Meulenbroek Dierenartsen bestaat 15 jaar
06-05-2024
95 PROCENT VAN DE HANDELINGEN VINDT PLAATS IN EIGEN HUIS

Meulenbroek Dierenartsen bestaat 15 jaar

ADVERTORIAL • Wat gaat de tijd snel! 15 jaar geleden begonnen wij uit het niets onze kliniek voor gezelschapsdieren. Met heel veel plezier hebben wij de kliniek uitgebouwd tot een hypermoderne kliniek met een ruime ervaring en de allernieuwste apparatuur. In corona tijd zijn we ‘met stille trom’ verhuisd naar het rijksmonument: het Spanjaardhuis.

 

Daar bijna alle klinieken om ons heen zijn opgekocht door investeerders als CVS, Evidensia en Anicura, zijn wij gelukkig zelfstandig gebleven en bepalen we onze eigen koers en kracht. Omdat wij 95 procent van alle handelingen in ‘eigen huis’ hebben, bespaart u tijd en veel geld. De kosten van klinieken aangesloten bij investeerders liggen fors hoger door dure managers en harde targets die gehaald moeten worden. Gelukkig staat bij ons het belang van het dier voorop en hanteren wij prijzen die binnen het redelijke blijven.

 

24/7 bereikbaar

Het grote voordeel en onze kracht ligt in het feit dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor spoedgevallen en dieren altijd bij ons terecht kunnen in noodsituaties op onze kliniek in Borne. Ook dieren die ziek zijn en niet kunnen wachten tot na het weekend of de volgende dag kunnen bij ons terecht en hoeven niet naar een duur dierenziekenhuis of kliniek die aangesloten is bij een investeerder. Dieren kunnen er niets aan doen dat ze ziek worden buiten openingstijden. De niet acute spoedgevallen, zoals een hond met oorontsteking, hoeven nu niet naar een duur dierenziekenhuis maar kunnen gewoon terecht bij onze kliniek te Borne. Tevens liggen de tarieven voor ‘baasjes en dieren’ van team Meulenbroek Dierenartsen een stuk lager dan die van klanten die niet bij ons staan ingeschreven. Het is belangrijk dat wij het medisch dossier van uw huisdieren in spoedgevallen voorhanden hebben door andere klinieken gesloten zijn.

 

Wij voeren alle operaties, ingrepen en behandelingen uit. Ook is er volledige uitgeruste gespecialiseerde tandheelkundige apparatuur en kunnen er dentale röntgenopnamen worden gemaakt. Echo’s, CT-scan, laboratoriumonderzoek… alles is mogelijk. Uw huisdieren kunnen worden opgenomen en er is dag en nacht bewaking aanwezig. Het grote voordeel is dat er altijd een dierenarts aanwezig is. Wat onze klanten vooral fijn vinden zijn de ‘korte lijntjes’. Daar wij werken met een ervaren en gedreven team van vaste dierenartsen kennen wij onze patiënten door en door. Dit is van grote meerwaarde voor de baasjes maar vooral voor de dieren zelf.

 

Vaccineren en ontwormen

Baasjes hoeven niet elke keer hun huisdier opnieuw voor te stellen aan de zoveelste andere dierenarts die dienst heeft. Ook vinden wij het belangrijk dat de huisdieren goed worden gevaccineerd en ontwormd. Elke week krijgen wij honden met besmettelijke hoest en giardia binnen. De besmettingsdruk door virussen en parasieten zijn de afgelopen 15 jaar fors toegenomen. De faculteit Diergeneeskunde schrijft dan ook het advies voor om elke maand uw huisdieren te ontwormen en jaarlijks te vaccineren. Te meer omdat bepaalde parasieten ook mensen kunnen ziek maken en overdraagbaar zijn.

 

Mocht uw huisdier in 5 procent van de gevallen moeten worden doorverwezen dan werken wij samen met de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren/Spoedkliniek Midden-Nederland. Deze zijn ook niet aangesloten bij investeerders waardoor de kosten fors lager liggen dan andere spoedklinieken en dierenziekenhuizen om ons heen. Voor ingeschreven klanten ligt een leuk cadeautje klaar!

 

Christel, Judith en Robert Meulenbroek

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Word jij herenboer op de Zenderense Es?

ADVERTORIAL • In Twente hopen we na Herenboerderij Usseler Es binnenkort een tweede...
05-06-2024

‘Het gemak dient de mens’

Af en toe zie je er nog wel eens één staan langs een sloot of op een boerenerf,...
04-06-2024

Borne experimenteert met nieuw stembiljet

De voorbereiding voor de Europese verkiezingen in Borne is begonnen. Maandagavond ontvingen de...
14-05-2024

Strijdend onder Britse vlag

In Green Park, hartje Londen, staat het in 2012 door koningin Elisabeth onthulde...
03-05-2024

Overbieden is de trend in krappe huizenmarkt

ADVERTORIAL • De huizenmarkt blijft in beweging en voor verkopers kan dit goed nieuws zijn....
27-03-2024

De arbeidersklasse roert zich!

Het begin van de twintigste eeuw kenmerkte zich door de opkomst van vakbonden en...
25-03-2024