BVV Borne start met gelijkspel
29-09-2021
DSVD SLEEPT PUNT MEE UIT BORNE:2-2

BVV Borne start met gelijkspel

Na wisselende resultaten in de beker, kon het team van trainer Mark Dijkstra op sportpark ’t Wooldrik laten zien hoe BVV Borne er werkelijk voor staat. Een fris begin van de wedstrijd leverde gelijk een aantal goede mogelijkheden op. Het eerste half uur waren de geel-zwarten heer en meester. Al in de 13e minuut een geweldige diepe bal van achteruit op Mart Snippers die op randje buitenspel de bal goed onder controle kreeg en deze onder de uitkomende doelman van DSVD doorschoof: 1-0.

 

Geweldige start

Een geweldige start van de wedstrijd. Borne bleef druk vooruitzetten en zo bleven de kansen komen. Wederom een diepe bal, ditmaal werd Sven Pieterson bereikt, met een soepele voetbeweging lobde hij de bal over de doelman, maar zag de bal net aan de verkeerde kant van de paal verdwijnen. Een tweede doelpunt hing in de lucht met nog goede mogelijkheden voor Mart Kosterink en Mart Snippers. Na iets meer dan een half uur spelen, kreeg DSVD meer vat op het spel en kreeg het zelf enkele kleine mogelijkheden. In de 32e minuut een diepe bal op spits Wout Arkink, de beheerst het leer onder Sander Post doorschoof: 1-1. Even was Borne het goede spel kwijt, echter wist het zich na een kleine 5 minuten goed te herstellen en werden ze weer gevaarlijk voor de goal van DSVD.

 

Deze kansen werden niet benut en zo leek het erop dat de spelers met een 1-1 stand zouden gaan rusten. Dit was niet het geval want in blessuretijd van de eerste helft een afgemeten voorzet van Freek Seiger, deze voorzet werd vervolgens perfect tegen de looprichting in ingekopt en het was Wout Arkink die met een geweldige goal de rust stand op 1-2 zette.

 

Tweede helft

De tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Een kopbal van Wesley Assink die net het doel miste had de gelijkmaker op kunnen leveren. Maar ook de gasten kregen enkele goede mogelijkheden om de wedstrijd definitief in het slot te gooien, echter was het tot driemaal toe Sander Post die een sta in de weg was en de geel-zwarten in de wedstrijd hield. De laatste vijf minuten was het verzorgde voetbal van beide ploegen ver te zoeken. De gastheren speelden alleen nog de lange bal en de gasten probeerden met een counter de wedstrijd te beslissen. Tot aan de laatste minuut bleef het spannend. De razendsnelle ingevallen A-junior Luuk Swienink was zijn tegenstander al een aantal keren te snel af en wist met een goede voorzetten gevaar te stichten voor de goal van DSVD.

 

Op de valreep

In de 96e minuut een laatste diepe bal die op maat was voor de jonge Luuk Swienink, die met een actie wederom voorbij zijn tegenstander ging. Deze maakte een totaal onnodige harde overtreding, waarbij direct rood de enige juiste beslissing was, hoewel hij daar zelf anders over dacht. De laatste voorzet, de laatste kans, met 20 man in het strafschopgebied van DSVD werd de bal door Jorrit Jonkman op de 16 meter geplaatst, precies voor de voeten van Mart Snippers die de bal richting doel schoot en door een woud van benen werd de bal nog iets van richting veranderd door Sander Toebes: 2-2. Wie er ook scoorde, Sander Toebes of Mart Snippers, er was vreugde in het Borne kamp en zware teleurstelling bij DSVD.

 

Komende zondag gaat het team van Mark Dijkstra op bezoek bij Saasveldia; de wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

BZSV pakt punt in spectaculair duel

Waar BZSV in de heenwedstrijd tegen SVV’91 in Enschede een goede eerste helft speelde en...
15-04-2024

NEO verliest in slotfase van FC Winterswijk

Met alweer een geblesseerde speler (Coen ten Tusscher) langs de kant speelde NEO zaterdagavond...
15-04-2024

Spelenderwijs je gitaar onder de knie krijgen?

ADVERTORIAL • Voor velen is het een droom: je favoriete nummer op je eigen gitaar kunnen...
12-04-2024

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal...
08-04-2024