Vrijblijvend proefdraaien bij LEERKRACHT studiecentrum
BEGELEID HUISWERK MAKEN IN HET RODE KRUIS GEBOUW IN OUD BORNE

Vrijblijvend proefdraaien bij LEERKRACHT studiecentrum

ADVERTORIAL • Sinds begin januari is LEERKRACHT studiecentrum ook in Borne gevestigd. Net als in Delden bevindt het studiecentrum zich op een fantastische locatie, namelijk in het Rode Kruis gebouw aan Brugstraatje 4 in Oud Borne. Van maandag- tot en met donderdagmiddag zijn leerlingen van de basisschool en van het voortgezet onderwijs na schooltijd hier van harte welkom.

 

Rust en structuur

Veel leerlingen missen thuis de rust en de structuur om hun huiswerk te maken. Ouders hebben ook niet altijd de tijd en de mogelijkheid om te helpen. Bij LEERKRACHT wordt een veilige en vertrouwde studieomgeving geboden. In een huiselijke sfeer wordt begeleid huiswerk gemaakt in een goed gefaciliteerd studiecentrum. LEERKRACHT creëert door rust en structuur een situatie waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

Voortgezet onderwijs

Uit school worden de leerlingen persoonlijk opgevangen. Na een kop thee of glas limonade en een luisterend oor beginnen ze onder begeleiding met het plannen van hun huiswerk. Ze leren te leren. Onder begeleiding van Jacomijn Mönnink zelf of door getrainde studenten gaan ze vervolgens aan de slag. Er is geen drempel om te leren en om vragen te stellen. De ‘hulplijn’ zit letterlijk naast ze. Zo krijgen zij voldoende zelfvertrouwen om op den duur zelfstandig hun huiswerk en studieplanning te maken. Jacomijn: “We bieden ook individuele bijlessen als leerlingen moeite hebben met één of meerdere vakgebieden. Ook is de bijles voor leerlingen die achter lopen, hiaten hebben in hun kennis of moeilijkheden ondervinden in het voorbereiden en/of met het maken van toetsen.”

 

Basisschool

Ook op de basisschool zijn leerlingen die moeite hebben met bepaalde vaardigheden. Door het passend onderwijs moeten de leerkrachten lesgeven aan gevarieerde groepen. Daar komt bij dat door corona een aantal leerlingen onderwijsachterstanden opgelopen hebben. “Voor al deze leerlingen hebben wij individuele bijles, citotrainingen en de supportklas. In laatstgenoemde werken de leerlingen in een kleine setting aan basisvaardigheden, werken we achterstanden weg en bevorderen we een goede doorstroom”, aldus de studiebegeleider. Een pakket op maat is natuurlijk ook mogelijk.

 

Vrijblijvend kennis maken en proefdraaien

Jacomijn bespreekt graag alle mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. En de beste manier om te kijken of LEERKRACHT bij jou past is natuurlijk vrijblijvend proefdraaien. Je bent daarom van harte welkom in het Rode Kruis gebouw. Voor meer informatie kun je kijken op www.leerkrachtstudiecentrum.nl, of bellen met Jacomijn Mönnink, telefoon 06 1040 8796.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Twickelleerlingen planten 3.000 bloembollen

Het miezert een beetje als drie jongens tulpen- en narcissenbollen planten in de bloembakken bij...
20-10-2020

De Vonder rappend de themaweken in

Op basisschool De Vonder zijn dinsdagmorgen de themaweken van start gegaan. Anders dan andere...
22-09-2020

Bucon verhuist naar Industriestraat

In 2001 startte Mark van Leeuwen met zijn bedrijf in metalen gevel- en dakbeplatingen. Bijna...
14-09-2020

Mensenmens Dolf Verburg stopt ermee

Bijna 35 jaar lang was hij huisarts in Borne. “Ja, op twee maanden na”, zegt Dolf...
27-08-2020

Best eng hoor, naar een nieuwe school…

Na een tropische vakantie is vandaag voor velen het gewone leven weer begonnen. Nou ja,...
17-08-2020

Mirjam Pol helpt Gerie over pensioendrempel

Het is bij de ANWB Wegenwacht een goed gebruik dat de laatste klus vóór het...
15-08-2020