Toplocatie in Borne krijgt vorm
BREED SCALA AAN UNIEKE WONINGEN IN PARK WILDYCK

Toplocatie in Borne krijgt vorm

ADVERTORIAL • De ontwikkeling van Park Wildyck in Borne, gelegen net buiten het oude centrum, is velen niet ontgaan. Ruim de helft van de kavels was al langer verkocht maar inmiddels is het overgrote deel ook bebouwd. Park Wildyck toont haar unieke aard: parkachtig wonen in luxe woningen met vrije bouwstijl.

 

Menig Bornenaar loopt of fietst weleens een stukje over Park Wildyck. De bouw van diverse grote villa’s was vorig jaar in volle gang. De eerste drie woningen op het park staan al geruime tijd. Inmiddels zijn daar nog vier riante, eigentijdse villa’s bijgekomen. Bewoners zijn ingetrokken, tuinen worden ingericht. Hiermee is de rust op het park weergekeerd. Slechts vier kavels zijn nog beschikbaar voor de verkoop.

 

Ook Ben Schwering, initiatiefnemer van de ontwikkeling van de bijzondere woonlocatie, loopt er graag een rondje. Hij neemt de uitstraling van de parkomgeving uiterst serieus. Want ook al is het overgrote deel van de kavels verkocht, het onderhoud van de mooie groene omgeving en het centraal gelegen park gaat door, evenals de verkoop van de resterende kavels. Het park gaat Schwering aan het hart. Al sinds 1800 bewoont de familie van Schwering Borne en contreien, zo ook het oorspronkelijke Erve Wildyck. Schwering: “Voor mij is het meer dan enkel bouwlocatie, het is een historische plek met sterke wortels in de gronden van Borne.”

 

Ondernemers en noaberschap

Die sterke Bornse wortels zie je terug bij de bewoners van Park Wildyck. Velen van hen hebben een Bornse of Twentse achtergrond. Eigenaren van toonaangevende ondernemingen. Mensen die hard werken maar ook durven te genieten. Schwering: “Deze plek leent zich ervoor. We bieden rust en ruimte maar ook exclusiviteit. Het is een kleinschalig plan, daarmee maken we het verschil.” De goede ligging van het kavelpark draagt bij aan het woongenot. “Bewoners hoeven geen concessies te doen op het gebied van bereikbaarheid en faciliteiten. Noaberschap zit velen in het bloed. Ondanks dat de individuele kavels veel ruimte en privacy bieden, is er ook veel interactie tussen de parkbewoners”.

 

Creëer uw woongenot

Park Wildyck biedt nog slechts vier kavels met oppervlakten van 4.145 tot ca. 5.875 vierkante meter. Meer dan voldoende ruimte om het ware woongeluk te realiseren. Die ruimte wordt ook in figuurlijke zin geboden, want men heeft volledig vrije keuze in de gewenste bouwstijl, de architect die de woning ontwerpt en het bouwbedrijf dat de woning realiseert.

 

Meer weten? www.wildyck.nl

Of neem contact op met onze makelaars:

 

 

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

 

 

College wil Bornepanel niet inzetten voor ambities

Op de vraag van de VVD om via het burgerpanel de mening van inwoners te peilen over hoe om te...
15-10-2020

Hogere kosten vanwege afkeur PMD-afval

Er wordt vanaf juli strenger gecontroleerd op vervuiling van afval in de verpakkingencontainer....
14-10-2020

Een meevaller van negen ton

Voor meer dan de helft bestaan de inkomsten van de gemeente uit de uitkeringen vanuit het Rijk...
12-10-2020

VVD wil Bornepanel inzetten

Tijdens de Algemene Beschouwingen op 22 september vroeg Leo Graafhuis (VVD) het College om...
09-10-2020

Bestemmingsplanprocedure ’t Wooldrik van start

Eind 2018 heeft de gemeenteraad van de gemeente Borne ingestemd met herinrichting van sportpark...
05-10-2020

Rudy Tip vertrekt teleurgesteld

Na drie-en-een-half jaar vertrekt Rudy Tip uit de fractie van GB90 en uit de gemeenteraad. Het...
01-10-2020