Grote nederlaag BZSV de Blauwwitters
26-09-2022
IN EERSTE COMPETITIEDUEL MET 1-9 TEN ONDER TEGEN BORNERBROEK

Grote nederlaag BZSV de Blauwwitters

De eerste competitiewedstrijd voor De Blauwwitters, thuis tegen Bornerbroek, liep zaterdag uit op een deceptie. Van begin af aan waren de gasten de bovenliggende partij. Het speelde goed positiespel en werkte bij balverlies hard om de bal snel terug te veroveren. BZSV had daardoor moeite om de bal in de ploeg te houden. Na een kwartier spelen kwam Bornerbroek op voorsprong, middels een fraai afstandsschot van Sander Kuik. Kort na de 0-1 kreeg BZSV een grote mogelijkheid om alweer op gelijke hoogte te komen. Jason Kimmels zette met een fraaie steekpass aanvaller Ben Kamers vrij voor het doel. Deze schoot echter recht tegen keeper Lars Kroezen aan. Vervolgens was het meteen weer Bornerbroek dat het initiatief naar zich toetrok en uiterst effectief met de kansen wist om te gaan. Want in de minuten die volgden vielen in hoog tempo ook de 0-2, 0-3 en 0-4. Daarmee werden alle doelpunten gedurende de eerste helft binnen een tijdsbestek van slechts een kwartier gemaakt.

 

Tweede helft

Na rust stroopten de Blauwwitters de mouwen nog een keer op en begon het beter te voetballen. Dit werd vrijwel meteen beloond met een doelpunt. Het was Jesse Driezes die een afvallende bal achter de keeper wist te werken en zodoende de stand terugbracht tot 1-4. Bornerbroek maakte echter tien minuten later al aan alle Bornse hoop een eind. Een communicatiefout tussen de verdedigers en de keeper van BZSV zorgde ervoor dat een oplettende Bornerbroekse aanvaller de bal simpel in een leeg doel kon schuiven. Daarmee kwam de stand op 1-5 en was het verschil weer vier. Na een doelpuntloze periode van ongeveer een half uur was er, net zoals in de eerste helft, een periode waarin BZSV het volledig liet lopen. In wederom slechts een kwartier tijd scoorde Bornerbroek maar liefst vier keer en werd de einduitslag bepaald op 1-9.

 

Komende zaterdag gaat BZSV de Blauwwitters op bezoek bij SV Rijssen. De wedstrijd op sportpark ’t Opbroek begint om 14.30 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

BZSV thuis onderuit tegen SP Daarle

Op het ijskoude sportpark ’t Wooldrik begonnen De Blauwwitters zaterdag sterk aan de...
05-12-2022

NEO lijdt verdiende nederlaag in Winschoten

WVV schoot sterk uit de startblokken in Winschoten en NEO had het een kwartiertje lastig met een...
05-12-2022

Mirjam Pol overtuigend wereldkampioen

Mirjam Pol won vandaag de Baja World Cup 2022. In Dubai was ze opnieuw de sterkste van alle...
03-12-2022

Eerste team TTV Borne naar promotieklasse

Het eerste team van TTV Borne is op indrukwekkende wijze kampioen geworden in de eerste klasse...
02-12-2022

Apollo 8 verliest tweeluik nipt van FC Porto

In sporthal de Veste zou het woensdagavond moeten gebeuren. De 3-0 nederlaag van vorige week...
30-11-2022

Mirjam Pol verdedigt Baja wereldtitel

Evenals vorig jaar is het tot op het laatst ongelofelijk spannend in het damesklassement van de...
29-11-2022