Luuk Wiggers is de 14.000ste van de Kidsclub
31-01-2024
MAX BRUNS VAN FC TWENTE VERRAST NEO-SPELERTJE

Luuk Wiggers is de 14.000ste van de Kidsclub

Voor de talloze jonge voetballertjes van NEO begint woensdagavond rond de klok van zes het gewone, maar altijd weer leuke trainingsuurtje. Niks nieuws onder de zon, en dat denkt ook Luuk Wiggers, speler in het JO 9-3 team. Maar eenmaal op het sportcomplex aan de Twickelerblokweg aangekomen, blijkt het dit keer toch allemaal wat anders te lopen. Hij wordt namelijk opgewacht door Max Bruns, de centrale verdediger van het grote FC Twente, die hem en zijn teamgenootjes meeneemt naar het felverlichte hoofdveld om hem daar volledig onverwacht in het zonnetje te zetten als 14.000ste lid van de Kidsclub van de eredivisionist.
 

Volledig verbouwereerd

Het gevolg laat zich raden. De jonge geluksvogel is volledig verbouwereerd door alle aandacht en mooie woorden van Bruns, die hem bovendien als prijs ook nog eens een door hemzelf gedragen voetbalshirt overhandigt én de toezegging doet een rol in de line-up te krijgen bij de wedstrijd FC-Twente-Utrecht op zondag 18 februari. Voor het gehele JO 9-3 team zijn er bovendien posters van hun FC Twente voorhanden.
 

Blij en trots

De meegekomen crew van de Kidsclub filmt het hele spektakel en de beelden ervan zullen binnenkort op de website van de Tukkers zichtbaar zijn. Net zoals de foto’s die te pas en te onpas worden geschoten. En Luuk zelf? Als hij enigszins bij zinnen is gekomen vertelt ‘ie heel blij en trots te zijn. Hij wilde graag lid worden van de fanclub omdat “ook mijn neefjes daar lid van zijn en mijn vader het ook goed vond.” Maar bovenal vindt hij Twente een geweldige club en “dus moet je daar fan van zijn”.
 

Een statement dat Johan Kroeze, de coördinator van de FC Twente Kidsclub, volledig kan beamen. “Dit is een geweldige mijlpaal voor de club. Veertienduizend leden is niets niks. Na Ajax, Feyenoord en PSV zijn wij de vierde in grootte van ons land. We besteden bijzonder veel aandacht aan onze jeugdige fans en onze leden tot en met 12 jaar krijgen korting bij wedstrijden en in de Fanstore en daarnaast organiseren we ook nog tal van andere activiteiten. Logisch dus dat Luuk ook graag bij de Kidsclub wilde horen. En nu is ‘ie nog de 14.000ste ook…” (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Sportief vakantievertier voor 170 kinderen

Zet 170 kinderen, vier buurtsportcoaches en zes (sport)verenigingen bij elkaar en je hebt een...
20-02-2024

Joy Beune sluit WK af met brons

De vraag die zondagavond laat op ieders lippen lag, was: ‘Zou ze het wel kunnen?’...
19-02-2024

Magistrale Beune pakt tweede goud

Op de vierde en laatste dag van het WK-Afstanden schaatstoernooi in het Canadese Calgary heeft...
18-02-2024

Gouden WK start voor Joy Beune

Vandaag was het voor Joy Beune de eerste echte dag op de WK Afstanden in het Canadese Calgary....
16-02-2024

Hengelose ambtenaren doneren 2.205 euro

In het Bornse Kulturhus heeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo-Borne uit handen van...
16-02-2024

Gewoon, gezellig en uit volle borst

Het is een groep mensen die lol heeft in het samen liedjes zingen. Laagdrempelig en ontspannend....
14-02-2024