Vrijblijvend proefdraaien bij LEERKRACHT studiecentrum
BEGELEID HUISWERK MAKEN IN HET RODE KRUIS GEBOUW IN OUD BORNE

Vrijblijvend proefdraaien bij LEERKRACHT studiecentrum

ADVERTORIAL • Sinds begin januari is LEERKRACHT studiecentrum ook in Borne gevestigd. Net als in Delden bevindt het studiecentrum zich op een fantastische locatie, namelijk in het Rode Kruis gebouw aan Brugstraatje 4 in Oud Borne. Van maandag- tot en met donderdagmiddag zijn leerlingen van de basisschool en van het voortgezet onderwijs na schooltijd hier van harte welkom.

 

Rust en structuur

Veel leerlingen missen thuis de rust en de structuur om hun huiswerk te maken. Ouders hebben ook niet altijd de tijd en de mogelijkheid om te helpen. Bij LEERKRACHT wordt een veilige en vertrouwde studieomgeving geboden. In een huiselijke sfeer wordt begeleid huiswerk gemaakt in een goed gefaciliteerd studiecentrum. LEERKRACHT creëert door rust en structuur een situatie waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

Voortgezet onderwijs

Uit school worden de leerlingen persoonlijk opgevangen. Na een kop thee of glas limonade en een luisterend oor beginnen ze onder begeleiding met het plannen van hun huiswerk. Ze leren te leren. Onder begeleiding van Jacomijn Mönnink zelf of door getrainde studenten gaan ze vervolgens aan de slag. Er is geen drempel om te leren en om vragen te stellen. De ‘hulplijn’ zit letterlijk naast ze. Zo krijgen zij voldoende zelfvertrouwen om op den duur zelfstandig hun huiswerk en studieplanning te maken. Jacomijn: “We bieden ook individuele bijlessen als leerlingen moeite hebben met één of meerdere vakgebieden. Ook is de bijles voor leerlingen die achter lopen, hiaten hebben in hun kennis of moeilijkheden ondervinden in het voorbereiden en/of met het maken van toetsen.”

 

Basisschool

Ook op de basisschool zijn leerlingen die moeite hebben met bepaalde vaardigheden. Door het passend onderwijs moeten de leerkrachten lesgeven aan gevarieerde groepen. Daar komt bij dat door corona een aantal leerlingen onderwijsachterstanden opgelopen hebben. “Voor al deze leerlingen hebben wij individuele bijles, citotrainingen en de supportklas. In laatstgenoemde werken de leerlingen in een kleine setting aan basisvaardigheden, werken we achterstanden weg en bevorderen we een goede doorstroom”, aldus de studiebegeleider. Een pakket op maat is natuurlijk ook mogelijk.

 

Vrijblijvend kennis maken en proefdraaien

Jacomijn bespreekt graag alle mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. En de beste manier om te kijken of LEERKRACHT bij jou past is natuurlijk vrijblijvend proefdraaien. Je bent daarom van harte welkom in het Rode Kruis gebouw. Voor meer informatie kun je kijken op www.leerkrachtstudiecentrum.nl, of bellen met Jacomijn Mönnink, telefoon 06 1040 8796.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023