Computerservice Meijer opent in Borne
11-09-2018
BECKUMER RICHT ZICH VOORAL OP KLEINE BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Computerservice Meijer opent in Borne

ADVERTORIAL - “Borne wordt een stuk veiliger! Bovendien zijn problemen met vastlopende computers en trage laptops vanaf nu verleden tijd, want Computerservice Meijer opent zijn deuren in Borne”, zo luidt de wervende tekst over de nieuwe vestiging van het bedrijf van Edwin Meijer.

 

Edwin Meijer, geboren en getogen op de boerderij in Beckum, runt er al vele jaren als zelfstandige ondernemer zijn ICT-bedrijf. Wat ooit als hobby is begonnen op zijn zolderkamer, bloeide in de loop der jaren uit tot een succesvolle eenmanszaak in verkoop en onderhoud van computers en laptops. In die tijd leerde Edwin ook zijn vriendin Sharon uit Almelo kennen. Al gauw werden plannen gemaakt om samen te gaan wonen en de keuze voor Borne was snel gemaakt.

 

Perfecte uitvalsbasis

“De plaats valt qua afstand én omvang precies tussen Almelo en Beckum in en is als nieuwe locatie voor mijn computerbedrijf een perfecte uitvalsbasis. Hier zitten alleen de grote jongens met hun mega shops, terwijl ik me veel meer richt op de specifieke wensen van de klant. Met mijn scherpe prijzen houd ik rekening met hun budget. Bovendien kunnen mijn klanten door mijn specifieke kennis en ervaring rekenen op de allerbeste service,” aldus Edwin Meijer.

 

De laatste jaren zag Edwin ruimte voor een aanvullende uitdaging. “Door toename van inbraken en het daarbij behorende onveilige gevoel in huis, merkte ik bij mijn vaste klanten de behoefte aan beveiligingsapparatuur. Doordat ik goede ingangen heb bij een vooraanstaand Amerikaans merk, ben ik me ook in deze tak van sport gaan verdiepen. Hun alarminstallaties voldoen aan de strengste Amerikaanse eisen. Alles is te koppelen en via een app op je telefoon centraal aan te sturen, van verlichting, brandbeveiliging en camera’s, tot intelligente en inbraakveilige deurknoppen.”

 

Uitgebreide persoonlijke service

Meijer: “Deze installaties kunnen we leveren tegen dusdanig scherpe prijzen, dat ze nu ook uiterst betaalbaar zijn geworden voor de modale gezinnen. Het blij maken van de gewone man geeft mij de energie en veerkracht die voor mij het ondernemen binnen de kleine bedrijven en particuliere markt zo leuk maakt. Ook beleef ik veel plezier aan de vele vrijblijvende presentaties die ik op het gebied van inbraakpreventie geef.” Verder doet Computerservice Meijer zijn naam ruimschoots eer aan, omdat de uitgebreide persoonlijke service met ‘hulp op afstand’ en ‘haal en breng service aan huis’ uniek in deze omstreken is.

 

Zondag 16 september is het zover. Want alhoewel Edwin tijdens de Melbuul’ndagen met zijn nieuwe bedrijf al acte de presence gaf in Borne, wordt dan met het doorknippen van het lintje ‘Computerservice Meijer’ officieel geopend. Tussen 11.00 uur 16.00 uur bent u van harte welkom. Als openingsstunt zijn er deze dag verschillende laptops in de aanbieding en wordt er meer uitgelegd over wat er met de komst van dit bedrijf allemaal gaat veranderen in Borne. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een kop koffie, een kleine versnapering en een drankje.

 

Computerservice Meijer

Julianastraat 3

7621EE Borne

telefoon 06 5081 8342

 

www.computerservicemeijer.nl

info@computerservicemeijer.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023

Ook in 2024 werken als huishoudelijke hulp in...

ADVERTORIAL • Afgelopen jaar heeft de aanbesteding voor de Wmo huishoudelijke hulp...
14-12-2023