BZSV heeft niets in te brengen tegen ASV
15-05-2023
BLAUWWITTERS MET 0-7 TEN ONDER

BZSV heeft niets in te brengen tegen ASV

Na ongeveer vijf minuten spelen kwam ASV, de nummer één, al op voorsprong. Een hoekschop werd feilloos binnengekopt door Nick Schuur die doelman Tom Markvoort kansloos liet. Na tien minuten spelen kreeg ASV de kans om de score te verdubbelen. Emiel Konink maakte een overtreding in het strafschopgebied. Spits Thierry Koorn wist wel raad met de strafschop en schoot de 0-2 tegen de touwen.

 

Gifbeker

ASV gaf BZSV geen ruimte om op adem te komen en hield de druk er vol op. De Bornse formatie kwam niet aan voetballen toe en moest ook al snel de derde tegentreffer slikken. Het was opnieuw Nick Schuur die, ditmaal uit een vrijetrap, scoorde. Na een halfuur spelen wist ASV uit een goedlopende aanval ook de 0-4 binnen te schieten. Daarmee was de gifbeker nog niet leeg voor de Blauwwitters. Want kort daarop zagen zij aanvaller Roy Liefers uitvallen met een blessure. Daarmee werd de ziekenboeg nog verder gevuld. Liefers moest worden vervangen door Dennis Hersevoort.

 

De Blauwwitters leken inmiddels rijp voor de slacht en ASV zette dan ook vol de druk erop, maar de ploeg uit Borne wist het toch op te brengen om het nodige verzet te bieden. In het restant van de eerste helft werd er dan ook niet meer gescoord en bleef het bij 0-4. Wat in de eerste helft het meest opviel waren de zeer behendige buitenspelers van ASV. Daar ging de meeste dreiging vanuit.

 

Tweede helft

Na rust deed ASV het iets rustiger aan en liet het BZSV meer aan de bal. Daardoor kwamen de Blauwwitters meer tot voetballen. Tot grote kansen leidde het echter niet. Na een klein uur spelen was het volgende blessuregeval aan Bornse zijde een feit. Ditmaal was het Jesse Driezes die het veld moest verlaten. Kenneth Koopman was zijn vervanger. Vijf minuten later maakte Casper Schiller een overtreding in het strafschopgebied, waarop de scheidsrechter voor een tweede maal richting de stip wees. Opnieuw was Thierry Koorn trefzeker vanaf elf meter en bracht de stand op 0-5.

 

Voor het restant van de wedstrijd geloofden de Blauwwitters het wel. In de slotfase wisten de bezoekers nog tweemaal te scoren. Dat bracht de eindstand op 0-7. Daarmee is ASV zo goed als zeker van de eerste plaats en eindigen de Blauwwitters officieel op de laatste plaats in de 4e klasse.

 

Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. BZSV de Blauwwitters gaat dan op bezoek bij Sportclub Daarle. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Nationale kampioenstitels te winnen tijdens Run...

Dit jaar is de Run Bike Run Borne – voor het eerst – het strijdtoneel van het...
02-06-2023

NEO wint met 5-3 zege van Rolder Boys

In een doelpuntrijk duel heeft NEO zichzelf verzekerd van de tweede plek op de ranglijst en kan...
30-05-2023

NEO en Eurosport contractueel samen verder

Op 1 april slingerde NEO het bericht de wereld in dat de club vrijwel per direct het zwart-witte...
23-05-2023

Ook laatste competitieduel gaat voor BZSV verloren

Op de laatste speeldag van de competitie speelde BZSV de Blauwwitters uit bij Sportclub Daarle....
22-05-2023

NEO verliest met 3-1 bij Jubbega

De voorbeschouwing repte over nog ‘twee finales’. Het werd er maar een, want doordat...
22-05-2023

Beach handballen voor een plek op het NK

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni houdt Handbalvereniging Borhave voor de tiende...
20-05-2023