‘Mijn intuïtie is sterker geworden’
27-01-2024
VEEL GEÏNTERESSEERDE BEZOEKERS OP DE BODY MIND EN SPIRIT BEURS

‘Mijn intuïtie is sterker geworden’

De Twentse Body, Mind en Spirit markt in het Kulturhus stond vandaag volop in het teken van vitaliteit. Met verschillende standjes van stemvorken tot tenenlezen, auralezing tot astrologie, er was voor elk wat wils. En daar werd volop van genoten, door vele bezoekers. Door middel van workshops en advies konden mensen zich laten informeren en werken aan de eigen gezondheid - zowel fysiek als mentaal -, helende processen en het verwerken van trauma’s.
 

De standjes hadden allemaal iets unieks, maar stonden samen in teken van vitaliteit. Zo werd er bij een standje gewerkt met stemvorken voor ontspanning door middel van trillingen en bij een andere gewerkt met auralezingen, ‘healing’ ontstaan vanuitbijna-doodervaringen. Beide gespecialiseerd in hun eigen niche en toch verbonden in het teken van vitaliteit.
 

Energetische therapie

Zo stond ook op de markt Sjoukje Koetje. Met haar werkervaring in de GGZ als Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige is zij anders leren kijken en heeft zij ook een interesse gekregen in energetische gezondheidszorg en behandelwijze. Wat haar standje uniek maakt is de manier waarop je de informatie kunt toepassen. Door middel van een behandeling mee te maken kan je zelf de methode ook gaan toepassen in je dagelijks leven en eventueel ook bij anderen. Zo kun je overal jezelf in balans brengen.
 

Met behulp van drukpunten op het hoofd die gelinkt zijn aan thema’s kan Sjoukje je leren je hoofd te legen, in balans te komen en tot rust te komen. Maar omdat het voornamelijk ook in het onderbewustzijn van iemand ligt is het niet altijd in de eerste keer al gelijk een volledig succes. “Soms lukt niet gelijk om alles te voelen of te behandelen. Dat maakt het soms een echte uitdaging en dat is ook wel weer leuk”.

 

Tenenlezen

Schoenen uit, sokken uit en met je blote voeten op een handdoek. Zo kon je ook je tenen laten lezen op de markt. En dat was ook een goed bezochte attractie. Tenenlezen is een relatief nieuw begrip, gezien handlezen al eeuwenoud is. Door de stand en vorm van je tenen en teennagels kan je iemands karakter analyseren. En dat wilden veel mensen dus doen. “Dit was een goede ervaring en daarnaast ook een fijne bevestiging voor iets wat ik achteraf in mijn onderbewuste al wel wist”. Zo hebben verschillende bezoekers al wat cursussen gehad en daar waren zij ook zeer positief over. “Ik sta sterker in mijn schoenen en mijn intuïtie is beter ontwikkeld. Daar word ik wel gelukkig van.”
 

Een aanvulling op je dagelijks leven en een goede combinatie met het ‘normale’, vertellen verschillende bezoekers. Wat ook opmerkelijk was, was het diverse publiek. Man, vrouw, zoon, dochter en alles ertussenin was aanwezig. Terwijl een paar jaar geleden er nog geen man te bekennen was. Misschien niet stoer genoeg? Misschien te anders? Wie weet, maar dit jaar was dat in ieder geval niet te merken. (CT/AJ)

 

Body Mind en Spirit beurs

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Trots en superblij, maar ook nuchter

‘De Drijfveer’ vormt de veelzeggende naam van het praatprogramma op BorneBoeit. Een...
26-04-2024

Koninklijke hulde voor negen ‘BB-ers’

Vandaag, 26 april 2024, is het de dag van de jaarlijkse Lintjesregen. Ook in Borne bleef het...
26-04-2024

Vorstelijke bezoeken aan Borne

Het oranjegevoel in Borne kennen we vooral van activiteiten op Koningsdag, morgen is het centrum...
26-04-2024

Koningsdag in de steigers

Opnieuw staat het centrum van Borne twee dagen in het teken van Koningsdag. Met vrijdagavond een...
23-04-2024

Borne blijkt ook fris op z’n Best

Voor velen was het weer zondagmiddag het gesprek van de dag. ‘Blijft het droog,...
21-04-2024

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024