag die na een crematie (maar vaak ook al in de week van een uitvaart) naar voren komt. Er is heel veel keus op dit vlak en in de regel worden de diverse mogelijkheden doorgenomen tijdens het nazorggesprek met de familie.

 

In de nieuwe column van Natasja Kroese van Boom afscheidszorg zoemt ze in op een nieuwe mogelijkheid. Opgaan in nieuw leven...

 

Je leest er meer over over op de pagina Columns.