Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel
22-04-2024
GORSELLAREN HEER EN MEESTER IN EENZIJDIG DUEL: 6-0

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het zaterdagmiddag eenrichtingsverkeer. Gorssel zocht constant de linkerflank waar uitblinker Bram Botzel met zijn snelheid en balcontrole een plaag was voor de defensie van de Baluwwitters. Een voorzet van Botzel leverde dan ook het eerste doelpunt op. Hij gaf een niet te missen kans aan spits Stijn Obdeijn die er 1-0 van maakte.

 

De lange bal

BZSV hanteerde veel de lange bal en hoopte op de snelheid van Ben Kamers en Damian Somhorst, maar dat zorgde slechts sporadisch voor gevaar. Na twintig minuten spelen viel de 2-0. Een corner van Gorssel werd slecht weggewerkt door BZSV. Doelman Tom Markvoort, uitblinker aan de kant van BZSV, pareerde nog twee schoten. Het derde schot was hem echter te machtig. Het leverde Obdeijn zijn tweede doelpunt van de middag op.

 

Na een halfuur kwamen de Blauwwitters wat beter in de wedstrijd en dat leverde af en toe goed positiespel op, maar de grote kansen bleven uit. Dewin Bosman was met een schot van afstand nog het dichtste bij een doelpunt, maar zijn inzet verdween naast het doel. Net voor de rust viel de beslissing in de wedstrijd. Dit keer was het Botzel zelf die een fraaie dribbel promoveerde tot doelpunt. Hiermee gooide hij het duel op slot en bepaalde tevens de ruststand op 3-0.

 

Tweede helft

Na een flinke stortbui in de rust zal BZSV ongetwijfeld hebben afgesproken de pot dicht te houden en de score niet te ver op te laten lopen. Dit ging het eerste kwartier prima. Gorssel nam iets gas terug en leek het wel prima te vinden. Na een uur werd het toch 4-0 door opnieuw Obdeijn die hiermee zijn hattrick voltooide. Na de 4-0 was de energie helemaal terug bij Gorssel en ging het ineens hard met de score. Binnen een half uur tijd wisten de gastheren de score te verdubbelen. Dat deden ze middels twee standaardsituaties en twee fraai uitgespeelde kansen. Waarmee een forse 8-0 eindstand op het scorebord verscheen.

 

BZSV de Blauwwitters speelt op 11 mei de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen tegen Sportclub Enschede. De wedstrijd wordt afgetrapt om 14.30 uur. De uitslagen en agenda van de andere Bornse sportclubs vind je op ons Sportplein.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Start werkzaamheden autonoom maken zwembad

Het ziet er allemaal een beetje troosteloos uit: de entree van het zwembad. Van binnen volledig...
29-04-2024

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024