Het Melbuul’n team is er klaar voor
14-08-2018
DORPSCENTRUM 4 DAGEN LANG IN DE BAN VAN OMVANGRIJK FEESTPROGRAMMA

Het Melbuul’n team is er klaar voor

Nog even en dan is het alweer zover. De Melbuul’ndagen 2018, van 23 tot en met 26 augustus. Maandenlang is er achter de schermen keihard gewerkt om opnieuw een verrassend, spectaculair, gezellig, lekker en vooral ook plezierig evenement ‘in elkaar te steken’, waarin jong en oud, sportief of juist niet, wel iets van zijn of haar gading kan vinden. “Een helse klus, maar het is gelukt”, aldus een trotse Danielle Bartelink, de bestuursvoorzitter.

 

Ruggengraat

Samen met een team van 24 vrijwilligers vormt zij de ruggengraat van de omvangrijke organisatie. Het team is opgedeeld in verschillende clusters, ieder met hun eigen aandachtsgebied. Zo houdt een deel van het team zich bezig met de horeca-aangelegenheden en het inmiddels befaamde Borne Culinair, terwijl anderen zich weer ontfermen over de braderie, het straattheater, de Melbuull’n Rally, de sponsoring of pr en communicatie.

 

Nieuwe onderdelen

En zo is ook dit jaar weer een programma ontstaan dat klinkt als een klok. Naast de bekende succesnummers als de Bornse Wielerronde, Borne Culinair en de Run Bike Run zijn er ook nieuwe onderdelen aan het programma toegevoegd. Op de zaterdag bijvoorbeeld wordt er een mega stormbaan geplaatst op de Bolkshoek bij Albert Heijn waarin teams tegen elkaar uitkomen om de snelste tijd te realiseren en daarmee een geldprijs in de wacht te slepen. Op de zondag maakt de stormbaan plaats voor de Wilde Bornse Spelen, een moderne variant op de aloude zeskamp.

 

Het complete programma is, met de nodige achtergrondinformatie, vanaf nu terug te vinden in onze special en zal voortdurend met de laatste info en foto’s worden aangevuld.

 

Deelname nog mogelijk

Voor een aantal programmaonderdelen is inschrijving nog mogelijk. Denk daarbij aan de Melbuul’n Rally en kofferbakverkoop op zondag en de braderie op zaterdag én zondag. Meer info hierover vind je op www.melbuulndagen.nl. Ook is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens de dagen diverse hand- en spandiensten willen verrichten. Heb je hiervoor belangstelling, vul dan snel het daarvoor bestemde formulier in.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Koningsdag in de steigers

Opnieuw staat het centrum van Borne twee dagen in het teken van Koningsdag. Met vrijdagavond een...
23-04-2024

Borne blijkt ook fris op z’n Best

Voor velen was het weer zondagmiddag het gesprek van de dag. ‘Blijft het droog,...
21-04-2024

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024

Organisatie Borne op z’n Best popelt

Vandaag over twee weken, op zondag 21 april, is Borne weer op z’n Best. Voor de ruim...
07-04-2024

Paasvuur Borne met licht, warmte én regen

Hóe ze het deed, deed ze het… feit is dat het licht en de warmte die Annemarie...
31-03-2024

Lifestyle in Borne: ‘Blijven lachen!’

Vandaag, zondag, zou volgens de Bornse winkeliers de lente worden ingeluid. Alles beloofden ze...
24-03-2024