Muziek/Optredens

Koren, orkesten en andere optredendenDe vele optredens van koren, orkesten, muzikanten en anderen in kerken en op pleinen vormen traditiegetrouw de basis van Borne op z’n Best. Alle podia en pleinen zijn er weer mee gevuld. Van grote orkesten tot kleine ensembles, van klassiek tot pop. Praktisch heel musicerend Borne laat zich van z'n beste kant zien.

 

Feeling good met SOB en Gregorius

Bijzonder belooft het optreden te worden van het Stedelijk Orkest Borne en St. Gregorius Hertme. Beide orkesten hebben de handen ineen geslagen en treden voor het eerst gezamenlijk op van 14.45 uur tot 16.30 uur op het Dorsetplein. ‘Feeling good’ is het thema waaraan de orkesten eerst afzonderlijk invulling geven, maar dat naar het einde toe zal uitmonden in een volledige samensmelting. De moderne popnummers op het programma staan garant voor een casual en toegankelijk optreden, dat zeker ook de jeugd zal aanspreken.

 

Bloaz'n op zien Best

Helemaal nieuw is het blaaskapellenfestival als uitsmijter van de dag. Als de prijsuitreiking van het Living status kampioenschap eenmaal achter de rug is, zo rond de klok van vijf, is het de beurt aan de blaaskapellen Ditist, Wie D'r Bie en de Tis Ma Waj Went Band. Gedrieën zorgen zij op het Dorsetplein voor het vrolijke en meeslepende toetje van de Borne op z'n Best editie 2023!

 

Op de onderliggende pagina's vind je alle informatie over de vele optredens tijdens Borne op z'n Best 2023.