Gratis proefweek bij huiswerkbegeleiding
JACOMIJN MÖNNINK VAN LEERKRACHT STUDIECENTRUM HEEFT HAAR DRAAI GEVONDEN IN BORNE

Gratis proefweek bij huiswerkbegeleiding

ADVERTORIAL • Veel leerlingen missen thuis de rust en de structuur om hun huiswerk te maken. En ouders hebben ook niet altijd de tijd en de mogelijkheid om te helpen. Jacomijn Mönnink van LEERKRACHT studiecentrum kan erover meepraten. Al bijna twee jaar begeleidt ze vanuit het Rode Kruisgebouw in Borne leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs bij het maken van hun huiswerk. “Dit is een heerlijke plek hier in Oud Borne”, vertelt ze. “We zijn meer dan uitstekend gefaciliteerd. In een huiselijke sfeer, waarin rust en structuur de overhand hebben, kunnen de kinderen zich wél optimaal ontwikkelen.”

 

Leren leren

In het onlangs door de gemeente gekochte pand aan het Brugstraatje heeft ze de zekerheid verder te kunnen werken en de leerlingen van maandag- tot en met donderdagmiddag op te kunnen vangen. Na een kop thee of glas limonade en een luisterend oor beginnen ze onder begeleiding met het plannen van hun huiswerk.

 

“Ze leren te leren”, aldus Jacomijn. “Er is geen drempel om vragen te stellen. Als ‘hulplijn’ zit ik, een ervaren begeleider of een vakleerkracht letterlijk naast ze.” Met dezelfde passie verzorgt Jacomijn naast citotrainingen ook individuele bijlessen voor leerlingen die achter lopen, hiaten hebben in hun kennis of moeilijkheden ondervinden in het voorbereiden en/of met het maken van toetsen.

 

Jacomijn is ervan overtuigd dat de intense persoonlijke begeleiding de sleutel vormt voor het succes van het studiecentrum. “Datzelfde proeven we in onze vestigingen in Delden en Goor. Je moet het kleinschalig en huiselijk houden, geen studiefabriek willen zijn.” Om ouders en kinderen kennis te laten maken met de werkwijze van het studiecentrum biedt Jacomijn in de week van 22 november geïnteresseerden een gratis proefweek aan. “Het is de beste manier om te kijken en te proeven of het past”, aldus de gediplomeerde leerkracht.

 

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je kijken op www.leerkrachtstudiecentrum.nl, of bellen met Jacomijn Mönnink, telefoon 06 1040 8796.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023