Rheineplein

 

12.45 - 13.30 uur: The Young Evergreens

13.45 - 14.30 uur: Inpajoko

14.45 - 15.30 uur: Völle Wille

15.45 - 16.30 uur: Born to Pop

 

Inpajoko

 

Dit (oudere) jongerenkoor uit Borne bestaat uit 22 enthousiaste zangers en zangeressen, een vierkoppige band (drums, basgitaar, gitaar en toetsen) en een knettergoede dirigente. Vanaf 1966 verzorgde dit koor in de R.K. kerken in Borne en omstreken eigentijdse vieringen. De laatste jaren ook steeds vaker buiten de kerk, zoals bij Borne op z’n Best, Boorn to make music, Amusing Hengelo en de Melbuul’ndagen.

 

Het repertoire is dan ook langzaam aan het veranderen; van alleen kerkelijk naar een goede mix met moderne pop- en rockmuziek. Van Bløf tot Robbie Williams. Onlangs heeft Inpajoko haar 50 jarig jubileum gevierd met een spetterend concert in een bomvol Kulturhûs. Korte impressies hiervan zijn te vinden op de website (www.inpajoko.com) en de Facebook pagina (www.facebook.com/inpajoko).

 

Tijdens Borne op z’n Best 2017 zal Inpajoko nummers ten gehore brengen van onder andere Tina Turner, Toto, Beyoncé en The Scene; voor elk wat wils dus …

 

Inpajoko repeteert iedere donderdagavond om 20.15 uur in het Klaverblad (achter LEC) aan de Grotestraat in Borne. Nieuwe leden of belangstellenden zijn altijd welkom!

 

Born to Pop

 

 

Born to Pop, het popkoor uit Borne, werd opgericht in 2002.

 

Ruim veertig enthousiaste dames en heren staan onder muzikale leiding van dirigent Alex Leenders. De vijfkoppige begeleidingsband speelt piano, gitaar, drums, basgitaar en keyboard. Het koor zingt hedendaagse popsongs in meerstemmige arrangementen van o.a. Ed Sheeran, Dotan, Muse, Robbie Williams, Bruno Mars, Racoon, Justin Timberlake en meer!

 

Elke maandagavond wordt er gerepeteerd van 19.45 tot 21.45 uur in Wijkgebouw De Letterbak in Borne. Tijdens repetities wordt aandacht besteed aan ademhaling en zangtechniek. Er worden nieuwe stukken ingestudeerd. Na de pauze komt de band erbij en wordt het repertoire doorgezongen. Ook worden dan de puntjes op de i gezet qua presentatie.

 

Wil je een keer meeluisteren/meedoen met een repetitie? Dan ben je van harte welkom!!

Meld je wel even aan via de site www.borntopop.nl.

 

Völle Wille

Völle Wille is een enthousiast dameskoor uit Borne dat Nederlandse liedjes zingt welke variëren van smartlappen, levensliederen, luisterliedjes tot songfestival nummers uit de jaren 60 en 70.

 

Liedjes die vroeger populair waren en nu soms een beetje vergeten maar altijd mooi zijn om samen te zingen en naar te luisteren.

 

Door de enthousiaste uitstraling sporen de dames de deelnemers graag aan om mee te zingen maar ook meerstemmige luisterliedjes worden niet geschuwd.

Het koor bestaat uit 32 leden en wordt muzikaal ondersteund door Jos Leushuis (gitaar) en Ab van der Wagen (accordeon) . Nico Gerritsen zorgt op een professionele manier voor versterking van het geluid.

Völle Wille staat onder de deskundige leiding van Marianne van der Post terwijl zij ook de begeleiding op de piano voor haar rekening neemt.