Van papier-dispensers tot stofzuigers… Aarion heeft het!
AARION SCHOONMAAKGROOTHANDEL AAN DE INDUSTRIESTRAAT IS ER VOOR BEDRIJF EN PARTICULIER

Van papier-dispensers tot stofzuigers… Aarion heeft het!

ADVERTORIAL • Aan de Industriestraat 8 in Borne is AARION Cleaning Products met haar webwinkel Schoonmaakmarkt.nl gevestigd. Een groothandel waar alle organisaties, bedrijven en particulieren terecht kunnen voor producten die bijdragen aan een schone en hygiënische werk- en leefomgeving. Het brede assortiment aan kwaliteitsproducten op het gebied van schoonmaak en hygiëne wordt door het gehele land geleverd.

Breed assortiment en keuze uit eigen AARION merk en A-merken
Bert Oude Lansink en Rob Steenbreker tonen graag de stellingen met reinigingsmiddelen, toiletpapier, diverse papieren handdoekjes, handdoekrollen, dispensers, industriële papierrollen, disposable producten, handschoenen, schoonmaakborstels, microvezeldoeken en -moppen, afvalzakken en glazenwassersmaterialen. Naast het eigen het AARION-merk worden diverse A-merken aangeboden: TEVAN, Diversey, Dreumex, CWS, Ecolab, Greenspeed, Numatic, Unger, Vikan en Euro Products papier producten. Ook levert het bedrijf machines van Numatic, Cleanfix, Taski en Fimap en Dirks ladders. “Verder is er ook nog de COVID-19 productenlijn: professionele desinfectiemiddelen, papierproducten, handdesinfectie, en disposable handschoenen etc. die nodig zijn voor schoonmaak en persoonlijke hygiëne in deze coronatijd”, aldus Bert Oude Lansink. De verkoop ervan vindt plaats vanuit de showroom en via de webwinkel www.schoonmaakmarkt.nl.

Producten moeten voldoen aan alle normen
Normen, wetten, voorschriften en regelgeving veranderen continu als het gaat om veilig werken met reinigingsproducten. Ook op het gebied van hygiëne is er veel ontwikkeling in bijvoorbeeld nieuwe doseerapparatuur en papierproducten met een FRC-keurmerk, waarbij gelet wordt op milieu en duurzaamheid. “We zijn gefocust op nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en mede daardoor kunnen wij iedereen goed informeren. Bovendien zorgen we ervoor dat onze eigen merkproducten altijd voldoen aan wettelijke normen en certificeringseisen” aldus Bert Oude Lansink (op de foto hiernaast).

Oog voor duurzaamheid
“Duurzaam ondernemen zit in ons bloed”, zo vervolgt hij. “Hergebruik van verpakkingen is voor ons vanzelfsprekend en afvalscheiding en reductie van het gas, elektra- en waterverbruik op onze eigen locatie ons streven. Wij proberen deze kennis, middels adviezen, aan onze klanten door te geven. Plastic en lege dozen worden hergebruikt. Lege flacons of cans kunnen opnieuw worden gevuld of gaan retour naar onze leveranciers.”

Betrokkenheid en maatwerk
Toch zit er volgens beide mannen een groot verschil tussen hun groothandel en de collega-leveranciers. Rob Steenbreker: “De betrokkenheid staat bij ons centraal. We zijn proactief, denken mee en streven ernaar om voor iedere opdrachtgever, zowel voor organisaties als particulieren, een maatwerkoplossing te bieden met kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs. Duurzaamheid en ergonomie zijn daarbij belangrijke criteria.” Als voorbeeld van die betrokkenheid noemt Bert Oude Lansink de mogelijkheid om op locatie een passend advies te geven en de mogelijkheid de groothandel aan de Industriestraat 8 te bezoeken om te kunnen zien welke mogelijkheden AARION groothandel biedt. “Klanten kunnen hun bestelling hier afhalen of indien gewenst bezorgen we het door heel Nederland”, zo voegt hij eraan toe.

De groothandel aan de Industriestraat 8 in Borne is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur.

AARION Schoonmaakmarkt
Industriestraat 8 • 7622 AV Borne
www.schoonmaakmarkt.nl
info@schoonmaakmarkt.nl
(074) 267 3852 / 06 5435 4526

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Bornse bedrijven boosten lokale innovatie

Innovatie en duurzaamheid. Het zijn inmiddels containerbegrippen geworden, maar in de dagelijkse...
24-05-2024

Was getekend: Maurits Mendel!

ADVERTORIAL • “Het is allemaal niet zo schokkend en zo heel veel verandert er ook...
15-05-2024

Juf José neemt na 42 jaar afscheid

Het is half 12 als juf José nog niets vermoedend thuis zit, wanneer er ineens een collega...
14-05-2024

Kinderambassadeurs en KidsVooruit werken samen

Al sinds 2016 is de Stichting KidsVooruit actief in Borne. Samen met Stichting Brigantijn biedt...
10-05-2024

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024