Tijdens het laatste volle weekend van augustus zijn ook dit jaar weer de Bornse Melbuul’ndagen. Vanaf woensdagavond 22 augustus tot en met zondag 26 augustus staat het dorp bol van allerlei activiteiten, proeverijen en muzikale hoogstandjes.

 

De editie van 2018 kent veel vertrouwde en gewaardeerde succesnummers zoals de feestavonden, braderie, de autorally, het kidsplein, de Ronde van Borne en de RunBikeRun. Onderdelen van de Melbuul’ndagen die niet weg te denken zijn.

 

Borne Culinair

Natuurlijk is er ook weer het smakelijke en gezellige Borne Culinair op de vrijdag. Hét evenement voor de smulpapen en lekkerbekken vindt ook dit jaar plaats op het Kulturhusplein. Daar waar het vorig jaar zo ultiem genieten was tussen het lommerrijke groen en in het feërieke avondlicht.

 

Nieuw

Het zijn echter niet alleen de vertrouwde programmaonderdelen die de Melbuul'ndagen maken tot wat ze zijn. Nee, natuurlijk is er ieder jaar ook ruimte voor iets nieuws. Wat denk je bijvoorbeeld van de 'Langste stormbaan van Borne' op zaterdag? Een tachtig meter lang spektakel dat op de Bolkshoek, het plein bij Albert Heijn, zal worden uitgerold. Of de 'Wilde Bornse Spelen', een variant op de zeskamp die op zondag zullen plaatsvinden? Iedereen, jong en oud, kan er aan deelnemen en er zijn zelfs leuke geldprijzen mee te winnen.

 

Kortom, er is weer van alles te beleven in het laatste volle weekend van augustus. Vier dagen lang, tijdens de Melbuul’ndagen 2018!

 

In deze special vind je alle informatie over het uitgebreide programma, waaraan al vanaf januari door een grote groep vrijwilligers is gewerkt. Kom kijken, kom genieten!

 

BorneBoeit is in ieder geval met alle plezier dagelijks van de partij om verslag te doen in tekst en beeld.