Halloween van start met Trick or treat
ENTHOUSIASTE DEELNEMERS EN BUURTBEWONERS WENSINK-ZUID MAKEN FEEST COMPLEET

Halloween van start met Trick or treat

Iets eerder dan de officiële datum van Halloween, maar daarom niet getreurd, vrijdagavond vond de Trick or Treat in de wijk Wensink-Zuid weer plaats. Rond 18.00 uur mochten de deelnemers op pad gaan om in de wijk de huizen te zoeken waar bij de voordeur of voor het raam een kaars brandde. Dat waren er in ieder geval ruim dertig. Alleen daar mocht worden aangebeld. Een vaste route was er niet, zodat het evenement mooi gespreid over de wijk verliep. De avond bestond uit verschillende onderdelen.

 

Donderdag konden de deelnemende kinderen een gratis bingokaart ophalen. Daarop konden de kinderen de huisnummers afstrepen van de huizen waar aangebeld mocht worden. Al met al werden er zo’n 100 bingokaarten opgehaald. Op vijf plaatsen was er een fotobooth waar de kinderen een foto mochten maken. Tevens vonden zij daar een letter. Van deze letters moest een woord worden gemaakt. Samen met dat woord konden de gemaakte foto’s worden ingestuurd via whatsapp. Voor de leukste foto was er een prijs beschikbaar. Ook waren er prijzen beschikbaar gesteld voor het mooist versierde huis en voor degene die zich het mooist had verkleed. De uitslagen van alle wedstrijden worden later op de Facebookpagina van de organisatie bekend gemaakt.

 

Schitterend uitgedost begonnen de kinderen aan deze avond. De spanning was van veel gezichten af te lezen. Vaak met, maar in een enkel geval zonder de ouders gingen ze op pad. De invallende duisternis zorgde voor de juiste sfeer. Van het ene kaarsje en van het ene fraai versierde huis naar het volgende. De stemming zat er goed in. Wat hadden veel bewoners er ook een werk van gemaakt om hun huis te versieren en de juiste sfeer te treffen. Kortom: het was weer een bijzonder geslaagde Trick or treat dit jaar. (HvR)

 

reageren op deze pagina

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Ilse DeLange naar Hertme

Nadat eerder bekend werd dat Danny Vera op zaterdag 2 september de sterren van de hemel zal...
27-03-2023

Zondag weer Palmpasenoptocht

Aanstaande zondag 2 april, Palmzondag, valt er in het centrum van Borne weer te genieten van de...
27-03-2023

(Snoei)hout brengen voor paasvuur

Zondagavond 9 april, Eerste paasdag, zal er om 20.30 uur weer een paasvuur worden ontstoken aan...
07-03-2023

Wie wordt de Kroonjuweel van Borne?

In aanloop naar Koningsdag zoekt Oranjecomité Borne ook dit jaar weer naar het...
05-03-2023

Stadssleutel terug in veilige handen

‘Carnaval verbroedert’ zei René Jannink van de Stichting Borns Carnaval...
21-02-2023

Na drie jaar siŽsta nu volop fiŽsta

‘Na drie jaar siësta nu volop fiësta’, zo luidde de titel van een de vele...
19-02-2023