Verkoop nieuwbouwproject start maandag
VRIJSTAANDE WONINGEN EN TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPPERS IN DE BORNSCHE MATEN

Verkoop nieuwbouwproject start maandag

ADVERTORIAL • In het deelplan Eschwonen wordt binnen afzienbare tijd het Hofstede nieuwbouwproject gerealiseerd, bestaande uit zes vrijstaande en 16 twee-onder-één-kap woningen. De woningen worden ontwikkeld door bouwcombinatie De Bongerd en zijn geprojecteerd aan de Vossenbes en Oude Hemmelhorst, hebben een klassieke en stijlvolle architectuur en zijn royaal opgezet met minimaal drie slaapkamers en een ruime zolder. De online verkoop start aanstaande maandag via Euverman & Nuyts makelaars in Borne.

 

Kristel Mulder en Wout Leerink van het Bornse makelaarskantoor begeleiden de verkoop. Kristel: “Het is een mooi compact project, waarbij de ligging - aan de rand van de Bornsche Maten - een van de belangrijkste trekkers zal zijn. Je woont er heerlijk vlakbij het groene buitengebied en bovendien ben je met de fiets zo in het centrum van Borne.”

 

Luxe uitstraling met een hoog afwerkingsniveau

De 22 woningen kenmerken zich door een luxe uitstraling, waarin elke woning door de variatie in kleur, kapvorm en erkers, een unieke identiteit verkrijgt. Zo worden de stolpkappen van de twee-onder-één-kappers hier en daar afgewisseld met een dwarskap, terwijl de vrijstaande woningen een zadeldak krijgen. Verder zijn alle woningen voorzien van een aangebouwde berging. Het afwerkingsniveau van de gasloze woningen is hoog, waarbij de duurzaamheid centraal staat. Een uitstekende isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht-waterpomp zijn er onderdeel van.

 

Zoals gezegd kan er vanaf maandag 1 februari online worden ingeschreven op een van de woningen. Vanaf dan is er ook uitvoerige informatie beschikbaar op www.bornschematen.nl/verkoopdocumentatie. Vandaf dinsdag 2 februari om 12.00 uur is de documentatie ook af te halen bij het makelaarskantoor aan de Grotestraat; eventueel kan het bij je thuis worden aangereikt. Loting en toewijzing vinden plaats op 15 februari na 12.00 uur, het moment dat de inschrijvingsmogelijkheid eindigt. Belangstellenden die voor een nieuwbouwwoning staan ingeschreven bij de gemeente Borne, krijgen voorrang. Voor meer informatie kun je ook bellen met Euverman & Nuyts makelaars, telefoon (074) 266 2300.

 

Euverman & Nuyts makelaars

Grotestraat 144

7622 GP Borne

074 266 2300

www.euvermannuyts.nl

nieuwbouw@euvermannuyts.nl

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Aangepast treinverkeer van 14 tot en met 16 mei

Van donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei vinden er werkzaamheden plaats rond Hengelo. Dit heeft op...
10-05-2021

‘Investeer in zonne-energie’

De Stichting DiBo (Duurzame initiatieven Borne) is een van de spelers die zich nadrukkelijk...
08-05-2021

De bijen zijn weer thuis

De bij is onlosmakelijk verbonden met Borne. Het nijvere diertje maakt immers deel uit van het...
07-05-2021

Aanhaken bij Jannie Prigge in Borne

ADVERTORIAL • “De televisie staat bij mij alleen maar aan om naar te...
07-05-2021

Gratis coronatest bij de grens

Ook inwoners uit Borne die voor hun werk, voor zorg of voor onderwijs naar Duitsland moeten,...
06-05-2021

Nieuwbouw Grotestraat zo goed als afgerond

Komende maand is het precies twee jaar geleden dat de handtekeningen werden gezet die tot de...
01-05-2021