Kappen, happen en stappen
BEAUTY SALON, IL TARTUFO EN DE STEEG CREEREN SMUL- EN VERWENARRANGEMENT

Kappen, happen en stappen

ADVERTORIAL - Hoe leuk kan het zijn? Jezelf mooi (laten) maken, je lekker laten verwennen, vervolgens heerlijk uit eten en daarna nog eens ouderwets gezellig stappen… Beauty Salon, Il Tartufo en De Steeg, toppers in Borne als het gaat om verwennen en uitgaan, dachten er precies zo over. Daarom creëerden ze het zogenaamde ‘kap-, hap- en staparrangement’ waarin al deze geneugten des levens zijn samengepakt.

 

Een duit in het feestzakje

Demelza Lucassen, eigenaresse van Beauty Salon, ziet het al helemaal voor zich. “Hoe vaak hoor je het niet bij ons? Jonge meiden, maar ook dertigers en anderen die zichzelf eens lekker willen laten verwennen omdat ze een feestje te vieren hebben… Wij gaan het nu omdraaien en maken het verwennen zélf tot een belangrijk onderdeel van het feestje. En hoe leuk is het dan dat je in Gerard Schulten van Il Tartufo en Benno Schwering van De Steeg de partners vindt die er net zo over denken en op hun eigen manier een duit in het feestzakje willen doen”, zegt ze stralend.

 

Gerard begint te glimlachen, de kenmerkende blik van de eigenaar van het goedlopende Italiaanse restaurant Il Tartufo aan de Grotestraat. “Mensen die bij ons komen eten, hebben in de regel iets te vieren. Ze zijn vrolijk en goedgemutst en dan is het logisch dat wij in die ambiance meedoen. We willen het onze gasten naar de zin maken. Daar hoort ook bij dat we voor ouders met kinderen iets anders presenteren dan voor een stel (jonge) vrouwen die zich een avondje willen laten verwennen. Daarom ook hebben we hiervoor een speciaal Beauty Menu samengesteld.”

 

Lekker lachen en kletsen

Gerard gaat er nog eens goed voor zitten en op het moment dat je denkt dat hij de samenstelling van het menu gaat verklappen, is wederom die minzame glimlach te zien. “Nee, dat geheim geef ik niet prijs”, klinkt het, “hou het maar op een driegangen verrassingsmenu!” Benno Schwering van De Steeg vindt het prachtig, hij houdt wel van een dolletje. “Mensen moeten veel meer lachen”, aldus de kastelein. “Het leven moet gevierd worden. Dat is ook de sfeer die in ons grand café terug te vinden is. Lekker lachen en kletsen, een glaasje erbij. Het gaat toch om gezelligheid?! Daarom ook is de eerste cocktail in dit arrangement voor onze rekening.”

 

Trendy

“Maar eerst is het mooi maken”, onderbreekt Demelza. “Het arrangement gaat bij ons van start met een gezellige ontvangst, waarbij het haar van de deelnemers trendy wordt opgestoken of gevlochten. Ieder kiest haar eigen favoriete look. En ook voor kort haar hebben we vele tips hoor!” Daarna wordt eenieder opgemaakt door de make-up specialiste van de Beauty Salon en is het eventueel zelfs mogelijk -maar niet bij het arrangement inbegrepen- de nagels mooi te lakken.

 

En de prijs? “Voor 85 euro per persoon heb je een geweldige avond”, klinkt het bijna in koor. Enige voorwaarde is dat je met minimaal vier personen bent. Nieuwsgierig, meer weten of wil je direct reserveren? Bel dan even met de Beauty Salon, telefoon (074) 266 00 16. Op voorhand wensen we je veel plezier!

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Een vriendinnetje voor Oeki

Toen Martin Velten op 4 april officieel afscheid nam als wethouder van de gemeente Borne vroeg...
18-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Verenigingsman Erik Rouhof overleden

In de nacht van dinsdag op woensdag is Erik Rouhof overleden. De verenigingsman pur sang wist...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024

Nieuwe website Sociaal Hus gelanceerd

Het Sociaal Hus, een samenwerkingsverband van de gemeente Borne, Wijkracht, Kulturhus Borne,...
16-04-2024