Beste camperplaats ligt in Hertme
09-05-2018
RABO-SCHEELE DOOR CAMPERAARS VERKOZEN TOT CAMPERPLAATS 2018

Beste camperplaats ligt in Hertme

Camperaars hebben camper- en pleisterplaats Rabo-Scheele in Hertme uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2018. Eens per jaar wordt er via de facebookpagina van CamperContact, een grote camperplaatsenwebsite gevuld door camperaars, gestemd op de favoriete plek. Voor Nederland is dat dus dit jaar de camperplaats in Hertme.

 

Ineke ter Keurs is er harstikke blij mee. Nu 11 jaar runt zij de camperplaats naast de boerderij op landgoed Weleveld. “Ze vinden ons één van de mooiste camperplekken in het land”, glundert ze. In de boomgaard is plek voor maximaal 25 campers. Behalve dan als het Afrikafestival in het openluchttheater van Hertme plaatsvindt. Dan zijn er wel 500 gasten.

 

Maar meestal is het aan de Hertmerweg heerlijk rustig, met camperaars die enkele dagen komen genieten van wat de omgeving te bieden heeft. “Mensen mogen zelf weten waar ze gaan staan. Er zijn hier geen vaste vakken. Dat wordt juist erg gewaardeerd, merken we.” Volgens de facebookpagina van CamperContact worden verder de gastvrije beheerders en de uitstekende voorzieningen bij Rabo-Scheele hoog gewaardeerd.

 

Op doorreis

Het Duitste echtpaar Krumme kwam via dezelfde website deze zonnige woensdag in Hertme terecht. Ze zijn op doorreis naar Amsterdam en zijn aangenaam verrast door de mooie omgeving. “Wunderschön!”, vinden ze. “We staan graag op gras. Hier heb je geen tapijt nodig.” De volgende dag zullen ze weer vertrekken, want ze zijn slechts voor een lang weekend op pad en willen dus ook het westen van Nederland bereiken.

 

10 minuten

Van veel dichterbij zijn de vakantiegangers Vlaskamp, Ter Beek en Seubers. Arno en Willeke Vlaskamp en Eric ter Beek komen uit ...... Borne. “We hebben tien minuten moeten rijden”, lachen ze. Zo’n 3 tot 4 keer per jaar zetten ze hun huis op wielen bij Ineke ter Keurs in de boomgaard. “De rust, de vrijheid, lekker helemaal weg zijn!” Al is het maar voor een weekend, echt vakantie. Ook voor de honden. “Je kunt hier prachtig wandelen.” Ze houden van de gemoedelijke sfeer op de camperplaats en van de contacten met de andere camperaars. “Én de eigengemaakte appeltaart en de verse eitjes!” (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Carola — 11 mei 2018
Gefeliciteerd helemaal gelijk dat jullie eerste zijn,wij zijn er 2jaar geleden geweest, prachtige omgeving en mooie plekjes vw
Martin Van der heijden — 11 mei 2018
Van harte gefeliciteerd
Met jullie mooie camperplaat
Jos en Lidy Wolbers — 10 mei 2018
Beste Fam.ter Keurs,

Van harte gefeliciteerd met onderscheiding als beste “Camperlokatie 2018” van Nederland. Wij wensen jullie bij deze heel veel succes met deze mooie gegunde titel.

Vriendelijke groet,
Jos en Lidy Wolbers Zenderen.
Linie Dubbelink — 10 mei 2018
Van harte gefeliciteerd met jullie
Camperlokatie van het jaar 2018.

Lifestyle in Borne: Blijven lachen!

Vandaag, zondag, zou volgens de Bornse winkeliers de lente worden ingeluid. Alles beloofden ze...
24-03-2024

Vele palmpasens sieren druilerig Borne

Het was zondagmorgen guur en nat in Borne. Een zondag die voor de Folkloregroep met hoofdletters...
24-03-2024

Zondag klinkt het Palm-palm poasken weer

Aanstaande zondag 24 maart, Palmzondag, valt er in het centrum van Borne weer te genieten van de...
19-03-2024

(Snoei)hout brengen voor paasvuur

Zondagavond 31 maart, Eerste paasdag, zal er om 20.30 uur weer een paasvuur worden ontstoken aan...
17-03-2024

Blf opnieuw naar Hertme

Het is niet voor het eerst en ongetwijfeld ook niet voor het laatst… Bløf komt...
13-03-2024

Racoon terug in Hertme

Het is alweer enkele jaren geleden dat Racoon optrad in het Hertmese Openluchttheater. Maar op...
07-03-2024