Zenderse Zomerfeesten: Drie dagen feest in Zenderen
VOL PROGRAMMA OP 5, 6 EN 7 JULI

Zenderse Zomerfeesten: Drie dagen feest in Zenderen

Zenderen staat aankomend weekend in het teken van de Zenderse Zomerfeesten. Van 5 tot en met 7 juli zal het weiland aan de Lidwinaweg in Zenderen bruisen van de feestvreugde, met een divers programma voor jong en oud. De Zenderse Zomerfeesten beloven een weekend vol muziek, sport en spel, waarbij inwoners uit omliggende dorpen en steden van harte welkom zijn.

 

Programma hoogtepunten

Vrijdag 5 juli: Het feestweekend begint met de jaarlijkse bedrijvenborrel, in samenwerking met Ondernemersvereniging Zenderen. Om 17.00 uur zijn alle sponsoren welkom om het feestweekend af te trappen. Ongeveer 35 bedrijven en hun personeel zullen samen proosten op nieuwe zakelijke kansen en het feestweekend. Partyband De Buren verzorgt live muziek. Om 20.00 uur start de feestavond met live muziek van coverband EMPIRE.

 

Zaterdag 6 juli: De dag begint om 09.15 uur met een kinderactiviteit, waarbij groepjes met gekke opdrachten de strijd met elkaar aangaan. Om 12.00 uur verzamelen de volleybalteams zich voor het populaire foamvolleybal toernooi, een uniek sportevenement in de regio. Meer dan 220 sportievelingen gaan de strijd aan om de eerste plek in het toernooi van 2024! Vanaf 18.00 uur start het muzikale programma met optredens van DJ Pim Brandt, Crazy Jack, FEESTNATION en Chris Deluxe (bekend van Radio 538 en SLAMFM!). De EK-wedstrijd van Nederland is live te volgen op een groot scherm.

 

Zondag 7 juli: De ochtend begint sportief met de wielerronde van Zenderen om 08.45 uur en een bootcamp georganiseerd door Fit By Mie om 10.00 uur. Nieuw dit jaar is de oldtimertocht door de omgeving, die om 10.00 uur start. Vanaf 13.30 uur is er traditioneel vogelschieten om te bepalen wie de nieuwe Schutterskoning en Schutterskoningin van 2024 worden. Om 15.00 uur betreedt Millennium Showband het podium, met de Bornse Erwin Wissink en zijn bandleden die de zondag tot een onvergetelijke dag zullen maken.

 

Locatie en Toegang
Het feestterrein bevindt zich aan de Lidwinaweg in Zenderen. De entree voor de feestavonden op vrijdag- en zaterdagavond bedraagt 5 euro. Bezoekers van 16 jaar en ouder zijn ’s avonds welkom. Overdag is het feest gratis toegankelijk voor jong en oud uit de hele omgeving.

 

"We hopen veel mensen uit omliggende dorpen zoals Borne, Bornerbroek en Hertme te zien op ons terrein. Dit jaar hebben we extra aandacht besteed aan het grootste foamvolleybaltoernooi en de artiesten. Laten we er samen een onvergetelijk weekend van maken!" aldus voorzitter Bryan Sonder.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Ook vrijwilligers RBR in de startblokken

Tijdens de RunBikeRun zijn er maar liefst 175 vrijwilligers in touw om het jaarlijkse evenement...
24-07-2024

Drijvende kracht Afrika Festival Rob Lokin...

Aan het begin van de zondagavond stond Salif Keïta, ook wel de "Gouden stem van...
07-07-2024

Een wedstrijd die je niet kunt winnen

Hoe geef je een persoonlijk drama een positieve draai? Het schoolvoorbeeld daarvan geeft Kirsten...
07-07-2024

Jong en oud genieten van Afrikafestival

De eerste dag van het Afrikafestival is alweer in volle gang. Met een lange rij voor de ingang...
06-07-2024

Kop Event voor hersentumoronderzoek

"Zaterdag 6 juli vindt voor de tweede keer het spectaculaire Kop Event plaats: een groots...
26-06-2024

Zomerrondleidingen Oud Borne starten weer

Het is bijna zomer en dat betekent dat er in juli en in augustus weer rondleidingen worden...
24-06-2024