PROFiCS en AARION: samen sterk in schoonmaak
VEELZIJDIGE ORGANISATIE AAN INDUSTRIESTRAAT VOOR BEDRIJF ÉN PARTICULIER

PROFiCS en AARION: samen sterk in schoonmaak

ADVERTORIAL • “Schoonmaken is een vak”, aldus Bert Oude Lansink van PROFiCS Schoonmaak en AARION Schoonmaakgroothandel aan de Industriestraat 8 op de Molenkamp. “Maar waar we ons écht in onderscheiden zijn onze collega’s die er dagelijks voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Waaronder natuurlijk ons team specialisten dat haar vak verstaat en onder meer is belast met de glasbewassing. Een organisatie met korte lijnen waarin we elkaar kennen en waarderen.”

 

PROFiCS Schoonmaakorganisatie biedt met haar profs de zekerheid van een schoon gebouw zodat de klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Zij willen graag een schone werk- en leefomgeving omdat dit bijdraagt aan de vitaliteit van hun medewerkers. De sleutel tot dit succes? “Maatwerk! De ene keer doen we alles, en dan weer slechts een specifiek onderdeel”, aldus Oude Lansink. “Exact afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Gekscherend zeggen we dan ook weleens dat we niet aan objectschoonmaak doen, maar dat het vooral om belevingsschoonmaak gaat. Het moet precies aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.”

 

De inzet van PROFiCS is heel divers, al staat het schoonmaken bij bedrijven, zowel in kantoren als in productieruimten, sportverenigingen en zorginstellingen met stip op één. Glasbewassing en dakgoot- en gevelreiniging, vloeronderhoud, opleveringsschoonmaak van nieuw- of verbouw nemen een belangrijke plaats in. En dan zijn er nog eens zaken als tapijtreiniging, het kristalliseren van natuursteen, industriële reiniging en het ontruimen van woonhuizen en bedrijfspanden, alsmede het uitvoeren van kleine bouw- en schilderwerkzaamheden.

 

AARION Schoonmaakmarkt is de groothandel die een wezenlijk onderdeel vormt van de organisatie. Een groothandel waarin talrijke soorten afvalzakken, papier, schoonmaakmiddelen, borstelwerk, desinfectieproducten en nog veel meer te koop zijn voor professional en particulier. Ook alle glazenwassersattributen (van een spons tot ladder), stof- en waterzuigers, microvezeldoekjes, geurreinigers én - zeker in deze tijd - een ruim assortiment aan desinfectiemiddelen en hygiēneproducten. Oude Lansink: “Het gebruik van de juiste producten voor het op een juiste wijze uitvoeren van de schoonmaak tijdens COVID-19 heeft onze grootste aandacht. Wij hebben de kennis en de producten en willen hierbij graag adviseren.”

 

De groothandel heeft een eigen webwinkel www.schoonmaakmarkt.nl. Daarnaast is iedereen van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Industriestaat 8. “Oók particulieren”, zo benadrukt Oude Lansink.

 

 

 

PROFiCS Schoonmaakorganisatie B.V.

Industriestraat 8

7622 AV Borne

www.profics-schoonmaak.nl

info@profics-schoonmaak.nl

(074) 267 3806

 

AARION Schoonmaakmarkt (Groothandel)

Industriestraat 8

7622 AV Borne

www.schoonmaakmarkt.nl

info@schoonmaakmarkt.nl

(074) 267 3852

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023