Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel
22-04-2024
GORSELLAREN HEER EN MEESTER IN EENZIJDIG DUEL: 6-0

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het zaterdagmiddag eenrichtingsverkeer. Gorssel zocht constant de linkerflank waar uitblinker Bram Botzel met zijn snelheid en balcontrole een plaag was voor de defensie van de Baluwwitters. Een voorzet van Botzel leverde dan ook het eerste doelpunt op. Hij gaf een niet te missen kans aan spits Stijn Obdeijn die er 1-0 van maakte.

 

De lange bal

BZSV hanteerde veel de lange bal en hoopte op de snelheid van Ben Kamers en Damian Somhorst, maar dat zorgde slechts sporadisch voor gevaar. Na twintig minuten spelen viel de 2-0. Een corner van Gorssel werd slecht weggewerkt door BZSV. Doelman Tom Markvoort, uitblinker aan de kant van BZSV, pareerde nog twee schoten. Het derde schot was hem echter te machtig. Het leverde Obdeijn zijn tweede doelpunt van de middag op.

 

Na een halfuur kwamen de Blauwwitters wat beter in de wedstrijd en dat leverde af en toe goed positiespel op, maar de grote kansen bleven uit. Dewin Bosman was met een schot van afstand nog het dichtste bij een doelpunt, maar zijn inzet verdween naast het doel. Net voor de rust viel de beslissing in de wedstrijd. Dit keer was het Botzel zelf die een fraaie dribbel promoveerde tot doelpunt. Hiermee gooide hij het duel op slot en bepaalde tevens de ruststand op 3-0.

 

Tweede helft

Na een flinke stortbui in de rust zal BZSV ongetwijfeld hebben afgesproken de pot dicht te houden en de score niet te ver op te laten lopen. Dit ging het eerste kwartier prima. Gorssel nam iets gas terug en leek het wel prima te vinden. Na een uur werd het toch 4-0 door opnieuw Obdeijn die hiermee zijn hattrick voltooide. Na de 4-0 was de energie helemaal terug bij Gorssel en ging het ineens hard met de score. Binnen een half uur tijd wisten de gastheren de score te verdubbelen. Dat deden ze middels twee standaardsituaties en twee fraai uitgespeelde kansen. Waarmee een forse 8-0 eindstand op het scorebord verscheen.

 

BZSV de Blauwwitters speelt op 11 mei de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen tegen Sportclub Enschede. De wedstrijd wordt afgetrapt om 14.30 uur. De uitslagen en agenda van de andere Bornse sportclubs vind je op ons Sportplein.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Olympisch vuur langs basisscholen

Van ‘zomer’ is nog steeds geen sprake met de huidige temperaturen en voortdurende...
21-06-2024

Groots onthaal voor kleine stappers

Zo’n duizend wandelaars gingen maandagavond van start voor de Avondvierdaagse in Borne....
06-06-2024

Stefan Boermans pakt Olympisch ticket

Bij Stefan Boermans en Yorick de Groot kon woensdagmorgen in alle vroegte de kurk van de fles....
05-06-2024

Zo’n duizend wandelaars de paden op

Goedgemutst begonnen zo’n 1.000 deelnemers vandaag aan de eerste etappe van de...
03-06-2024

Ontknoping nadert voor Stefan Boermans

Beachvolleyballers Stefan Boermans en Yorick de Groot behaalden een derde plek in het...
03-06-2024

Beachhandballers willen scoren voor de Finals

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 juni houdt Handbalvereniging Borhave weer haar...
03-06-2024