BZSV kansloos tegen SV Almelo
08-04-2024
NUMMER TWEE VERSLAAT BLAUWWITTERS MET 5-1

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal eenrichtingsverkeer. BZSV probeerde wel op te bouwen, maar de Almeloërs hadden de druk er vol op. Ook de lange bal leverde niets op voor BZSV. SV Almelo wist daarentegen wel vaak gevaarlijk te worden. In het eerste kwartier leverde dat nog niet veel kansen op, maar na 20 minuten was de eerste mogelijkheid wel meteen doeltreffend. De zeer behendige spits Hakan Sandikci kapte twee man uit en schoot uit de draai de bal snoeihard in de kruising.

 

Fraaie dribbel

Almelo nam daarna geen gas terug. Het zorgde met veel beweging op het middenveld constant voor dreiging. De 2-0 kwam dan ook niet onverwacht. Ditmaal werd het doelpunt ingeleid met het een fraaie dribbel waarbij maar liefst drie verdedigers van BZSV het nakijken hadden. De bal werd uiteindelijk simpel in de hoek geschoten. BZSV stelde hier vrijwel niets tegenover. Heel sporadisch kwam het er dreigend uit, maar dan was het een goede eindpass die ontbrak. Vijf minuten voor rust werd de wedstrijd al beslist. Een vrijetrap voor Almelo kon door een aanvaller in de rebound eenvoudig worden binnen geschoten.

 

Na rust zal het doel van BZSV zijn geweest de score niet te ver op te laten lopen. Almelo leek het ook wat rustiger aan te doen. Desondanks wist Almelo na een uur spelen wel uit te lopen naar 4-0. Een fraaie steekpass stelde Hakan Sandikci opnieuw in de gelegenheid om doel te treffen. Even later zorgde goed samenspel opnieuw voor een prachtig doelpunt. Daarmee was ook de 5-0 een feit.

 

In het restant van de wedstrijd kreeg Almelo nog voldoende mogelijkheden tot meer doelpunten. De Blauwwitters hadden het echter aan keeper Tom Markvoort te danken dat de score niet verder werd uitgebreid. Vijf minuten voor tijd deed invaller Damian Somhorst nog wel wat terug voor BZSV. Hij redde de eer door de 5-1 binnen te schieten. SV Almelo toonde in deze wedstrijd simpelweg meer kwaliteit en liet zien waarom het op de 2e plaats staat.

 

Komende zaterdag speelt BZSV thuis tegen SVV ‘91. De wedstrijd op sportpark ’t Wooldrik begint om 14.30 uur. De uitslagen en agenda van de andere Bornse sportclubs vind je op ons Sportplein.

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

NEO verliest thuis ruim van Achilles’12

NEO startte zaterdag uitstekend in de laatste competitiewedstrijd tegen Achilles’12. Al...
27-05-2024

Jeugdige schakers strijden om de prijzen

Op zaterdag 25 mei 2024 vond in het Kulturhus Borne voor het eerst sinds jaren een...
26-05-2024

NEO O23-1 viert na promotie ook kampioenschap

Twee weken geleden bewerkstelligde NEO O23-1 door haar geboekte resultaten al een promotie naar...
26-05-2024

NEO laat Hulzense Boys geen kans

De eerste grote kans van de uitwedstrijd tegen Hulzense Boys had zaterdagavond zomaar een...
20-05-2024

NEO Vrouwen 1 ongeslagen kampioen

NEO VR1 is zaterdagmiddag overtuigend kampioen geworden in de derde klasse door de...
19-05-2024

Obligatie-uitgifte voor aankoop grond IJsclub...

De IJsclub Zenderen is al sinds mensenheugenis gevestigd aan Het Hag 4 te Zenderen. Op die...
14-05-2024