BVV Borne onderuit in en tegen Fleringen: 3-0
16-10-2023
VEEL KANSEN, MAAR GEEN DOELPUNTEN VOOR BORNENAREN

BVV Borne onderuit in en tegen Fleringen: 3-0

Met een kleine wijziging in de opstelling begon Borne vol goede moed aan de uitwedstrijd tegen Fleringen. Net als vorige week was de tegenstander in het begin van de wedstrijd het meest aan de bal, zonder dat dit tot kansen leidde. Na ruim tien minuten was de wedstrijd wat meer in evenwicht, waarna Luuk Swienink wist door te breken richting doel, maar geen doel trof. De eerste kans voor Fleringen was echter direct raak. Een vrije bal net buiten de zestien meter werd boven in het doel gewerkt, wat de 1-0 betekende.

 

Kopkans Rogier Kuipers

Vlak na de goal was het Mart Snippers die zichzelf met een goede actie vrijspeelde, maar zijn schot trof geen doel. De eerstvolgende kans was ook voor Borne, waar Rogier Kuipers na een slippertje in de verdediging van Fleringen ineens op doel schoot. De bal vloog echter naast, waarbij deze inzet misschien tot meer had geleid wanneer de bal zou worden gelobd. Het laatste kwartier had tot een Bornse treffer moeten leiden. Kansen voor Mart Snippers, Marijn Slamp en Rogier Kuipers gingen net naast of werden tegengehouden door de goalie van Fleringen. Vooral de kans van Kuipers, een kopbal van dichtbij, had de stand minimaal gelijk moeten trekken.

 

Na de rust trok Borne het initiatief wat meer naar zich toe, maar kwam niet echt tot grote kansen. Na 60 minuten was het Wesley Assink met een afstandsschot, maar dat vloog naast het doel. Hierna liet Fleringen weer wat meer van zich horen en was het Dwayne Lankheet die op het laatste moment een gevaarlijk schot kon blokkeren. Na 65 minuten zou Borne dé kans op 1-1 moeten krijgen. Slamp werd binnen de zestien meter onderuitgehaald. Iedereen zag hier een strafschop in, behalve de leidsman van deze middag.

 

Misverstand

In de 70ste minuut wederom een kans voor Borne. De ingevallen Twan Polman ziet zijn schot voorlangs gaan, waarna Luuk Swienink vanaf de andere kant tevens voorlangs schiet. Hierna volgt een kans uit de kluts voor Fleringen, maar dit schot gaat naast. In de 80ste minuut werd de wedstrijd beslist. Een zeer gemakkelijk gegeven vrije bal belandde voor de tweede keer deze wedstrijd achter Tijn Wissink. Met deze 2-0 was de wedstrijd gespeeld. Vijf minuten later zorgde een misverstand tussen Assink en Wissink voor de 3-0 eindstand.

 

Op zondag 29 oktober wordt de competitie vervolgd met een thuiswedstrijd tegen Holten. Het duel begint om14.00 uur. De uitslagen en agenda van de andere Bornse sportclubs vind je op ons Sportplein.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Sportief vakantievertier voor 170 kinderen

Zet 170 kinderen, vier buurtsportcoaches en zes (sport)verenigingen bij elkaar en je hebt een...
20-02-2024

Joy Beune sluit WK af met brons

De vraag die zondagavond laat op ieders lippen lag, was: ‘Zou ze het wel kunnen?’...
19-02-2024

Magistrale Beune pakt tweede goud

Op de vierde en laatste dag van het WK-Afstanden schaatstoernooi in het Canadese Calgary heeft...
18-02-2024

Gouden WK start voor Joy Beune

Vandaag was het voor Joy Beune de eerste echte dag op de WK Afstanden in het Canadese Calgary....
16-02-2024

Hengelose ambtenaren doneren 2.205 euro

In het Bornse Kulturhus heeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo-Borne uit handen van...
16-02-2024

Gewoon, gezellig en uit volle borst

Het is een groep mensen die lol heeft in het samen liedjes zingen. Laagdrempelig en ontspannend....
14-02-2024