Kandidaten

De kandidaten

 

1. Marja Zandjans

Marja wordt In de Gemeenteraad gewaardeerd om haar doortastende optreden en is daarbij ter zake en correct.

2. Jan de Vries

Jan de Vries is een bekend gezicht in de Raad. Een bemiddelaar en een man die helder verwoordt wat er gaande is.

3. Rosa Amptmeijer

Rosa heeft een focus op jonge mensen, klimaat en een inclusieve samenleving. Zij is de jongste in onze fractie.

4. Martin Tikken

Voor Martin is het belangrijk dat we een leefbare aarde nalaten aan volgende generaties. Hij streeft naar een inclusieve samenleving.

5. Ellen Boersma

Ellen is van nature makkelijk in het leggen van contacten en brengt daardoor politiek en mensen uit de samenleving als vanzelf bij elkaar.

6. Jos van den Oever

Jos zet zich in als ICT-deskundige om Open Source projecten te realiseren. Hij wil ook benadrukken en bevorderen dat Borne meer groene ambitie moet hebben.

7. Jaap Engelsman

Jaap wordt beschouwd als het financiële brein van de fractie. Zijn rijke ervaring in de Audit-commissie helpt daarbij.

8. Wim Menheere

Wim wil in Borne een gezonde en rechtvaardige leefomgeving. Hij zet zich in voor onrecht en zorg voor de natuur en de gemeenschap. Hij is vertegenwoordigd in vele organisaties.

9. Han ten Bloemendal

Han heeft zich al jaren lang binnen GroenLinks in verschillende bestuursfuncties ingezet zowel in Overijssel als in andere provincies. Daarnaast in Overijssel meerdere GL afdelingen opgericht.

10. Roel Martens

Roel wil zich met woord en daad inzetten voor een Borne waar welzijn van belang is bóven welvaart.

11. Dick Slettenhaar

Dick is voorzitter van de Partij van de Arbeid (PvdA) in Borne en heeft vele contacten in de gewestelijke PvdA.

 


Reacties

De ambtenarij volgt dagelijks de beleidsrichtlijnen vanuit Den Haag. Dat wordt geimplementeerd zoals dat heet en geeft vaak geen inspraakmogelijkheden. Jammer voor ieder, maar een feit en de afdeling communicatie is daarnaast ook te druk met een nieuw lijvig boekwerk over hoe Borne er moet uitzien over X jaar... Lees meer

10 mrt 2022 om 0:48 | reacties (0)

Nou ja, er wordt veel om hulp geroepen door de vaste spil-werknemers van de Gemeente. Zelfs bij MijnBorne! Je zou zeggen dat voor het gigantische, jaarlijks terugkerende bedrag, extra deskundig personeel kan worden aangetrokken? In regioverband wordt immers al veel samen gedaan. Waarom voor elke scheet dan nog... Lees meer

08 mrt 2022 om 0:10 | reacties (0)

3 speerpunten. De vorige verkiezing was het nog maar 1 speerpunt; de GVW. U weet wel, die weg langs het industrie terrein de Molenkamp. Er werden dikke rapporten gemaakt en Borne Nu maakte zich sterk om die waanzinnig hoge kosten steeds gefinancierd te krijgen. Zou het nou niet mooi zijn om als blijk van berouw,... Lees meer

05 mrt 2022 om 21:30 | reacties (0)