Alexander en Niels leiden Melbuulkes
10-11-2023
46STE HOOGHEDEN CARNAVALSVERENIGING VRIJDAGAVOND GEPRESENTEERD

Alexander en Niels leiden Melbuulkes

Tijdens een drukbezochte Gala-avond in het Kulturhus werden vrijdagavond om precies 21.11 uur Alexander Boers en Niels Vluttert gepresenteerd als de nieuwe hoogheden van carnavalsvereniging De Melbuulkes. Samen vormen ze het nieuwe, jonge en 46ste prinsenpaar van de carnavalisten. De nieuwe boegbeelden zijn de opvolgers van prins Pim en zijn Prinses Saskia, die hun versierselen dan ook eerder op de avond dienden in te leveren.

 

Wie zijn de nieuwe Hoogheden?

Alexander Boers werd 29 jaar geleden in Hengelo geboren, maar is Bornenaar in hart en nieren. Hij woont samen met zijn vriendin Mariana en hun honden Niko en Iris. In het dagelijks leven repareert, plaatst en serviced hij airco’s namens BBCool, nu nog de zaak van zijn vader. Deze neemt hij langzaam maar zeker over. Zijn vader was al eerder adjudant in Borne bij het 't Iemnschoer, dus toen hij gevraagd werd kon hij moeilijk nee zeggen.

 

Verder is de Prins der Melbuulkes een liefhebber van lekker eten en feestjes (waar hij zijn Venezolaanse roots laat gelden op de dansvloer). Daarnaast squasht hij geregeld met Niels, zijn adjudant. Toen hij gebeld werd door de keuzecommissie stond hij op de ladder. Nadat hij met beide voeten veilig op de grond stond en de vraag gesteld kreeg of hij Prins wilde worden zei hij (uiteraard na kort overleg met de vrouw des huizes) volmondig ja!

 

Adjudant Niels

Niels Vluttert, ook 29 jaar, is eveneens een rasechte Bornenaar. Na zijn opleiding werktuigbouwkunde aan de UT is hij aan de slag gegaan als Project Engineer bij CIREX in Almelo waar hij nu nog steeds werkzaam is. Niels heeft een drukke sociale agenda maar toen hij door Alexander als zijn adjudant werd gevraagd, hoefde hij geen seconde te twijfelen. Ondanks dat 'ie nog niet echt wist aan welk avontuur hij precies begon; op deze manier carnaval vieren is namelijk nieuw voor hem. Niels mag in zijn vrije tijd graag frituren en feesten met zijn vrienden, maar drinkt eerst altijd stipt om 20.00 uur een bak koffie.

 

Verder reist hij graag, of het nu met het vliegtuig is of met zijn eigen motor. En laat dat nu net bijna zijn opkomst in de weg hebben gestaan. Hij zou namelijk pas zaterdagmorgen terugkeren van zijn vakantie in Hongkong. Gelukkig werd zijn vlucht heel toevallig aangepast en landde hij vrijdagmorgen alsnog op Schiphol, precies op tijd dus voor zijn opkomst!

 

Het kersverse jonge koppel gaat voorop in de polonaise onder hun motto:

De een heeft krullen, de ander is kaal. Dit jaar wordt carnaval fenomenaal!

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Hertme is klaar voor Robin Hood

Zondagmiddag rond de klok van één oogt het Openluchttheater Hertme als een...
05-05-2024

Ingetogen stiltes in Borne, Hertme en Zenderen

Met een sobere bijeenkomst in de Oude Kerk begon zaterdagavond om 19.00 uur de herdenking van de...
04-05-2024

Nena op 31 augustus in Hertme

Met 25 miljoen verkochte platen is Nena een van de meest succesvolle Duitse artiesten aller...
30-04-2024

Programma 4 en 5 mei Borne, Hertme en Zenderen

Op 3 april is het 79 jaar geleden dat Borne werd bevrijd van de bezetters. Jaarlijks worden er...
30-04-2024

Wie danst er mee onder de Pinksterkroon?

Terwijl menigeen nog nageniet van Borne op z’n Best en Koningsdag, is de organisatie van...
28-04-2024

Oranjefeest vooral op de kleedjes gevierd

Na de feestelijke Lintjesregen op vrijdag was er geen ontkomen meer aan. Borne kleurde vandaag...
27-04-2024