Bouwbureau Twente speelt in op veranderingen
BORNSE BOUWPARTNER VOOR NIEUW- EN VERBOUW, VOOR PARTICULIER EN PROFESSIONAL

Bouwbureau Twente speelt in op veranderingen

ADVERTORIAL • In kenniscentrum Het Spanjaard aan de Stationsstraat in Borne is Bouwbureau Twente een van de inmiddels tien bedrijven die er, elk vanuit hun eigen expertise, een bijdrage leveren aan het vakgebied bouwen, ontwikkelen en wonen. Het bouwkundige tekenbureau startte in 2019 als label van Building Design Architectuur en maakte de afgelopen jaren een ongekende groei door. Bedrijfsleider Roy Pol: “De synergie met de andere Spanjaardbedrijven, onze Twentse nuchterheid én het unieke concept maken ons voor particulier en professional tot een steeds meer gevraagde partner.”

 

Voor particulier en professional

Iedereen moet van zijn of haar bouwwensen realiteit kunnen maken, is de basisgedachte van het bureau volgens Pol. “Met onze creativiteit, korte lijnen en brede expertise willen en kunnen we het beste resultaat bereiken. Of het nu om nieuwbouw of verbouw gaat; om een woning of bedrijfspand, om maatwerk of standaard.” Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever staat daarbij centraal. “Dat geldt uiteraard voor particulieren waar we in veel gevallen het volledige traject, van ontwerp, tot teken- en rekenwerk ten behoeve van de vergunningaanvraag en prijs- en contractvorming voor onze rekening nemen, maar ook voor aannemers, architecten en andere professionals die alleen een beroep doen op ons tekenwerk.”

 

Pol is echter realist genoeg om oog te hebben voor de dagelijkse praktijk, waarin potentiële (ver)bouwers in voorkomende gevallen vooraf al bijna exact weten hoe ze hun wensen gerealiseerd willen zien. “Dan is het natuurlijk niet nodig om eerst een (interieur-)architect en dergelijke in te schakelen. Dan kunnen de plannen direct naar de tekentafel, dat scheelt aanzienlijk en die flexibiliteit werkt uitstekend. Dat merken we elke dag weer als opdrachtgevers in contact staan met onze tekenaars.”

 

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Als voorbeeld noemt de nuchtere bedrijfsleider de categorie Referentiewoningen die een geheel eigen plek heeft verkregen binnen de fonkelnieuwe website van het bouwbureau. Zeg maar voorbeeldwoningen, waarvan het bureau al veel data en kennis in huis heeft en dus in een handomdraai een nieuwe variant kan ontwikkelen. “Én voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, want het tekenwerk is in dergelijke gevallen al te realiseren vanaf 1.900 euro. Zo’n referentiewoning kan bovendien met een VR-bril in 3D worden bekeken en beoordeeld”, aldus Pol.

 

De lancering van de nieuwe website www.bouwbureautwente.nl is voor Pol en de zijnen ook het moment opdrachtgevers een speciale korting van 10 procent in het vooruitzicht te stellen als ze een zogenaamde lead aandragen. Bijvoorbeeld een familielid, kennis of collega die ook besluit met het Bornse bouwbureau aan de slag te gaan. De actie is tijdelijk. Meer info is ook te verkrijgen via info@bouwbureautwente.nl en 074 727 1010.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

‘Dit wil je niet meemaken’

‘Aan de Ambachtstraat kunnen we de wereld aan’, zei Peter Korf in september vorig...
22-02-2024

Brandweer voorkomt incident met gevaarlijke stof

Donderdagmorgen kreeg de brandweer een melding over een mogelijk problematische situatie met...
22-02-2024

Een postuum cadeau van Maaike Leurink-Nijland

In en rondom Oud Borne zijn deze week 12 fraaie nieuwe bankjes geplaatst van hout en gietijzer,...
21-02-2024

Schietincident in Zenderen

Rond 22.45 uur donderdagavond kreeg de politie een melding van een schietincident dat zou hebben...
15-02-2024

Opnieuw vernielingen in Oud Borne

Donderdagmorgen kreeg Ineke Haarhuis een appje van een buurtbewoner. Ze moest even oppassen met...
08-02-2024

Nieuwe tandartspraktijk Curadent opent in maart

Vanaf halverwege maart is er opnieuw een tandartspraktijk in het pand aan de Abraham Ten...
04-02-2024