Coronaproof & nieuw: Ome Govert, die tovert
DE WAANZINNIGE SUPER-SPEUR-PUZZEL-ESCAPETOCHT (TJA, DIE NAAM BLIJFT BELACHELIJK, TOCH?)

Coronaproof & nieuw: Ome Govert, die tovert

ADVERTORIAL • Nou, nou, nou … het hoge nieuws is eruit hoor, we blijven nog langer binnen zitten. Gezelligheid met familie? Vergeet het maar. Een leuk kerstfeest op school? Nee, nee. Het heerlijke, warme decembergevoel? Het is er niet. De broers Chris en Siem hebben er genoeg van en leggen zich niet neer bij dit saaie leventje. Het is tijd voor wat actie. Voor avontuur. Daar is iedereen wel aan toe. Chris en Siem zeker. Dus bedachten ze iets dat in deze tijd wel mag: een nieuwe versie van ‘De Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’. Helemaal coronaproof dus!

 

Chris is ineens weg, verdwenen, foetsie

Het zou ook eens een keer van een leien dakje lopen. De zoektocht naar het laatste ingrediënt voor hun speurtocht, de magie, eindigt voorlopig in grote chaos en paniek. Aangekomen bij ome Govert, die volgens eigen zeggen niet goochelt, maar tovert, eet Chris per ongeluk de laatste toverbonen op. Die overdosis magische kracht zorgt ervoor dat Chris verdwijnselt in het niets. Hij is weg, foetsie, verdwenen. Govert en Siem zitten met de handen in het haar. Om Chris terug te toveren is veel toverkracht nodig. En voor die magische kracht moet Govert veel speciale toverbonen hebben. Maar Govert’s voorraad is op en waar vinden ze zo snel nieuwe? Ja, je leest het goed: snel! Heel snel zelfs! Want er is slechts beperkte tijd om Chris ‘terug-te-verdwijnselen’. Jullie hulp is dus heel hard nodig.

 

Een heerlijke gezinsactiviteit

De speurtocht is bedacht voor, je raadt het natuurlijk al, échte speurneuzen. Dat er daar voldoende van zijn in Twente bleek wel tijdens de speurtocht in april van dit jaar. Een grote groep kinderen ging toen op onderzoek uit. Tijdens de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ ga je met het gezin (huishouden) op pad. De tocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het spannende avontuur speelt zich af in de natuur rondom Hertme. Samen met Siem gaan de deelnemers op zoek naar de toverbonen en Chris.

 

Dit is wat je krijgt

De Waanzinnige Speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. In die tijd moet natuurlijk de route worden gevonden en wordt er volop gepuzzeld. De video’s van Siem (QR-codes), de onverwachte ontmoetingen met bijvoorbeeld de elfen Cor & Ona, echte toverkunst en een ‘Extra zoekactie’ maken het uitstapje een complete belevenis. Daarnaast is er wat lekkers ‘to-go’, zoals oliebollen, snoep, warme chocomelk en koffie. Een leuke fotoherinnering én pleziergarantie van De Beleverij maken het pakket compleet.

 

Coronabestendig

Deelnemende gezinnen ontvangen na reservering een starttijd. Zo kunnen we voorkomen dat er groepsvorming en daarmee ook besmettingsgevaar ontstaat. Deelnemende gezinnen moeten zich ook houden aan de instructies (protocol) die zij vooraf ontvangen van de organisatie. De belangrijkste is wel: houd afstand tot elkaar. Inmiddels is iedereen met de meeste Covid19 regels wel bekend natuurlijk.

 

Data en verplichte reserveringen

Er zijn zes dagen waarop de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ wordt georganiseerd, namelijk op 29 en 30 december 2021 én op 2, 7, 8 en 9 januari 2022. Starttijden liggen tussen 10.00 en 14.30 uur. De exacte tijd ontvangen de deelnemers na hun reservering. Reserveren is verplicht en kan via debeleverij.nl/wij-doen-mee-aan-de-speurtocht. Het standaardtarief bedraagt € 34,95 voor het hele gezin (max. 6 personen uit één huishouden, waarvan 2 volwassen). Andere samenstellingen zijn alleen mogelijk in overleg.

 

Nog een lekker aanbod

Na afloop kun je het ludieke super-bio-pannenkoekpakket voor 6 personen meenemen voor € 16,95 of het Oliebollenpakket met 8 stuks voor € 11,95. Gemaakt met het recept van de moeder van Chris en Siem. Zo kun je na afloop thuis aan tafel nog even lekker nagenieten met elkaar. Dat wordt een fijne dag! Let op: als je de pakketten vooraf bestelt, krijg je nog twee euro extra korting!

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

 

 

De Waanzinnige...

ADVERTORIAL - Dit avontuur start met een leuk idee van Siem en Chris Het is een leuk en...
06-02-2023

In het spoor van de vos rond Hertme

De Koninklijke Nederlandsche Jachtvereeniging organiseert jaarlijks meerdere slipjachten. Dit...
01-02-2023

Kerstbomen vlammen vreugdevuur

Het lijkt alweer jaren geleden dat de inwoners van de Stroom Esch hun afgedankte kerstbomen op...
07-01-2023

De kerstbomen worden weer verbrand

Komende zaterdag krijgt de traditie van de kerstboomverbranding in Borne eindelijk haar vervolg,...
02-01-2023

Hoopvol Rheineplein gonst van beste wensen

Een mooie traditie is in ere hersteld. De Nieuwjaarsbijeenkomst op het Rheineplein, onder het...
01-01-2023

Bornse hemel kleurt tijdens jaarwisseling

De jaarwisseling in Borne is rustig verlopen. Voor zover bekend kwamen er geen noemenswaardige...
01-01-2023