Melbuul’n Rally toe aan zesde editie
SUCCES SIGNS UIT ZENDEREN DRIE JAAR LANG HOOFDSPONSOR

Melbuul’n Rally toe aan zesde editie

De Melbuul'n Rally beleeft dit jaar tijdens de Melbuul’ndagen de zesde editie. Het evenement op de zondag kent een vaste groep liefhebbers die met de fraaiste bolides aan de start verschijnen. Maikel Born en Peter Matel zetten zich sinds enkele maanden als twee nieuwe vrijwilligers in om te proberen de rally een nog wat steviger fundament te bezorgen. Het eerste succes is er al, want Succes Signs uit Zenderen heeft zich voor de komende drie edities als naamgevende hoofdsponsor aan het evenement verbonden.

De afgelopen jaren werd de rally georganiseerd door diverse personen uit het bestuur van de Melbuul'ndagen. Het evenement moet echter groeien en meer vorm krijgen. Dat was de aanleiding om een vast team van twee personen op de organisatie te zetten. Maikel Born en Peter Matel zijn beiden autoliefhebbers. In gesprekken met oud-deelnemers kwamen heldere punten naar voren op welke vlakken de rally nog verbeterd kan worden, zowel qua organisatie, de route als de inschrijfprocedures.

Laagdrempelig
Voor de komende rally op 27 augustus heeft het tweetal al een aantal stappen gezet. Maikel Born: "We willen er een evenement van maken waar elke autoliefhebber met een klassieke en/of sportieve auto graag aan mee wil doen. Laagdrempelig en met klasse. Of je nu een Jaguar MKII of een VW Kever hebt, je moet je thuis voelen bij de Melbuul'n Rally."

Peter Matel: "Om een dergelijk evenement te organiseren moet je weten waaraan een rally moet voldoen. We hebben samenwerking gezocht om er een beter evenement van te maken. Ook zijn we direct begonnen met het werven van de hoofdsponsor voor ons evenement. Dat we die hebben gevonden geeft ons een stuk zekerheid en de mogelijkheid het de komende jaren uit te bouwen."

Nieuwe proeven
Maikel Born weer: “Want we hebben niet de illusie dat we dit jaar al een forse sprong voorwaarts zien. We zijn pas laat ingestapt en daarom zijn we nu al blij als we net als vorig jaar de dertig deelnemers halen. Maar vanaf volgend jaar moeten dat er meer zijn, dan moet de rally meer body en een prominentere plek hebben. We hebben wel een paar mooie nieuwe en niet auto-afhankelijke proeven op de route die we aan het uitzetten zijn.”

Inschrijven voor de Succes Signs Melbuul’n Rally kan nog tot en met 12 augustus. Meedoen aan de prachtige rit door Twente kost 100 euro per equipe.

Voor meer informatie, kijk op www.melbuulndagen.nl

De Melbuul’n Rally werd vorig jaar gewonnen door Marco Luijten en Gijs Morssinkhof (foto onder), terwijl de oldtimer van Hans en Hanneke Bokhove (boven) tot fraaiste auto werd gekozen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024

Organisatie Borne op z’n Best popelt

Vandaag over twee weken, op zondag 21 april, is Borne weer op z’n Best. Voor de ruim...
07-04-2024

Paasvuur Borne met licht, warmte én regen

Hóe ze het deed, deed ze het… feit is dat het licht en de warmte die Annemarie...
31-03-2024

Lifestyle in Borne: ‘Blijven lachen!’

Vandaag, zondag, zou volgens de Bornse winkeliers de lente worden ingeluid. Alles beloofden ze...
24-03-2024

Vele palmpasens sieren druilerig Borne

Het was zondagmorgen guur en nat in Borne. Een zondag die voor de Folkloregroep met hoofdletters...
24-03-2024

Zondag klinkt het Palm-palm poasken weer

Aanstaande zondag 24 maart, Palmzondag, valt er in het centrum van Borne weer te genieten van de...
19-03-2024