Nog meer spektakel op Beekparkfestival
WIJKFEEST BORNSCHE MATEN BELEEFT OP 17 JUNI ZESDE EDITIE

Nog meer spektakel op Beekparkfestival

Alweer voor de zesde keer wordt op zaterdag 17 juni in de Bornsche Maten het Beekparkfestival gehouden. De organisatie is al maanden bezig om een nog spectaculairder programma neer te zetten dan in de voorgaande edities en dat is gelukt.
 

‘Proef de Bornsche Maten’ is het thema van de buitenfair van 11.00 tot 16.00 uur. Hier kunnen geïnteresseerden via gemeente en verschillende ondernemers informatie vergaren over wat de wijk Bornsche Maten te bieden heeft. Voor het eerst is er ook een kinderspeeldorp aanwezig. Hier kunnen kinderen onder begeleiding lekker spelen, terwijl de ouders langs de verschillende stands lopen.

Om 10.30 uur start de kinderzeskamp, waarvoor zich ook dit jaar weer het maximale aantal van zestien teams heeft opgegeven. De kinderen strijden om de wisselbokaal.

Kanovaren terug
Verschillende bekende onderdelen zitten weer in het programma, zoals zaklopen en de buikschuifbaan. Daarnaast heeft de organisatie besloten om op veler verzoek het kanovaren terug te laten komen in het programma. Nieuw in de zeskamp zijn de dertig meter lange stormbaan en een opblaasbare rodelbaan. Na de kinderzeskamp zullen de volwassenen om 14.30 uur de strijd met elkaar aangaan.

Om 20.00 uur begint in de aanwezige tent een groot feest waar alle bewoners van de wijk van harte welkom zijn. DJ OV Music zal zorgen voor een geweldige sfeer en show.
 

De organisatie kan nog wel diverse vrijwilligers gebruiken die deze dag mede tot een succes kunnen maken. Zo zijn er veel vrijwilligers nodig voor de begeleiding van de verschillende spelonderdelen en voor het opbouwen. Zin om mee te helpen tijdens deze dag? Meld je dan aan via wijkfeest@wijkraadbornschematen.nl

Er is tijdens het festival voldoende gelegenheid om te eten en te drinken. De catering wordt dit jaar wederom verzorgd door Uit de Keuken van Gerard Schutten en Martijn Oosterik. Deelnemers kunnen een barbecuepakket bestellen via het hierboven vermelde mailadres. Tevens is de gehele dag een grote pizzaoven aanwezig.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Kerkhof Zenderen klaar voor de toekomst

“Het was een lange weg naar deze vrijdagmiddag”, aldus Maria Verheijen,...
19-04-2024

Een vriendinnetje voor Oeki

Toen Martin Velten op 4 april officieel afscheid nam als wethouder van de gemeente Borne vroeg...
18-04-2024

Verenigingsman Erik Rouhof overleden

In de nacht van dinsdag op woensdag is Erik Rouhof overleden. De verenigingsman pur sang wist...
17-04-2024

Feestelijke ingebruikname derde duofiets

Donderdag werd de derde duofiets van Fietsmaatjes in gebruik genomen door wethouder Michael...
13-04-2024

‘De straat is té mooi’

Sinds twee weken is het nieuwe stuk F35 vanaf de Azelosestraat tot aan de Oonksweg gereed en...
12-04-2024

De ‘kers op de taart’ in de Bornsche Maten

Het is een project van lange adem geweest. Al vanaf 2006 wordt er gesproken over...
11-04-2024