Hospice-harten lonken naar donateurs
20-08-2022
START MELBUUL’N RUN VOOR HET GOEDE DOEL NADERT CLIMAX

Hospice-harten lonken naar donateurs

Ruim een maand geleden lanceerden Patrick, Rob, Albert en Richard hun plan om deel te nemen aan de zomereditie van de Carbage run, die hen uiteindelijk in Montenegro moet brengen. Ruim 5.000 km in een oude auto, met onderweg tal van niet alledaagse opdrachten. “Maar…”, zei Richard destijds, “dat is nog niet alles, want aan deze uitdaging willen we nóg een uitdaging koppelen. We willen er namelijk zoveel mogelijk geld mee ophalen om het toekomstige Hospice Borne een stapje verder te kunnen brengen.” Vrijdagavond toonden de mannen op het Dorsetplein hoever ze met hun voorbereidingen waren, waarbij de oude zwarte Mercedes, bont bestickerd met tal van harten, de onvermijdelijke oogappel was.
 

Stille getuigen van de morele steun

“Tot op heden liggen we volledig op koers”, aldus dezelfde Richard. “De afgelopen week is de auto helemaal technisch gekeurd én goed bevonden en daarnaast hebben we de eerste gesponsorde harten kunnen plakken. Met daarop namen van de donateurs, maar ook anonieme harten met slechts een motiverende kreet bijvoorbeeld. Het zijn de stille getuigen van de morele steun die we van een aantal sponsoren ontvingen. Bovendien zijn inmiddels de eerste kleinere harten geplakt, de komende week wordt hun aantal verder aangevuld.”
 

Doneren tijdens de Melbuul’nbraderie

Over een week, op zaterdag 27 augustus, zal de Mercedes met de vier mannen een prominente plek krijgen tijdens de Melbuul’nbraderie. Ter hoogte van supermarkt Lidl aan de Grotestraat kunnen bezoekers van de festiviteiten dan nog een laatste donatie doen en een van deze harten van een zelfgekozen tekst voorzien. “We hopen echt dat we op deze wijze een mooi bedrag voor het hospice bijeenbrengen en met een goed gevoel zondag in de heel vroege ochtend naar Oostenrijk kunnen afreizen om daar tijdig aan de officiële start te kunnen te staan van het vijfdaagse avontuur.” (AJ/BM)
 

Zie ook ons eerdere bericht: ‘Vijfduizend km voor het Hospice’ en de speciale Facebookpagina https://www.facebook.com/melbuuln4hospice. Via polarsteps.com is het vierdaagse avontuur te volgen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

‘Genadeloos hard biertje’ spekt goede doel

  UPDATE: 23.24 UUR ‘Dat wi’j zelf een exclusief en onmeunig lekker Tripel W...
04-02-2023

Inventieve jongeren bouwen eigen economie

Wat als een kwajongensvermaak begon, neemt stilaan steeds meer ‘serieuze’ vormen...
03-02-2023

Bouw 33 woningen Spinnersbrink van start

Het weer was er niet naar donderdagmiddag, maar toch scheen voor enkele tientallen toekomstige...
02-02-2023

Vandalisme op het avontureneiland

Het is allemaal nog niet eens af. Op het nieuwe avontureneiland in Wensink-Zuid wordt nog met...
31-01-2023

Scootmobiel aangereden op ovonde

Zondagmorgen vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een scootmobiel op de ovonde aan...
29-01-2023

Kringloop tekent voor Hospice Borne

Dinsdagmiddag ondertekenden Bram Donkers, voorzitter van het Kringloopbedrijf Borne, en Frans...
24-01-2023