Luuk Wiggers is de 14.000ste van de Kidsclub
31-01-2024
MAX BRUNS VAN FC TWENTE VERRAST NEO-SPELERTJE

Luuk Wiggers is de 14.000ste van de Kidsclub

Voor de talloze jonge voetballertjes van NEO begint woensdagavond rond de klok van zes het gewone, maar altijd weer leuke trainingsuurtje. Niks nieuws onder de zon, en dat denkt ook Luuk Wiggers, speler in het JO 9-3 team. Maar eenmaal op het sportcomplex aan de Twickelerblokweg aangekomen, blijkt het dit keer toch allemaal wat anders te lopen. Hij wordt namelijk opgewacht door Max Bruns, de centrale verdediger van het grote FC Twente, die hem en zijn teamgenootjes meeneemt naar het felverlichte hoofdveld om hem daar volledig onverwacht in het zonnetje te zetten als 14.000ste lid van de Kidsclub van de eredivisionist.
 

Volledig verbouwereerd

Het gevolg laat zich raden. De jonge geluksvogel is volledig verbouwereerd door alle aandacht en mooie woorden van Bruns, die hem bovendien als prijs ook nog eens een door hemzelf gedragen voetbalshirt overhandigt én de toezegging doet een rol in de line-up te krijgen bij de wedstrijd FC-Twente-Utrecht op zondag 18 februari. Voor het gehele JO 9-3 team zijn er bovendien posters van hun FC Twente voorhanden.
 

Blij en trots

De meegekomen crew van de Kidsclub filmt het hele spektakel en de beelden ervan zullen binnenkort op de website van de Tukkers zichtbaar zijn. Net zoals de foto’s die te pas en te onpas worden geschoten. En Luuk zelf? Als hij enigszins bij zinnen is gekomen vertelt ‘ie heel blij en trots te zijn. Hij wilde graag lid worden van de fanclub omdat “ook mijn neefjes daar lid van zijn en mijn vader het ook goed vond.” Maar bovenal vindt hij Twente een geweldige club en “dus moet je daar fan van zijn”.
 

Een statement dat Johan Kroeze, de coördinator van de FC Twente Kidsclub, volledig kan beamen. “Dit is een geweldige mijlpaal voor de club. Veertienduizend leden is niets niks. Na Ajax, Feyenoord en PSV zijn wij de vierde in grootte van ons land. We besteden bijzonder veel aandacht aan onze jeugdige fans en onze leden tot en met 12 jaar krijgen korting bij wedstrijden en in de Fanstore en daarnaast organiseren we ook nog tal van andere activiteiten. Logisch dus dat Luuk ook graag bij de Kidsclub wilde horen. En nu is ‘ie nog de 14.000ste ook…” (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Groots onthaal voor kleine stappers

Zo’n duizend wandelaars gingen maandagavond van start voor de Avondvierdaagse in Borne....
06-06-2024

Stefan Boermans pakt Olympisch ticket

Bij Stefan Boermans en Yorick de Groot kon woensdagmorgen in alle vroegte de kurk van de fles....
05-06-2024

Zo’n duizend wandelaars de paden op

Goedgemutst begonnen zo’n 1.000 deelnemers vandaag aan de eerste etappe van de...
03-06-2024

Ontknoping nadert voor Stefan Boermans

Beachvolleyballers Stefan Boermans en Yorick de Groot behaalden een derde plek in het...
03-06-2024

Beachhandballers willen scoren voor de Finals

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 juni houdt Handbalvereniging Borhave weer haar...
03-06-2024

NEO start nacompetitie met winst

NEO en de Zouaven begonnen zaterdagmiddag in hun eerste nacompetitieduel erg afwachtend. Het...
03-06-2024