Bennie Wilmink en Klaas Drent gaan samen
AUTOBEDRIJVEN IN ENSCHEDE, HENGELO, ALMELO EN VRIEZENVEEN BUNDELEN HUN KRACHTEN

Bennie Wilmink en Klaas Drent gaan samen

ADVERTORIAL • De autobedrijven Bennie Wilmink en Klaas Drent gaan per 1 januari 2023 intensief samenwerken en fuseren. Door de schaalvoordelen kunnen zij gezamenlijk nog beter voldoen aan de wensen en eisen van de concurrerende markt.

 

Een berg aan ervaring

Beide partijen mochten afgelopen jaar hun 50-jarig bestaan vieren. Een berg aan ervaring in de autobranche komt nu dus samen. Autobedrijf Bennie Wilmink krijgt als de grootste Suzuki en Mitsubishi dealer in het oosten van ons land een perfecte aanvulling van Drent autobedrijven door haar grote Toyota aandeel in Twente. Autobedrijf Drent kan natuurlijk meeliften op de Suzuki en Mitsubishi modellen en dit aanvullen aan haar eigen programma.

 

Al met al groot nieuws in autoland en op het feest van het 50-jarig bestaan dan ook een mooi moment om het personeel op de hoogte te brengen. Afgelopen oktober hebben de directeuren van Wilmink en Drent hun medewerkers van de ontwikkeling op de hoogte gesteld. Met één visie, het blijft gewoon Wilmink en het blijft gewoon Drent. Twee echte familiebedrijven die in Twente een hoge mate van vertrouwen hebben opgebouwd. Het motto ‘DRENT&WILMINK Autobedrijven: sterk in Twente en altijd dichtbij’ zal dus blijven gelden!

 

Elkaar efficiënt en structureel aanvullen

Er werd al regelmatig samengewerkt. De bedrijven zijn nu tot de conclusie gekomen dat ze bij elkaar passen en elkaar op een efficiënte manier structureel kunnen aanvullen. In combinatie met de ontwikkelingen in de autobranche hebben de directies besloten de strategische samenwerking te intensiveren. Wilmink en Drent blijven zelfstandig naast elkaar bestaan. Dat gebeurt onder hun eigen naam, kleur en identiteit. De samenwerking heeft geen gevolgen voor zowel het personeel als de directie.

 

Wat merkt u klant van de samenwerking?

Wat gaat er voor u gebeuren als Bennie Wilmink klant of Drent klant? Eigenlijk heel weinig, Wilmink krijgt er met Toyota een mooi en vertrouwd Japans merk bij. Een groot automerk met heel veel nieuwe modellen voor 2023 en met een geweldige aanvulling op het modellen- en motorenassortiment, waaronder een hybride aandrijf- en volledige elektrische aandrijflijn. Toyota heeft zelfs al een waterstof aandrijflijn beschikbaar!

 

Voor de Drent klant komt Suzuki en Mitsubishi erbij in het programma. Dus voor ieder een auto passend in het programma, van klein tot aan de beste PHEV techniek van de wereld. En een eigen leasemaatschappij met een volledig bedrijfswagenassortiment in het programma. Ook voor de werkplaatsklanten verandert er niets, zij blijven klant bij de organisatie waar zij ook nu hun diensten afnemen. Ook blijft Drent en Wilmink de Citroën specialist in Almelo.

 

Kortom: Bennie Wilmink autobedrijven officieel en erkend autodealer van Mitsubishi en Suzuki gaat de krachten bundelen met Klaas Drent autobedrijven, officieel en erkend autodealer voor het automerk Toyota. De fusie DRENT&WILMINK Autobedrijven met vestigingen in Hengelo-Almelo-Enschede-Vriezenveen, in Twente altijd dichtbij!

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Subvice: Ďleuke jongensí die weten wat ze willen

“Misschien zijn we wel heel leuke jongens…”, laat Martijn Roelofs zich...
18-06-2024

Maak kans op de Startersprijs Midden Twente

Iedereen die in 2023 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen...
07-06-2024

Na 42 jaar klinkt slotakkoord voor Jos Beunders

“Jos gaat met pensioen tralalala”. Het is de eenmalige variant op de bekende...
05-06-2024

Bouw Kindcentrum Borne West gaat van start

Vrijdagochtend vond de feestelijke ondertekening plaats van de overeenkomst tussen Stichting...
31-05-2024

Bornse bedrijven boosten lokale innovatie

Innovatie en duurzaamheid. Het zijn inmiddels containerbegrippen geworden, maar in de dagelijkse...
24-05-2024

Was getekend: Maurits Mendel!

ADVERTORIAL • “Het is allemaal niet zo schokkend en zo heel veel verandert er ook...
15-05-2024