Verkoop nieuwbouwproject start maandag
VRIJSTAANDE WONINGEN EN TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPPERS IN DE BORNSCHE MATEN

Verkoop nieuwbouwproject start maandag

ADVERTORIAL • In het deelplan Eschwonen wordt binnen afzienbare tijd het Hofstede nieuwbouwproject gerealiseerd, bestaande uit zes vrijstaande en 16 twee-onder-één-kap woningen. De woningen worden ontwikkeld door bouwcombinatie De Bongerd en zijn geprojecteerd aan de Vossenbes en Oude Hemmelhorst, hebben een klassieke en stijlvolle architectuur en zijn royaal opgezet met minimaal drie slaapkamers en een ruime zolder. De online verkoop start aanstaande maandag via Euverman & Nuyts makelaars in Borne.

 

Kristel Mulder en Wout Leerink van het Bornse makelaarskantoor begeleiden de verkoop. Kristel: “Het is een mooi compact project, waarbij de ligging - aan de rand van de Bornsche Maten - een van de belangrijkste trekkers zal zijn. Je woont er heerlijk vlakbij het groene buitengebied en bovendien ben je met de fiets zo in het centrum van Borne.”

 

Luxe uitstraling met een hoog afwerkingsniveau

De 22 woningen kenmerken zich door een luxe uitstraling, waarin elke woning door de variatie in kleur, kapvorm en erkers, een unieke identiteit verkrijgt. Zo worden de stolpkappen van de twee-onder-één-kappers hier en daar afgewisseld met een dwarskap, terwijl de vrijstaande woningen een zadeldak krijgen. Verder zijn alle woningen voorzien van een aangebouwde berging. Het afwerkingsniveau van de gasloze woningen is hoog, waarbij de duurzaamheid centraal staat. Een uitstekende isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht-waterpomp zijn er onderdeel van.

 

Zoals gezegd kan er vanaf maandag 1 februari online worden ingeschreven op een van de woningen. Vanaf dan is er ook uitvoerige informatie beschikbaar op www.bornschematen.nl/verkoopdocumentatie. Vandaf dinsdag 2 februari om 12.00 uur is de documentatie ook af te halen bij het makelaarskantoor aan de Grotestraat; eventueel kan het bij je thuis worden aangereikt. Loting en toewijzing vinden plaats op 15 februari na 12.00 uur, het moment dat de inschrijvingsmogelijkheid eindigt. Belangstellenden die voor een nieuwbouwwoning staan ingeschreven bij de gemeente Borne, krijgen voorrang. Voor meer informatie kun je ook bellen met Euverman & Nuyts makelaars, telefoon (074) 266 2300.

 

Euverman & Nuyts makelaars

Grotestraat 144

7622 GP Borne

074 266 2300

www.euvermannuyts.nl

nieuwbouw@euvermannuyts.nl

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Kerkhof Zenderen klaar voor de toekomst

“Het was een lange weg naar deze vrijdagmiddag”, aldus Maria Verheijen,...
19-04-2024

Een vriendinnetje voor Oeki

Toen Martin Velten op 4 april officieel afscheid nam als wethouder van de gemeente Borne vroeg...
18-04-2024

Verenigingsman Erik Rouhof overleden

In de nacht van dinsdag op woensdag is Erik Rouhof overleden. De verenigingsman pur sang wist...
17-04-2024

Feestelijke ingebruikname derde duofiets

Donderdag werd de derde duofiets van Fietsmaatjes in gebruik genomen door wethouder Michael...
13-04-2024

‘De straat is té mooi’

Sinds twee weken is het nieuwe stuk F35 vanaf de Azelosestraat tot aan de Oonksweg gereed en...
12-04-2024

De ‘kers op de taart’ in de Bornsche Maten

Het is een project van lange adem geweest. Al vanaf 2006 wordt er gesproken over...
11-04-2024