Afscheid bestuursleden Melbuul’ndagen
ORGANISATIE KAN NIEUWE VRIJWILLIGERS GOED GEBRUIKEN

Afscheid bestuursleden Melbuul’ndagen

De vrijwilligers van de stichting Melbuul’ndagen zijn nu al weer volop bezig met plannen voor het jaarlijkse vierdaagse dorpsfeest in augustus. De organisatie moet daarbij helaas een aantal bestuursleden missen, die om verschillende redenen het stokje overdragen aan nieuw bloed in de organisatie.

 

Woord van dank

Vrijdagavond kregen Marga van der Heijden, Maikel Pol, Jolien Geerdink, Jan Willem Kleinwinkel en Frank Waanders een bloemetje en een woord van dank voor hun soms jarenlange inzet voor de Melbuul’ndagen. Vicevoorzitter Daniëlle Bartelink sprak haar respect uit voor de aftredende bestuursleden. Ze begreep dat Marga van der Heijden keuzes moest maken. “Wat jij allemaal doet voor Borne! De ijsbaan, werk voor de BBO en ook nog een eigen bedrijf.” Maikel Pol regelde voor de organisatie de afgelopen jaren alle vergunningen. “Op jou doe je nooit vergeefs een beroep en hebt alles altijd onder controle”. Datzelfde gold voor Jolien Geerdink, die het secretariaat bemande. “Een vraagbaak voor ons allen.” In het cluster ‘Folklore’ zullen Frank Waanders, ‘de intercitytrein waarvan de denksnelheid soms moeilijk is bij te houden’ en Jan Willem Kleinwinkel, die ‘zeer veel betekend heeft’ gemist worden.

 

'Gezellige club bij elkaar'

Met Maike Houben, die deze afscheidsavond niet aanwezig kon zijn, vertrekken er in totaal zes mensen uit het 16-koppige bestuur. Inmiddels zijn er ook weer drie nieuwe mensen bereid gevonden om zich in te zetten voor de Melbuul’ndagen. Voorzitter Ronny Kollen: “We zijn nog wel op zoek naar nieuwe bestuursleden. Meer jeugd zou fijn zijn, maar iedereen is welkom. We zijn een gezellige club bij elkaar en werken knetterhard om toch voor Borne ieder jaar weer een mooi feest te maken. Wat is er fijner dan voor je eigen dorp een gigantisch mooi feest te organiseren?”

 

Wie belangstelling heeft kan zich melden via info@melbuulndagen.nl . “Maar we horen ook graag ideeën die er leven voor de komende Melbuul’ndagen. Alles is bespreekbaar.” (AJ)

 

(Op de foto vanaf links: Frank Waanders, Jolien Geerdink, Marga van der Heijden, Ronny Kollen, Daniëlle Bartelink, Daan Meijer, Jan Willem Kleinwinkel. Onder: Maikel Pol en Marloes Spekschate)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Koningsdag in de steigers

Opnieuw staat het centrum van Borne twee dagen in het teken van Koningsdag. Met vrijdagavond een...
23-04-2024

Borne blijkt ook fris op z’n Best

Voor velen was het weer zondagmiddag het gesprek van de dag. ‘Blijft het droog,...
21-04-2024

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024

Organisatie Borne op z’n Best popelt

Vandaag over twee weken, op zondag 21 april, is Borne weer op z’n Best. Voor de ruim...
07-04-2024

Paasvuur Borne met licht, warmte én regen

Hóe ze het deed, deed ze het… feit is dat het licht en de warmte die Annemarie...
31-03-2024

Lifestyle in Borne: ‘Blijven lachen!’

Vandaag, zondag, zou volgens de Bornse winkeliers de lente worden ingeluid. Alles beloofden ze...
24-03-2024