BZSV kansloos tegen SV Almelo
08-04-2024
NUMMER TWEE VERSLAAT BLAUWWITTERS MET 5-1

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal eenrichtingsverkeer. BZSV probeerde wel op te bouwen, maar de Almeloërs hadden de druk er vol op. Ook de lange bal leverde niets op voor BZSV. SV Almelo wist daarentegen wel vaak gevaarlijk te worden. In het eerste kwartier leverde dat nog niet veel kansen op, maar na 20 minuten was de eerste mogelijkheid wel meteen doeltreffend. De zeer behendige spits Hakan Sandikci kapte twee man uit en schoot uit de draai de bal snoeihard in de kruising.

 

Fraaie dribbel

Almelo nam daarna geen gas terug. Het zorgde met veel beweging op het middenveld constant voor dreiging. De 2-0 kwam dan ook niet onverwacht. Ditmaal werd het doelpunt ingeleid met het een fraaie dribbel waarbij maar liefst drie verdedigers van BZSV het nakijken hadden. De bal werd uiteindelijk simpel in de hoek geschoten. BZSV stelde hier vrijwel niets tegenover. Heel sporadisch kwam het er dreigend uit, maar dan was het een goede eindpass die ontbrak. Vijf minuten voor rust werd de wedstrijd al beslist. Een vrijetrap voor Almelo kon door een aanvaller in de rebound eenvoudig worden binnen geschoten.

 

Na rust zal het doel van BZSV zijn geweest de score niet te ver op te laten lopen. Almelo leek het ook wat rustiger aan te doen. Desondanks wist Almelo na een uur spelen wel uit te lopen naar 4-0. Een fraaie steekpass stelde Hakan Sandikci opnieuw in de gelegenheid om doel te treffen. Even later zorgde goed samenspel opnieuw voor een prachtig doelpunt. Daarmee was ook de 5-0 een feit.

 

In het restant van de wedstrijd kreeg Almelo nog voldoende mogelijkheden tot meer doelpunten. De Blauwwitters hadden het echter aan keeper Tom Markvoort te danken dat de score niet verder werd uitgebreid. Vijf minuten voor tijd deed invaller Damian Somhorst nog wel wat terug voor BZSV. Hij redde de eer door de 5-1 binnen te schieten. SV Almelo toonde in deze wedstrijd simpelweg meer kwaliteit en liet zien waarom het op de 2e plaats staat.

 

Komende zaterdag speelt BZSV thuis tegen SVV ‘91. De wedstrijd op sportpark ’t Wooldrik begint om 14.30 uur. De uitslagen en agenda van de andere Bornse sportclubs vind je op ons Sportplein.

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Start werkzaamheden autonoom maken zwembad

Het ziet er allemaal een beetje troosteloos uit: de entree van het zwembad. Van binnen volledig...
29-04-2024

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024