Van papier-dispensers tot stofzuigers… Aarion heeft het!
AARION SCHOONMAAKGROOTHANDEL AAN DE INDUSTRIESTRAAT IS ER VOOR BEDRIJF EN PARTICULIER

Van papier-dispensers tot stofzuigers… Aarion heeft het!

ADVERTORIAL • Aan de Industriestraat 8 in Borne is AARION Cleaning Products met haar webwinkel Schoonmaakmarkt.nl gevestigd. Een groothandel waar alle organisaties, bedrijven en particulieren terecht kunnen voor producten die bijdragen aan een schone en hygiënische werk- en leefomgeving. Het brede assortiment aan kwaliteitsproducten op het gebied van schoonmaak en hygiëne wordt door het gehele land geleverd.

Breed assortiment en keuze uit eigen AARION merk en A-merken
Bert Oude Lansink en Rob Steenbreker tonen graag de stellingen met reinigingsmiddelen, toiletpapier, diverse papieren handdoekjes, handdoekrollen, dispensers, industriële papierrollen, disposable producten, handschoenen, schoonmaakborstels, microvezeldoeken en -moppen, afvalzakken en glazenwassersmaterialen. Naast het eigen het AARION-merk worden diverse A-merken aangeboden: TEVAN, Diversey, Dreumex, CWS, Ecolab, Greenspeed, Numatic, Unger, Vikan en Euro Products papier producten. Ook levert het bedrijf machines van Numatic, Cleanfix, Taski en Fimap en Dirks ladders. “Verder is er ook nog de COVID-19 productenlijn: professionele desinfectiemiddelen, papierproducten, handdesinfectie, en disposable handschoenen etc. die nodig zijn voor schoonmaak en persoonlijke hygiëne in deze coronatijd”, aldus Bert Oude Lansink. De verkoop ervan vindt plaats vanuit de showroom en via de webwinkel www.schoonmaakmarkt.nl.

Producten moeten voldoen aan alle normen
Normen, wetten, voorschriften en regelgeving veranderen continu als het gaat om veilig werken met reinigingsproducten. Ook op het gebied van hygiëne is er veel ontwikkeling in bijvoorbeeld nieuwe doseerapparatuur en papierproducten met een FRC-keurmerk, waarbij gelet wordt op milieu en duurzaamheid. “We zijn gefocust op nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en mede daardoor kunnen wij iedereen goed informeren. Bovendien zorgen we ervoor dat onze eigen merkproducten altijd voldoen aan wettelijke normen en certificeringseisen” aldus Bert Oude Lansink (op de foto hiernaast).

Oog voor duurzaamheid
“Duurzaam ondernemen zit in ons bloed”, zo vervolgt hij. “Hergebruik van verpakkingen is voor ons vanzelfsprekend en afvalscheiding en reductie van het gas, elektra- en waterverbruik op onze eigen locatie ons streven. Wij proberen deze kennis, middels adviezen, aan onze klanten door te geven. Plastic en lege dozen worden hergebruikt. Lege flacons of cans kunnen opnieuw worden gevuld of gaan retour naar onze leveranciers.”

Betrokkenheid en maatwerk
Toch zit er volgens beide mannen een groot verschil tussen hun groothandel en de collega-leveranciers. Rob Steenbreker: “De betrokkenheid staat bij ons centraal. We zijn proactief, denken mee en streven ernaar om voor iedere opdrachtgever, zowel voor organisaties als particulieren, een maatwerkoplossing te bieden met kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs. Duurzaamheid en ergonomie zijn daarbij belangrijke criteria.” Als voorbeeld van die betrokkenheid noemt Bert Oude Lansink de mogelijkheid om op locatie een passend advies te geven en de mogelijkheid de groothandel aan de Industriestraat 8 te bezoeken om te kunnen zien welke mogelijkheden AARION groothandel biedt. “Klanten kunnen hun bestelling hier afhalen of indien gewenst bezorgen we het door heel Nederland”, zo voegt hij eraan toe.

De groothandel aan de Industriestraat 8 in Borne is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur.

AARION Schoonmaakmarkt
Industriestraat 8 • 7622 AV Borne
www.schoonmaakmarkt.nl
info@schoonmaakmarkt.nl
(074) 267 3852 / 06 5435 4526

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

WerkSaam Twente bundelt P&O-kennis in Zenderen

In Zenderen opende vrijdagmiddag WerkSaam Twente haar deuren. Een nieuwe parapluorganisatie van...
23-09-2022

Nieuwe naam, nieuw logo

Vrijdagmiddag werd onder grote belangstelling van leerkrachten, kinderen én ouders het...
16-09-2022

Opknapbeurt Spanjaardswijk van start

Woensdagavond vond de officiële start plaats van de grondige revitalisering van de...
01-09-2022

Brons voor Danny tijdens Geografie Olympiade

Begin juni was Danny Kristen uit Borne, vijfdejaars VWO-student aan Twickel Hengelo, een van de...
18-07-2022

Symbolische start bouw school De Horsten

In de Bornsche Maten is een start gemaakt met de bouw van het nieuwe Kindcentrum (KC) De...
12-07-2022

BE | Allbrass investeert in Bornse toekomst

ADVERTORIAL • Ietwat verscholen op het industrieterrein van Borne zit BE | Allbrass...
11-07-2022