Demis zoekt de liefde tevergeefs
15-02-2022
LANG LEVE DE LIEFDE WERPT GEEN VRUCHTEN AF VOOR BORNENAAR

Demis zoekt de liefde tevergeefs

De 42-jarige Demis Batenburg schitterde maandag- en dinsdagavond in Lang Leve de Liefde, het bekende datingprogramma van SBS6. Mensen van 18 tot 88 jaar kunnen zich opgeven voor dit liefdesexperiment. Als je wordt geselecteerd, woon je op de eerste date meteen 24 uur samen. Met instemming van beiden kan dit tot maximaal vier dagen worden verlengd. Zo krijgen de koppels de tijd om elkaar goed te leren kennen. Hoe kijkt de Bornse Demis op zijn tv-debuut terug?

 

Normaal nooit zo snel!

Demis is de trotse vader van drie dochters. Na een aantal jaren vrijgezel te zijn is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij zag het programma langskomen en ging vervolgens eens kijken hoe dat allemaal in elkaar steekt. “Ik heb mij op een vrijdagavond aangemeld met een foto van mij in een trainingspak op de bank (foto hiernaast) en ik kreeg zaterdag al bericht of ik wat meer informatie en foto’s wilde doorsturen. Vier weken later zat ik in het huis met de Hengelose Soraya. Zo snel gaat het normaal nooit!’’, zegt hij nog steeds verbaasd.

 

Match met Hengelose

Demis heeft een date met de 37-jarige Soraya uit Hengelo. Zij heeft twee kinderen en is ook al een tijdje vrijgezel. “Achteraf bleek dat ik best wel veel kennissen en familieleden van haar ken, maar ik heb haar nog nooit gezien. Het blijkt dat ze nog geen 10 kilometer verderop woont!”

 

Soraya is een pittige tante, maar daar weet Demis wel raad mee. Hij is niet bang om haar de mond te snoeren. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd. Echter… er is één discussie die hij niet kan winnen: Wordt er op de bank geslapen? “Toen ik op de bank ging zitten zei ik al: hier ga ik niet op slapen. Dit ligt voor geen meter. Ik slaap mooi bij jou. Maar daar dacht zij anders over. Als zij haar tien uur slaap niet zou hebben is ze de dag erna niet te genieten, klonk het. Dan slaap ik maar op de bank, want ik wil het wel gezellig hebben, zei ik toen.”

 

Hij vertelt dat hij niet erg veel slaap heeft gehad. ‘Ik werd al rond 06.00 uur wakker. De lampen gingen ook aan omdat ik boven lag. In de slaapkamer gingen de lampen pas rond 09.00 uur aan. Als die later aan waren gegaan had Soraya nog steeds geslapen. Zij wel…” zegt hij grappend.

 

Hoe is het nu?

Helaas is het verblijf na 24 uur niet verlengd. “Van beide kanten waren er twijfels. Ik had het graag verlengd om de twijfels de baas te zijn, maar dat zag zij niet zitten.” Een dag later krijgt hij bericht van de organisatie of zij het nummer van hem mag. Dit hadden ze namelijk niet uitgewisseld. Ze vond het toch wel erg gezellig. De twee spreken elkaar nog regelmatig, maar het is vooral vriendschappelijk. De twee uitzendingen met Demis in de hoofdrol zijn terug te zien via www.kijk.nl. (RH/MK)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Oekraïners ruiken aan het boerenleven

Ruim vijftig Oekraïense vrouwen en kinderen sprongen zaterdagmiddag op de fiets of in de...
02-07-2022

Europastraat is weer open

Na negen maanden werkzaamheden is de Europastraat vanaf vrijdagmiddag weer geheel toegankelijk...
01-07-2022

Het Prisma schenkt 300 euro aan De Bonte Koe

Het is nog ver voor negen uur donderdagmorgen als Herman en Hardy Ellenbroek druk in de weer...
30-06-2022

Weer demonstratie met galg op viaduct...

Maandagmiddag hebben boze boeren en sympathisanten van actiegroep Twentse Strijders hun actie op...
27-06-2022

Weer fysiek Energieloket in het Kulturhus

Twee jaar geleden werden gemeentelijke Energieloketten geïntegreerd in een provinciaal...
27-06-2022

Huisartspraktijken vrijdag 1 juli gesloten

Vrijdag 1 juli zijn alle huisartsenpraktijken in Borne gesloten in verband met een landelijke...
23-06-2022