Vrouw aangereden op zebrapad
06-12-2021
ERNSTIG GEWONDE BIJ AANRIJDING BEKENHORST

Vrouw aangereden op zebrapad

Maandagmorgen is een vrouw ernstig gewond geraakt toen ze op het zebrapad, bij het oversteken van de Bekenhorst, werd geschept door een auto. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was geruime tijd voor het verkeer afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
H. Houtman — 09 dec 2021
Wat een schaamteloze aannames hier.
HS — 08 dec 2021
Heel Borne 30 kilometer klaar met al dat gezeur hier wel daar niet gemeente Borne schep duidelijkheid overal 30
Hans — 07 dec 2021
Het slachtoffer vloog meters weg van de plaats van de aanrijding. Het lijkt me logisch dat je dan toch echt wel meer dan 30 km/uur rijdt. Bij de zebra is een bord dat waarschuwt voor overstekers. Het is daar inderdaad nog 30 km zone.(vandaag gecheckt).
Goedheiligman — 07 dec 2021
Oorzaak snelheid ? Niets ervan is bekend , maybe een beslagen raam , of andere oorzaak ? Appje misschien de oorzaak?
Lichtgeel hesje — 06 dec 2021
Kern van dit voorval is niet de snelheid van een weggebruiker maar het naleven van de geldende verkeersregels. Als iemand aangeeft over te willen steken bij een zebrapad, heeft alle overige verkeer (dus ook de fietsers) maar gewoon te stoppen en niet door te rijden. De huidige verkeershufterigheid onder alle verkeersdeelnemers geeft dan ook voldoende stof tot nadenken....
Michaela — 06 dec 2021
Het Ridderspoor is tegenwoordig ook een racebaan. Eerste stuk mag je bij de school 15. Maar vorige week presteerde iemand om zelfs een lantaarnpaal plat te rijden en de schutting bij het hoekhuis lag ook plat :(
Luuc — 06 dec 2021
De Bekenhorst is tot aan de tunnel naar de Stroomesch een 30km zone. Klopt dat er regelmatig te hard wordt gereden. Dus handhaven!
Riet Kamp voorzitter ABOB — 06 dec 2021
Ook ik heb als bewoner van oud-Borne al diverse keren aangedrongen bij de gemeente Borne om een veiliger oversteek mogelijk te maken ter hoogte van de fontein in het centrum.
De Grotestraat tussen Lidl en Leurink is weliswaar 30km-zone, maar er wordt met grote regelmaat veel harder gereden.
Echt een heel gevaarlijk stuk.
De gemeente reageert: geen zebrapad nodig, want het is een 30 km- gebied.
Lijkt logisch, maar de werkelijkheid is echt veel gevaarlijker.
Komend vanaf de Bekenhorst rijden veel auto?s veel te snel uit een onoverzichtelijke bocht richting Dorsetplein?.Lidl?..Hans — 06 dec 2021
Volg.mij is daar, vanaf het centrum gezien, geen 30km zone meer. Het is te gek omdat je daar oversteekt naar reyclingcontainers, dijkhuis apotheek, huisartsen etc . De 30km zones betekenen niets als er niet gecontroleerd wordt. Dus bv flitspalen neerzetten. Ook op bv. Oude Almeloseweg waar 30 km zou gelden wordt stevig gereden, ook door de grote taxibussen van Brook...... Die de mensen vervoeren naar/van het Dijkhuis. Er zijn op het gemeentehuis legio "welzijnscoaches" van divers pluimage, kunnen die niet iets betekenen in het veilig maken van onze leefomgeving. Men maakt zich drukker om toekomstige gevaren dan die, die voor je voeten liggenI. Ik wens trouwens het Beekhorstslachtoffer een voorspoedige genezing toe.
Peet — 06 dec 2021
Ik zag het en inderdaad zo raar op die plek. Hoe dan... ?????
Sommige mensen moeten ze het rijbewijs afnemen.
Wilfried — 06 dec 2021
Ik ken de details van hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren niet, maar een dergelijk ernstig ongeluk in een gebied waar de Max snelheid 30km is en dan ook nog op een zebrapad, waar voetgangers überhaupt ALTIJD voorrang hebben?
Henry — 06 dec 2021
Het moest een keer gebeuren, snelheden waarmee binnen de bebouwde kom worden gereden worden steeds extremer. Iedereen heeft grote haast. Aan de Parallelweg to het station is ook zo’n kritiek punt, ondanks verzoeken doet de gemeente er helaas niets aan. Er is een simpele oplossing: heel Borne 30 en controles. Hoe moeilijk kan het zijn.
Henry — 06 dec 2021
Het moest een keer gebeuren, snelheden waarmee binnen de bebouwde kom worden gereden worden steeds extremer. Iedereen heeft grote haast. Aan de Parallelweg to het station is ook zo’n kritiek punt, ondanks verzoeken doet de gemeente er helaas niets aan. Er is een simpele oplossing: heel Borne 30 en controles. Hoe moeilijk kan het zijn.

Geen treinen tussen Hengelo en Almelo

UPDATE 11.42 uur Als gevolg van een aanrijding woensdagmorgen op het spoor, ter hoogte van de...
26-01-2022

Horeca, cultuur en sport weer open

Nederland gaat verder van het slot. Dat is de boodschap in de persconferentie die premier Mark...
25-01-2022

Scooterrijder gewond na val over zwerfkei

Maandagavond rond 20.40 uur raakte een scooterrijder nabij de Belevingstuin achter Het Dijkhuis...
25-01-2022

Extra financiële injectie voor ondernemers

Een klein jaar geleden werd de Stichting Borns Noaberschap opgericht, bedoeld om Bornse...
19-01-2022

Winkels vanaf morgen tóch ‘gewoon’ open

Vanaf zaterdag kan er weer worden gewinkeld, mogen we naar de kapper, draait het fysieke...
14-01-2022

Bastian Drees lijsttrekker Borne-Nu

Bastian Drees (29) wordt de nieuwe lijsttrekker van Borne-Nu voor de gemeenteraadsverkiezingen...
11-01-2022