BZSV en SC Enschede spelen gelijk
12-09-2022
BEIDE PLOEGEN DOEN NIET VOOR ELKAAR ONDER IN BEKERSTRIJD: 0-0

BZSV en SC Enschede spelen gelijk

BZSV de Blauwwitters begon tegen Sportclub Enschede sterk aan haar tweede bekerwedstrijd en creëerde aanvankelijk de betere kansen. Het schot van Roy Liefers mistte echter doel, terwijl Bas Siccama en Nick Gouma de keeper van Sportclub op hun weg vonden. Na een half uur spelen nam Sportclub het initiatief over. Het had veel balbezit, maar de ploeg van Ali Gozukeles stond goed en gaf weinig weg. Daardoor had gelegenheidskeeper Dennis Hersevoort de eerste helft niet veel te doen.

 

Tweede helft

Na rust begon Sportclub Enschede fel en had het na twee minuten al op voorsprong kunnen komen. Het schot ging echter rakelings voorlangs. Het was een voorbode voor meer dreiging richting het doel van De Blauwwitters. De prima keepende Dennis Hersevoort wist echter meermaals goed redding te brengen. Met als gevaarlijkste moment een kopbal die hij fraai uit de hoek tikte. Aderlating voor De Blauwwitters was toen aanvoerder Jason Kimmels na een uur spelen geblesseerd het veld moest verlaten. Hij was na Jeroen van der Aa, die na een klap in zijn gezicht niet meer verder kon, al de tweede uitvaller van de middag.

 

Richting het einde van de wedstrijd vloeiden de krachten weg bij beide ploegen en het leek erop dat er geen hoogtepunten meer te noteren vielen. Tot in de laatste minuut plotseling de grootste kans van de wedstrijd ontstond. Ruben Versteegen zette de keeper van Sportclub goed onder druk. Er ontstond een scrimmage van waaruit de bal voor de voeten van Bas Siccama viel. Hij koos voor het schot waar afleggen waarschijnlijk de betere keuze was geweest. De bal werd slecht geraakt en ging roemloos naast. Zodoende bleef de wedstrijd onbeslist.

 

Komende zaterdag speelt BZSV De Blauwwitters in een rechtstreeks duel met HSC ’21 voor een plek in de volgende ronde. De thuiswedstrijd op sportpark ’t Wooldrik begint om 14.30 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

NEO pakt drie punten in Roden

Net als nagenoeg alle andere wedstrijden kreeg NEO een afwachtende tegenstander tegenover zich....
06-02-2023

NEO wint overtuigend van Jubbega

Na een paar rare minuten, waarin NEO in haar thuiswedstrijd tegen Jubbega onnodig een vrije trap...
30-01-2023

Apollo 8 eenvoudig langs Voltena

Zaterdagavond speelde Apollo 8 een uitwedstrijd tegen Voltena in Werkendam. Het werd een...
29-01-2023

Apollo 8 opnieuw te sterk voor Peelpush

In de bekerwedstrijd vorige week werd in drie sets gewonnen van Peelpush. In Borne moest Apollo...
23-01-2023

NEO hapert tegen Rolder Boys

Op het fraaie complex van Rolder Boys had NEO, zonder de zieke Mauro Lohuis, al na zes minuten...
23-01-2023

Bornse Bijtjes voor de BLOS

De entourage van het Sportgala was geen beter moment om de Bestuurscommissie Lichamelijke...
20-01-2023