Saskia Vreeman 25 jaar makelaar
16-02-2021
DONATIE AAN SPANJAARDGEMAAL IN PLAATS VAN RECEPTIE

Saskia Vreeman 25 jaar makelaar

Voorzitter Peter Burbach van de NVM Twente vereerde Saskia Vreeman vrijdag met een bezoekje om haar symbolisch het ‘makelaarsstafje’ te overhandigen. Dit omdat het zondag 14 februari precies 25 jaar geleden is, dat ze bij de rechtbank werd beëdigd als makelaar. Omdat een receptie in tijden van het heersende coronavirus niet aan de orde kan zijn, besloot Saskia Vreeman een bedrag van 500 euro te doneren aan een lokaal goed doel. Haar keuze viel daarbij op het Spanjaardgemaal, dat op het punt staat grondig gerestaureerd te worden.


Saskia Vreeman begon haar werkzaamheden in de makelaardij in 1984 voor Leverink en Assen. Na acht jaar ondersteunende werkzaamheden ging ze opnieuw naar school om zelf makelaar te worden. In 2008 ging Saskia Vreeman een samenwerkingsverband aan met Enschedeër Albert Post, met wie ze het makelaarskantoor Post jr/Vreeman oprichtte. Het duo nam per 31 december 2011 afscheid van elkaar en de Bornse onderneemster ging zelfstandig verder onder de naam Saskia Vreeman Makelaar4You.


Niet echt een buffer
In de jaren die volgden werd het gaandeweg toch te lastig om de ondertussen vierkoppige organisatie in stand te houden. “Ik was tijdens een lastige financiële crisis voor mezelf begonnen en heb toen met het overnemen van een portefeuille ook een behoorlijke schuld op mijn nek genomen. Daar heb ik me op zich best goed doorheen geslagen, maar jammer genoeg heb ik niet echt een buffer kunnen opbouwen. Je wilt graag je medewerksters én jezelf belonen, maar dat werd onmogelijk toen corona kwam. Mijn collega’s hebben me altijd prima gesteund, maar op een gegeven moment moest ik die vervelende knoop wel doorhakken en besluiten zelf het faillissement aan te vragen. Helaas hoort ook zoiets bij het ondernemen.”

Saskia Vreeman kreeg de mogelijkheid haar bestaande portefeuille en de handelsnaam van haar onderneming over te nemen en begon opnieuw voor zichzelf. “Ik besloot te doen wat me het meest aantrekt in mijn vak en richt me nu vooral op het begeleiden van de koper. Vooral jonge mensen kun je een stuk toegevoegde waarde bieden en al helemaal in de huidige krappe markt. Het geeft veel voldoening om kennis over te brengen en mensen te kunnen wijzen op de potenties die een huis heeft of op de dingen die eraan mankeren.”

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Saskia Rikkerink — 19 mrt 2021
Van Harte Gefeliciteerd!
Daar mag je trots op zijn.
Wim Geul — 19 feb 2021
Saskia, van harte gefeliciteerd met jouw jubileum. Geweldig dat je na de problemen toch weer bent opgestaan. Complimenten!
Marcel jorink — 18 feb 2021
Van harte
ineke Roeppel — 17 feb 2021
Hoi Saskia Gefeliciteerd met je 25 jaar makelaar jubileum. En succes voor de komende jaren Wim en Ineke Smies

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023