Stralend middelpunt van Zuiver huid & haar
SALON VIERT 35-JARIG BESTAAN ÉN 35 JAAR CORIN DINGELDEIN

Stralend middelpunt van Zuiver huid & haar

ADVERTORIAL. Aan de rand van het centrumpark Scholtenshof staat Beautysalon Zuiver huid & haar, een naam die in de regio synoniem is geworden met kwaliteit en gezelligheid. Vandaag viert de salon van Dennis en Brigitte Rasch haar 35-jarig bestaan en nog een andere bijzondere mijlpaal: Corin Dingeldein, een van hun geliefde kapsters, is al even lang in dienst. "Dat is uniek," zegt Dennis Rasch. "Helemaal in ons vak."
 

35 jaar

Corin begon haar carrière 35 jaar geleden aan de Stationsstraat, toen de salon net haar deuren opende. Ze zag de zaak verhuizen naar twee verschillende panden aan de Grotestraat onder de naam Kreatos, en zich uiteindelijk tien jaar geleden vestigen aan de Ziekenhuisstraat, waar het aanbod werd uitgebreid met schoonheidsbehandelingen en nagelstyling. "Het is een mooie en ruime plek, hier ga ik ook niet meer weg," lacht Dennis. Sinds kort is het pand zelfs nog mooier geworden sinds een grondige vernieuwing van het interieur.
 

'Tweede thuis'

Het geheim van Corins lange dienstverband? "Het is hier oprecht altijd gezellig," vertelt ze met een glimlach. "In al die jaren hebben we veel lief en leed met elkaar gedeeld. Dat schept een band en maakt dat je iets voor elkaar over hebt. Wat je geeft, krijg je er ook voor terug." Voor Corin is haar werkplek meer dan alleen een plek om te werken; het is een tweede thuis. "We hebben een fijne klantenkring en geweldige collega’s. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Anders zou ik hier niet staan."
 

Dennis kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol Corin voor de salon is. "Corin is een uniek mens. Ze is nooit humeurig en is echt het stralende middelpunt van onze winkel. We zijn haar daar heel dankbaar voor en dat spreken we ook vaak uit." Hun samenwerking gaat zo vloeiend dat een halve blik vaak genoeg is. Dennis: "We voelen elkaar goed aan. Het is een schat van een mens en ik heb serieus geen enkele dag gedacht: ‘daar is zij ook weer’."
 

Kenmerkende lach

Deze wederzijdse waardering is de basis van hun sterke samenwerking. Corin bevestigt dit: "Omgekeerd ben ik ook nooit een dag met tegenzin naar de kapsalon gegaan. We staan allemaal positief in het leven en het voelt alsof we familie zijn."
 

In een wereld waarin verandering de enige constante lijkt te zijn, vormen Corin Dingeldein en Zuiver huid & haar een inspirerend voorbeeld van loyaliteit, passie en teamwork. Na 35 jaar kijkt Corin met tevredenheid terug op haar carrière, en met enthousiasme vooruit naar de toekomst. "Kapsels veranderen, mode verandert, maar ik blijf hier”, weet ze zeker, en haar kenmerkende glimlach zegt meer dan woorden ooit zouden kunnen. (AJ)

 

www.zuiverborne.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Mirjam — 04 jul 2024
Van harte proficiat met dit prachtige jubileum.

Netgemak viert 15-jarig bestaan

ADVERTORIAL. Netgemak, gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, viert met...
02-07-2024

Gebouw Optimist gaat meer eenheid uitstralen

Dat basisschool De Optimist het resultaat is van de fusie van een aantal scholen weet iedereen....
02-07-2024

Basisschool Flora groeit uit naar integraal...

Het gebouw waarin basisschool Flora is gehuisvest is inmiddels ruim 50 jaar oud en is nodig toe...
28-06-2024

Subvice: ‘leuke jongens’ die weten wat ze willen

“Misschien zijn we wel heel leuke jongens…”, laat Martijn Roelofs zich...
18-06-2024

Maak kans op de Startersprijs Midden Twente

Iedereen die in 2023 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen...
07-06-2024

Na 42 jaar klinkt slotakkoord voor Jos Beunders

“Jos gaat met pensioen tralalala”. Het is de eenmalige variant op de bekende...
05-06-2024