Luuk Wiggers is de 14.000ste van de Kidsclub
31-01-2024
MAX BRUNS VAN FC TWENTE VERRAST NEO-SPELERTJE

Luuk Wiggers is de 14.000ste van de Kidsclub

Voor de talloze jonge voetballertjes van NEO begint woensdagavond rond de klok van zes het gewone, maar altijd weer leuke trainingsuurtje. Niks nieuws onder de zon, en dat denkt ook Luuk Wiggers, speler in het JO 9-3 team. Maar eenmaal op het sportcomplex aan de Twickelerblokweg aangekomen, blijkt het dit keer toch allemaal wat anders te lopen. Hij wordt namelijk opgewacht door Max Bruns, de centrale verdediger van het grote FC Twente, die hem en zijn teamgenootjes meeneemt naar het felverlichte hoofdveld om hem daar volledig onverwacht in het zonnetje te zetten als 14.000ste lid van de Kidsclub van de eredivisionist.
 

Volledig verbouwereerd

Het gevolg laat zich raden. De jonge geluksvogel is volledig verbouwereerd door alle aandacht en mooie woorden van Bruns, die hem bovendien als prijs ook nog eens een door hemzelf gedragen voetbalshirt overhandigt én de toezegging doet een rol in de line-up te krijgen bij de wedstrijd FC-Twente-Utrecht op zondag 18 februari. Voor het gehele JO 9-3 team zijn er bovendien posters van hun FC Twente voorhanden.
 

Blij en trots

De meegekomen crew van de Kidsclub filmt het hele spektakel en de beelden ervan zullen binnenkort op de website van de Tukkers zichtbaar zijn. Net zoals de foto’s die te pas en te onpas worden geschoten. En Luuk zelf? Als hij enigszins bij zinnen is gekomen vertelt ‘ie heel blij en trots te zijn. Hij wilde graag lid worden van de fanclub omdat “ook mijn neefjes daar lid van zijn en mijn vader het ook goed vond.” Maar bovenal vindt hij Twente een geweldige club en “dus moet je daar fan van zijn”.
 

Een statement dat Johan Kroeze, de coördinator van de FC Twente Kidsclub, volledig kan beamen. “Dit is een geweldige mijlpaal voor de club. Veertienduizend leden is niets niks. Na Ajax, Feyenoord en PSV zijn wij de vierde in grootte van ons land. We besteden bijzonder veel aandacht aan onze jeugdige fans en onze leden tot en met 12 jaar krijgen korting bij wedstrijden en in de Fanstore en daarnaast organiseren we ook nog tal van andere activiteiten. Logisch dus dat Luuk ook graag bij de Kidsclub wilde horen. En nu is ‘ie nog de 14.000ste ook…” (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Start werkzaamheden autonoom maken zwembad

Het ziet er allemaal een beetje troosteloos uit: de entree van het zwembad. Van binnen volledig...
29-04-2024

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024