Bloeit de prille liefde op in Hertme?
HERTME’S AMBACHT OP 22 OKTOBER DÉ DATINGPLEK VOOR HONGERIGE SINGLES

Bloeit de prille liefde op in Hertme?

Als het allemaal loopt zoals Daphne Rexwinkel en kok Yannick Moorman van Hertme’s Ambacht het in hun hoofd hebben, beloven de liefdesvonken er volgende maand vanaf te spatten in hun restaurant. Kortgeleden kwamen ze op het idee om een spannende avond voor singles te organiseren, waarbij het tv-programma First Dates hun leidraad was. “Wat daar gebeurt, kunnen we hier ook en misschien nog wel beter”, riepen ze. Nadat de suggestie even was geland, werden eigenaar Lereau Hulsink en zijn team steeds enthousiaster en kon het idee verder rijpen. Donderdagavond 22 oktober is het zover; hét moment voor de allereerste Hartme’s Ambacht Date Night.

 

‘Het mooiste dat er is’

‘Samen genieten is het mooiste dat er is”, zo verklaart Hulsink met zijn gebruikelijk aanstekelijke enthousiasme de bijzondere stap. “De mooie, donkere dagen komen er weer aan. Dan moet je niet alleen zijn. Wij willen ons steentje eraan bijdragen om er een feestje van te maken en op deze avond zo mogelijk wat bruggetjes te slaan.”

 

Daphne en Yannick kunnen het enthousiasme van Lereau helemaal volgen. Dat hebben zij immers ook. Maar tegelijkertijd willen ze toch ook het serieuze karakter van hun ‘missie’ benadrukken. “We willen het namelijk wel goed doen en proberen koppels aan tafel te krijgen, die ook echt voor elkaar lijken voorbestemd. “Singles vanaf een jaar of 22 die willen meedoen, kunnen zich aanmelden en krijgen vervolgens een vragenlijst toegezonden die ze moeten invullen en samen met hun mooiste foto terugsturen. Op basis van dit alles proberen we potentiële matches te maken. Daarna krijgen ze zo mogelijk een uitnodiging en kan het echte werk beginnen.”

 

Aanjager

En dat echte werk moeten de singles dan natuurlijk zelf doen. Hertme’s Ambacht is slechts de aanjager. Bij binnenkomst krijgen de stellen een glaasje bubbels en de tijd om even te ontdooien en elkaar vluchtig te leren kennen. Daarna gaan ze aan tafel om te genieten van een driegangenmenu (“Overheerlijk”, aldus Yannick), plus een flesje wijn naar keuze. ‘Wélke wijn, dat is aan hen”, aldus Lereau met een knipoog. “Daar moeten ze samen zien uit te komen.” Aan het eind van de avond volgt de afrekening. “En net zoals in First Dates komt dan ook hier een kistje met de nota op tafel, tachtig euro voor twee personen. Het is aan hen wie er betaalt, maar splitten mag hoor”, aldus Daphne op geruststellende toon.

 

“Echt, we hopen dat er enkele mooie combinaties gaan ontstaan en we willen er alles aan doen om de singles daarbij te helpen. Zouden er bijvoorbeeld pijnlijke stiltes gaan ontstaan, dan hebben wij een bokaal met vragen om het gesprek gaande te houden en zo de ‘aard van het andere beestje’ te leren kennen. Wat dat betreft zijn we op alles voorbereid”, zo besluit ze.

 

Singles die hun geluk willen beproeven, of zij die in hun naaste omgeving iemand kennen voor wie dit een op maat gesneden avond zou kunnen worden, kunnen zich vóór 1 oktober melden via info@hertmesambacht.nl.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Harm Hoek — 29 sep 2020
Love is in the air, everywhere I look around
Love is in the air, every sight and every sound
And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise
But it's something that I must believe in
And it's there when I look in your eyes

Francesco Lammertink neemt Mooi over

‘Wie kent het niet?’ ben je geneigd te denken als het gaat over Mooi parfumerie de...
02-11-2023

Leurink Mode zoekt een tweede coupeuse

ADVERTORIAL • “Eigenlijk zoeken we een kopie van Ingrid”, zegt Marc Leurink van...
25-10-2023

Essie heeft in vijf jaar haar plek veroverd

ADVERTORIAL • Op 13 oktober is het alweer vijf jaar geleden dat Esther van Roermund haar...
10-10-2023

Kringloop: rondleidingen, kortingen en winkansen

Zaterdag 7 oktober is de Nationale Kringloopdag. Ook het Kringloopbedrijf Borne trekt dan alle...
03-10-2023

Feestelijke tijdreis in zonnig Borne

Het volledig nieuwe evenement Wiener Melange Café bleek zondagmorgen een schot in de...
24-09-2023

Koksteam Dorset in finale Gouden Koksmuts

Maar liefst elf gerenommeerde restaurants uit ons land streden eerder deze week in de...
22-09-2023