Nu ook cosmetische behandelingen bij De La Rouge
DEBORAH KUSTER EN MANON VAN ’T ROOD: ‘WE VULLEN ELKAAR NAADLOOS AAN’

Nu ook cosmetische behandelingen bij De La Rouge

ADVERTORIAL - Ruim een half jaar geleden opende Manon van ’t Rood haar splinternieuwe wenkbrauwsalon De La Rouge aan de Grotestraat. En al snel wisten haar trouwe, maar zeker ook veel nieuwe klanten de weg te vinden. Vanaf deze week voegt ze een nieuwe discipline toe aan haar behandelsalon. Of beter gezegd: Deborah Kuster, cosmetisch arts, doet haar intrede om er specifieke cosmetische behandelingen te gaan verrichten.

 

Extra dimensie

Voor Manon is Deborah een al langer gekoesterde wens. “Vorig jaar polste ik haar al eens of ze interesse had. Voor de klanten van De La Rouge kan het specialisme van Deborah namelijk een perfecte aanvulling zijn. Nu zijn we zover. Heerlijk! We vullen elkaar naadloos aan en geven ‘schoonheid’ binnen onze salon vanaf nu een extra dimensie.”

 

Voor Deborah, tevens werkzaam als SEH-arts bij ZGT Almelo, is het cosmetisch specialisme eigenlijk een voortvloeisel uit haar jeugdjaren. “Als jong meisje was ik al bezig met schoonheid. Want hoewel ik op een gegeven moment de SEH-opleiding ging volgen, liet me de ‘cosmetische roeping’ toch niet los. Dat werd nog eens versterkt door de contacten die ik met een collega had die dezelfde duo-richting volgde. Zo rolde ik er min of meer in. Op een gegeven moment startte ik Fienouk, mijn eigen bedrijf, en vernoemd naar mijn twee dochters Fieke en Anouk.” Van daaruit werkt ze nu voor meerdere salons en dus ook bij de wenkbrauwsalon van Manon.

 

Zelfvertrouwen geven

“Mijn belangrijkste vertrekpunt is het inspelen op het psychisch welbevinden van de klant”, vertelt ze. “Ik wil de mensen weer zelfvertrouwen geven en dat kan vaak al met hele kleine ingrepen.” In dat kader noemt ze de hype op Instagram en andere sociale media, waarin het ‘hoe gekker hoe mooier’ de overhand krijgt. “Daar wil ik absoluut niet aan meewerken. Sterker, als klanten iets willen wat echt niet bij mijn moraal past, weiger ik het uit te voeren.” Zo noemt ze de zogenaamde ‘overgevulde lippen'. “Helemaal niet mooi”, klinkt het. “Nee, dan behandel ik liever iemand met een gummy smile (tandvleesglimlach) die door mijn behandeling weer vol zelfvertrouwen durft te lachen.”

 

Deborah werkt met injectables, oftewel wel met botox en filllers. Vaak wordt over botox gezegd dat het een toxische stof is. “Klopt. Botox, oftewel botulinetoxine A, komt van de bacterie die botulisme veroorzaakt, maar het is zo sterk verdund dat je niet bang hoeft te zijn dat het schadelijk is.” Over fillers is ook veel ophef geweest. De fillers die tegenwoordig worden gebruikt zijn onder andere gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigen stofje dat ook langzaam door het lichaam wordt afgebroken. “Geen permanente fillers meer dus.” Tevens werkt Deborah met de award winning Profhilo behandeling. Puur hyaluronzuur dat de collageen en elastine productie van de huid stimuleert. Profhilo is zeer geschikt voor wie de stap naar botox of fillers (nog) niet wil maken.

 

Deborah heeft zich naast de gangbare toepassing van injectables ook gespecialiseerd in de medische toepassing hiervan. Als voorbeeldbehandelingen noemt ze spierspanningshoofdpijn, overmatig zweten en het tandenknarsen dat je behandelt met botox; terwijl je acne littekens duidelijk verzacht met een skinbooster. “Écht, ik krijg hier enorm veel energie van en het vormt voor mij een mooie tegenhanger van de alledaagse SEH-hectiek”, vertelt ze.

 

Nieuw voor Borne

De cosmetische behandelingen bij de salon van Manon zijn nieuw voor Borne. “Ik weet dat mensen ervoor naar Amsterdam rijden om zich te laten behandelen en dan ook nog eens niet zelden bij schoonheidsspecialistes verzeild raken die deze werkzaamheden volgens de wet niet eens mogen uitvoeren. Dat kan vanaf nu dus tot het verleden behoren. Deborah is BIG-geregistreerd en werkt sterk adviserend en verantwoord”, aldus Manon. Ze is maandelijks in Borne te vinden en werkt op afspraak (www.delarouge.nl). Een adviesgesprek is altijd kosteloos.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Overbieden is de trend in krappe huizenmarkt

ADVERTORIAL • De huizenmarkt blijft in beweging en voor verkopers kan dit goed nieuws zijn....
27-03-2024

De arbeidersklasse roert zich!

Het begin van de twintigste eeuw kenmerkte zich door de opkomst van vakbonden en...
25-03-2024

Bornse toppers lunchen samen op Vrouwendag

Vandaag, vrijdag 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. Een dag die al - zij het nog...
08-03-2024

Grote stroomstoring in Borne

UPDATE 19.19 uur: Enexis meldt dat de storing is verholpen   Rond 17.45 uur maandagavond...
12-02-2024

Kleiner wonen? Onze wooncoach denkt graag met u...

ADVERTORIAL • Sigrid Mulder is wooncoach bij Welbions. Zij zorgt ervoor dat huurders van...
10-02-2024

‘Sabrina is een schat van een meid. Wat wil je...

ADVERTORIAL • ‘Niet klagen maar dragen.’ Het enige wat er in de nieuwbouwwoning...
09-02-2024