Gratis proefweek bij huiswerkbegeleiding
JACOMIJN MÖNNINK VAN LEERKRACHT STUDIECENTRUM HEEFT HAAR DRAAI GEVONDEN IN BORNE

Gratis proefweek bij huiswerkbegeleiding

ADVERTORIAL • Veel leerlingen missen thuis de rust en de structuur om hun huiswerk te maken. En ouders hebben ook niet altijd de tijd en de mogelijkheid om te helpen. Jacomijn Mönnink van LEERKRACHT studiecentrum kan erover meepraten. Al bijna twee jaar begeleidt ze vanuit het Rode Kruisgebouw in Borne leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs bij het maken van hun huiswerk. “Dit is een heerlijke plek hier in Oud Borne”, vertelt ze. “We zijn meer dan uitstekend gefaciliteerd. In een huiselijke sfeer, waarin rust en structuur de overhand hebben, kunnen de kinderen zich wél optimaal ontwikkelen.”

 

Leren leren

In het onlangs door de gemeente gekochte pand aan het Brugstraatje heeft ze de zekerheid verder te kunnen werken en de leerlingen van maandag- tot en met donderdagmiddag op te kunnen vangen. Na een kop thee of glas limonade en een luisterend oor beginnen ze onder begeleiding met het plannen van hun huiswerk.

 

“Ze leren te leren”, aldus Jacomijn. “Er is geen drempel om vragen te stellen. Als ‘hulplijn’ zit ik, een ervaren begeleider of een vakleerkracht letterlijk naast ze.” Met dezelfde passie verzorgt Jacomijn naast citotrainingen ook individuele bijlessen voor leerlingen die achter lopen, hiaten hebben in hun kennis of moeilijkheden ondervinden in het voorbereiden en/of met het maken van toetsen.

 

Jacomijn is ervan overtuigd dat de intense persoonlijke begeleiding de sleutel vormt voor het succes van het studiecentrum. “Datzelfde proeven we in onze vestigingen in Delden en Goor. Je moet het kleinschalig en huiselijk houden, geen studiefabriek willen zijn.” Om ouders en kinderen kennis te laten maken met de werkwijze van het studiecentrum biedt Jacomijn in de week van 22 november geïnteresseerden een gratis proefweek aan. “Het is de beste manier om te kijken en te proeven of het past”, aldus de gediplomeerde leerkracht.

 

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je kijken op www.leerkrachtstudiecentrum.nl, of bellen met Jacomijn Mönnink, telefoon 06 1040 8796.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Voor ‘zondagskind’ Gerard Welberg zit het erop

“Het was een prachttijd.” Vier woorden die met enige regelmaat terugkeren in het...
20-05-2022

Rian Jannink: ‘Ik ben supertrots op jullie’

Emotioneel en met een door verkoudheid ietwat gebroken stem nam Rian Jannink-Schabbink...
09-05-2022

De ziel is terug in de aloude pastorie

Het was al in 1887 dat de pastorie van de St. Stephanuskerk werd gebouwd. De neo-Hollandse...
18-04-2022

Juf Ria zegt kinderopvang vaarwel

Veel Bornenaren zullen haar kennen, want het was al op 1 februari 1993 dat Ria Bosman in dienst...
14-04-2022

Vier keer goud voor Keurslager Rensink

Op de vitrine bij Keurslager Rensink aan de Nieuwe Kerkstraat is er deze week een bijzondere...
05-04-2022

Peter Korf wast even buiten Borne

Op de dag dat Peter Korf zijn handtekening zette onder de verkoopakte van zijn pand aan de...
05-04-2022