Gratis proefweek bij huiswerkbegeleiding
JACOMIJN MÖNNINK VAN LEERKRACHT STUDIECENTRUM HEEFT HAAR DRAAI GEVONDEN IN BORNE

Gratis proefweek bij huiswerkbegeleiding

ADVERTORIAL • Veel leerlingen missen thuis de rust en de structuur om hun huiswerk te maken. En ouders hebben ook niet altijd de tijd en de mogelijkheid om te helpen. Jacomijn Mönnink van LEERKRACHT studiecentrum kan erover meepraten. Al bijna twee jaar begeleidt ze vanuit het Rode Kruisgebouw in Borne leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs bij het maken van hun huiswerk. “Dit is een heerlijke plek hier in Oud Borne”, vertelt ze. “We zijn meer dan uitstekend gefaciliteerd. In een huiselijke sfeer, waarin rust en structuur de overhand hebben, kunnen de kinderen zich wél optimaal ontwikkelen.”

 

Leren leren

In het onlangs door de gemeente gekochte pand aan het Brugstraatje heeft ze de zekerheid verder te kunnen werken en de leerlingen van maandag- tot en met donderdagmiddag op te kunnen vangen. Na een kop thee of glas limonade en een luisterend oor beginnen ze onder begeleiding met het plannen van hun huiswerk.

 

“Ze leren te leren”, aldus Jacomijn. “Er is geen drempel om vragen te stellen. Als ‘hulplijn’ zit ik, een ervaren begeleider of een vakleerkracht letterlijk naast ze.” Met dezelfde passie verzorgt Jacomijn naast citotrainingen ook individuele bijlessen voor leerlingen die achter lopen, hiaten hebben in hun kennis of moeilijkheden ondervinden in het voorbereiden en/of met het maken van toetsen.

 

Jacomijn is ervan overtuigd dat de intense persoonlijke begeleiding de sleutel vormt voor het succes van het studiecentrum. “Datzelfde proeven we in onze vestigingen in Delden en Goor. Je moet het kleinschalig en huiselijk houden, geen studiefabriek willen zijn.” Om ouders en kinderen kennis te laten maken met de werkwijze van het studiecentrum biedt Jacomijn in de week van 22 november geïnteresseerden een gratis proefweek aan. “Het is de beste manier om te kijken en te proeven of het past”, aldus de gediplomeerde leerkracht.

 

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je kijken op www.leerkrachtstudiecentrum.nl, of bellen met Jacomijn Mönnink, telefoon 06 1040 8796.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Wilmink-Oosterveld klaar voor de toekomst

Toen de bouwondernemers Gerrit Wilmink en Henk Oosterveld in 1978 samen verder gingen, hadden ze...
05-11-2021

Nominaties voor Beldpoint en Zenderense Es

Op 15 november, tijdens het Starterscafé in de Reggehof in Goor, wordt bekend gemaakt...
29-10-2021

Flora zet in op sociale vaardigheden

Vrijdagmorgen is op basisschool Flora aan de Meijdoornhof de officiële aftrap gegeven van...
29-10-2021

Leerlingen obs Azelo hebben groene vingers

Tijdens de zomervakantie hebben de leerlingen van obs Azelo niet stilgezeten. Op de laatste...
16-10-2021

Twickel viert vijf jaar vernieuwbouw

Deze week is het vijf jaar geleden dat het Twickelcollege zijn intrek nam in het nieuwe gebouw...
15-10-2021

Ophélie en Floris openen school in Hertme

Vrijdagmorgen om klokslag half negen steeg voor de 70 kinderen van de St. Aegidiusschool de...
15-10-2021