VVV-site verder als Visit Borne
23-06-2018
ONLINE UPGRADE VOOR BETERE VERMARKTING EN REGIONALE AANSLUITING

VVV-site verder als Visit Borne

Al geruime tijd werkt de VVV Borne achter de schermen aan het actualiseren van de toeristische informatievoorziening over onze gemeente. Zo werd er een Stichting Beleef Boeiend Borne in het leven geroepen waarin de krachten van de toeristische ondernemers en de gemeente werden gebundeld, werd er aansluiting gezocht en gevonden bij BorneBoeit en ontstond er een intensieve samenwerking met Twente Marketing, dat in de plaats is gekomen van het voormalige Twents Bureau voor Toerisme. De nieuwste stap is Visit Borne, de online opvolger van de aloude VVV-website.

 

Actieve aanwezigheid op sociale media

“Met Visit Borne gaat een grote wens in vervulling,” zegt Renee Seuren, coördinator Toeristisch Borne (foto rechts). Als spil in het toeristische web is het haar taak voor meer dynamiek te zorgen en er, samen met de diverse betrokken partijen, aan te werken Borne en haar kerkdorpen nóg beter op de kaart te zetten. Seuren: “In de tijd waarin we leven speelt digitale toegankelijkheid een cruciale rol. Daarin past een moderne website en een actieve aanwezigheid op de sociale media, zoals Facebook en Instagram.”

 

Door allerlei oorzaken was de website van de VVV al lang niet meer het gewenste uithangbord en daarmee het visitekaartje van Borne. “Het vernieuwen van dit platform verdiende dus de hoogste prioriteit”, zo zegt ze. “Daarbij hebben we uiteindelijk ook voor een nieuwe naam gekozen, Visit Borne. Het klinkt uitnodigend, geeft in twee woorden aan wat we beogen én - last but not least- het sluit naadloos aan op Visit Overijssel en Visit Twente, onze provinciale en regionale samenwerkingspartners.”

 

‘Vertrouwen krijgen en verbindingen zoeken’

Door de combinatie met het toeristisch platform op BorneBoeit hoopt Seuren zowel de actualiteit als de verdieping van alles wat met toerisme en recreatie van doen heeft, goed te kunnen afdekken. “We willen zichtbaarder worden, prominenter aanwezig zijn voor toerist én inwoner en daarmee een sterkere positie in onze mooie regio veroveren.”

 

Onderdeel van de nieuwe profilering is ook een nieuw logo dat op steeds meer plekken zichtbaar zal zijn. “Maar boven alles gaat het om een stevige samenwerking met alle partijen, inclusief de toeristische en andere ondernemers. Vertrouwen krijgen en verbindingen zoeken. Daar willen we de komende tijd keihard aan werken,” zo besluit ze. (BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Mchak — 26 jun 2018
Zeer goed plan.
Ga echter niet uit van vertrouwen krijgen, maar wek het op!

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024

Organisatie Borne op z’n Best popelt

Vandaag over twee weken, op zondag 21 april, is Borne weer op z’n Best. Voor de ruim...
07-04-2024

Paasvuur Borne met licht, warmte én regen

Hóe ze het deed, deed ze het… feit is dat het licht en de warmte die Annemarie...
31-03-2024

Lifestyle in Borne: ‘Blijven lachen!’

Vandaag, zondag, zou volgens de Bornse winkeliers de lente worden ingeluid. Alles beloofden ze...
24-03-2024

Vele palmpasens sieren druilerig Borne

Het was zondagmorgen guur en nat in Borne. Een zondag die voor de Folkloregroep met hoofdletters...
24-03-2024

Zondag klinkt het Palm-palm poasken weer

Aanstaande zondag 24 maart, Palmzondag, valt er in het centrum van Borne weer te genieten van de...
19-03-2024