Alle relevante corona-info gebundeld
20-03-2020
NIEUWS, OPENINGSTIJDEN WINKELIERS, ZORGINFO EN MEER

Alle relevante corona-info gebundeld

Vanaf vandaag willen we al het nieuws dat over de corona pandemie over ons wordt uitgestort, voor u gaan bundelen. Geen eenvoudige opgave, want er gebeurt nogal wat. En de relevante info wijzigt dagelijks en niet zelden zelfs per uur. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dat is dan ook precies de reden dat we hebben besloten alle corona perikelen zoveel mogelijk te clusteren in een overzichtelijke special.

 

In deze special, die u vindt op www.borneboeit.nl/corona en via de link op de homepagina, maken wij onder het kopje ‘Nieuws’ natuurlijk melding van de vele afgelastingen, verplaatsingen en andere zaken die voor de inwoners van Borne, Hertme en Zenderen relevant kunnen zijn. Ook de zorg neemt vanzelfsprekend een belangrijke plaats in. Oproepen van huisartsen, apothekers en andere zorgverleners staan centraal.

 

Winkeliers

En dan zijn er natuurlijk nog de winkeliers. Sommigen zijn door de omstandigheden gedwongen hun deuren te sluiten, anderen hanteren deze dagen aangepaste openingstijden of treffen speciale voorzieningen om hun klanten toch nog zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo zijn er winkeliers die alleen ’s middags geopend zijn en hun klanten ‘s morgens de gelegenheid bieden om privé te komen shoppen. En dan is er bijvoorbeeld nog Albert Heijn die vanaf komende maandag haar deuren al om 07.00 uur opent om de oudere Bornse inwoners van dienst te kunnen zijn. U vindt het allemaal onder het kopje ‘Winkels’.

 

Ook heeft de BBO, de Bundeling Bornse Ondernemers, de website www.bornebezorgt.nl in het leven geroepen. Op deze website wordt een overzicht gegeven van ondernemers die faciliteiten bieden hun producten bij de consument aan de voordeur af te leveren.

 

Meer info: zie onze Corona-special

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Ron Hartman — 26 mrt 2020
Waar is dat Bornewerktsamen plein voor het bezorgen Van maaltijden nou te vinden? Waar je gewoon vooraf betaalt en laat bezorgen? Jammer dat Leuvelt het net te snel moest opgeven, maar dat was het gouden voorbeeld. Simpel bestellen en betalen en goeie kwaliteit Uiteraard met extra bezorgkosten. En... van goedkoop tot duur. Samenwerken zal de Horeca echt helpen ipv een lening van 40 euro
H s — 22 mrt 2020
Fijn één site voor alles samen gebundeld maar druk de mensen op het hart dat ze thuis blijven .En maar klappen voor het zorgpersoneel die dag en nacht voor ons klaar staat .Maar gewoon naar de markt parken bouwmarkten gaan mensen ga de beelden in Italië kijken misschien worden jullie dan wakker .En anders doe dan niks meer voor de zorg .
Ron Hartman — 20 mrt 2020
Eindelijk de Borne Portal koopsite. Enorme pluim BorneBoeit! De dienstverlening moeten we anders gaan organiseren. Niet bij de pakken neerzitten, maar veranderen. Dat past ook heel goed in het transitietijdperk. Geboeid op weg naar een andere toekomst
Ron Hartman — 20 mrt 2020
Eindelijk de Borne Portal koop site. Enorme pluim BorneBoeit! De dienstverlening moeten we anders gaan organiseren. Niet bij de pakken neerzitten, maar veranderen. Dat past ook heel goed in het transitietijdperk. Geboeid op weg naar een andere toekomst

Kerkhof Zenderen klaar voor de toekomst

“Het was een lange weg naar deze vrijdagmiddag”, aldus Maria Verheijen,...
19-04-2024

Een vriendinnetje voor Oeki

Toen Martin Velten op 4 april officieel afscheid nam als wethouder van de gemeente Borne vroeg...
18-04-2024

Verenigingsman Erik Rouhof overleden

In de nacht van dinsdag op woensdag is Erik Rouhof overleden. De verenigingsman pur sang wist...
17-04-2024

Feestelijke ingebruikname derde duofiets

Donderdag werd de derde duofiets van Fietsmaatjes in gebruik genomen door wethouder Michael...
13-04-2024

‘De straat is té mooi’

Sinds twee weken is het nieuwe stuk F35 vanaf de Azelosestraat tot aan de Oonksweg gereed en...
12-04-2024

De ‘kers op de taart’ in de Bornsche Maten

Het is een project van lange adem geweest. Al vanaf 2006 wordt er gesproken over...
11-04-2024