Coronaproof & nieuw: Ome Govert, die tovert
DE WAANZINNIGE SUPER-SPEUR-PUZZEL-ESCAPETOCHT (TJA, DIE NAAM BLIJFT BELACHELIJK, TOCH?)

Coronaproof & nieuw: Ome Govert, die tovert

ADVERTORIAL • Nou, nou, nou … het hoge nieuws is eruit hoor, we blijven nog langer binnen zitten. Gezelligheid met familie? Vergeet het maar. Een leuk kerstfeest op school? Nee, nee. Het heerlijke, warme decembergevoel? Het is er niet. De broers Chris en Siem hebben er genoeg van en leggen zich niet neer bij dit saaie leventje. Het is tijd voor wat actie. Voor avontuur. Daar is iedereen wel aan toe. Chris en Siem zeker. Dus bedachten ze iets dat in deze tijd wel mag: een nieuwe versie van ‘De Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’. Helemaal coronaproof dus!

 

Chris is ineens weg, verdwenen, foetsie

Het zou ook eens een keer van een leien dakje lopen. De zoektocht naar het laatste ingrediënt voor hun speurtocht, de magie, eindigt voorlopig in grote chaos en paniek. Aangekomen bij ome Govert, die volgens eigen zeggen niet goochelt, maar tovert, eet Chris per ongeluk de laatste toverbonen op. Die overdosis magische kracht zorgt ervoor dat Chris verdwijnselt in het niets. Hij is weg, foetsie, verdwenen. Govert en Siem zitten met de handen in het haar. Om Chris terug te toveren is veel toverkracht nodig. En voor die magische kracht moet Govert veel speciale toverbonen hebben. Maar Govert’s voorraad is op en waar vinden ze zo snel nieuwe? Ja, je leest het goed: snel! Heel snel zelfs! Want er is slechts beperkte tijd om Chris ‘terug-te-verdwijnselen’. Jullie hulp is dus heel hard nodig.

 

Een heerlijke gezinsactiviteit

De speurtocht is bedacht voor, je raadt het natuurlijk al, échte speurneuzen. Dat er daar voldoende van zijn in Twente bleek wel tijdens de speurtocht in april van dit jaar. Een grote groep kinderen ging toen op onderzoek uit. Tijdens de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ ga je met het gezin (huishouden) op pad. De tocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het spannende avontuur speelt zich af in de natuur rondom Hertme. Samen met Siem gaan de deelnemers op zoek naar de toverbonen en Chris.

 

Dit is wat je krijgt

De Waanzinnige Speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. In die tijd moet natuurlijk de route worden gevonden en wordt er volop gepuzzeld. De video’s van Siem (QR-codes), de onverwachte ontmoetingen met bijvoorbeeld de elfen Cor & Ona, echte toverkunst en een ‘Extra zoekactie’ maken het uitstapje een complete belevenis. Daarnaast is er wat lekkers ‘to-go’, zoals oliebollen, snoep, warme chocomelk en koffie. Een leuke fotoherinnering én pleziergarantie van De Beleverij maken het pakket compleet.

 

Coronabestendig

Deelnemende gezinnen ontvangen na reservering een starttijd. Zo kunnen we voorkomen dat er groepsvorming en daarmee ook besmettingsgevaar ontstaat. Deelnemende gezinnen moeten zich ook houden aan de instructies (protocol) die zij vooraf ontvangen van de organisatie. De belangrijkste is wel: houd afstand tot elkaar. Inmiddels is iedereen met de meeste Covid19 regels wel bekend natuurlijk.

 

Data en verplichte reserveringen

Er zijn zes dagen waarop de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ wordt georganiseerd, namelijk op 29 en 30 december 2021 én op 2, 7, 8 en 9 januari 2022. Starttijden liggen tussen 10.00 en 14.30 uur. De exacte tijd ontvangen de deelnemers na hun reservering. Reserveren is verplicht en kan via debeleverij.nl/wij-doen-mee-aan-de-speurtocht. Het standaardtarief bedraagt € 34,95 voor het hele gezin (max. 6 personen uit één huishouden, waarvan 2 volwassen). Andere samenstellingen zijn alleen mogelijk in overleg.

 

Nog een lekker aanbod

Na afloop kun je het ludieke super-bio-pannenkoekpakket voor 6 personen meenemen voor € 16,95 of het Oliebollenpakket met 8 stuks voor € 11,95. Gemaakt met het recept van de moeder van Chris en Siem. Zo kun je na afloop thuis aan tafel nog even lekker nagenieten met elkaar. Dat wordt een fijne dag! Let op: als je de pakketten vooraf bestelt, krijg je nog twee euro extra korting!

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

 

 

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024

Organisatie Borne op z’n Best popelt

Vandaag over twee weken, op zondag 21 april, is Borne weer op z’n Best. Voor de ruim...
07-04-2024

Paasvuur Borne met licht, warmte én regen

Hóe ze het deed, deed ze het… feit is dat het licht en de warmte die Annemarie...
31-03-2024

Lifestyle in Borne: ‘Blijven lachen!’

Vandaag, zondag, zou volgens de Bornse winkeliers de lente worden ingeluid. Alles beloofden ze...
24-03-2024

Vele palmpasens sieren druilerig Borne

Het was zondagmorgen guur en nat in Borne. Een zondag die voor de Folkloregroep met hoofdletters...
24-03-2024

Zondag klinkt het Palm-palm poasken weer

Aanstaande zondag 24 maart, Palmzondag, valt er in het centrum van Borne weer te genieten van de...
19-03-2024