Huidinstituut Borne naar Nieuwe Kerkstraat
01-03-2023
THERAPEUTE KELLY SENGER OPENT ZATERDAG 18 MAART

Huidinstituut Borne naar Nieuwe Kerkstraat

ADVERTORIAL • Op 31 januari startte huidtherapeut Kelly Senger Huidinstituut Borne haar praktijk aan de Nieuwe Kerkstraat 10a in Borne. “Voorheen zat ik in De Poort van Borne, prachtige locatie maar ik miste zichtbaarheid”, zegt ze. “We kunnen zoveel mensen helpen met huidaandoeningen, een plek in het centrum is een droom die uitkomt!”

 

‘We willen de huid weer gezond en stralend maken’

Kelly werkt al meer dan 10 jaar als huidtherapeut. “Hier in het oosten is het beroep nog niet zo bekend. Daarom is het zo fijn dat we, collega Manon en ik, op een mooie centrale plek zitten waar we specialistische huidzorg kunnen bieden. Bij Huidinstituut Borne kun je terecht voor cosmetisch gerichte behandelingen zoals laserontharen en huidverbetering. We willen de huid weer gezond en stralend maken, zodat jij weer lekker in je vel zit.”

 

Na een huidscan - die tijdelijk gratis is - stellen de therapeutes een vrijblijvend persoonlijk behandelplan op, helemaal afgestemd op degene die voor hen zit. Dat plan bestaat uit een combinatie van adviezen over de juiste behandeling en de juiste producten voor thuis. Door behandelingen met elkaar te combineren, bijvoorbeeld peelings en microneedling, kan er nog meer resultaat worden behaald. De huidscan bestaat uit een aantal foto’s met verschillende lichtmodussen, waardoor je heel mooi in de huid kunt kijken wat voor schade er zit. Denk aan vaatjes, pigment, conditie en structuur. Door na een aantal behandelingen opnieuw een scan te maken wordt het verschil heel zichtbaar.

 

Op het gebied van ontharen maakt het Huidinstituut Borne gebruik van de meest veilige en effectieve laser. Met deze laser is 80-90 procent haarreductie mogelijk en kan elke huid veilig worden behandeld. “Mijn collega Manon is gespecialiseerd in laser en kan jou tot in detail uitleggen hoe de behandeling in z’n werk gaat. Nooit meer scheerirritatie, dat wil toch iedereen?”, aldus Kelly.

Oprechte aandacht

Volgens haar is oprechte aandacht voor de cliënt heel belangrijk. “We geven eerlijk advies en proberen alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen. We krijgen veel positieve feedback, mensen voelen zich veilig en gehoord bij ons. Het is ook echt iets dat we samen doen; we gaan sámen op zoek naar de beste aanpak voor jouw huid. Het gaat immers niet alleen over de buitenkant. Als jouw huid mooi, egaal en gezond is straal je dat uit en verhoogt dat jouw zelfvertrouwen.”

 

Kelly: “We vinden het fijn dat we anderen kunnen helpen en zijn blij dat we nu veel meer zichtbaar zijn. Heel veel mensen weten niet wat een huidtherapeut doet, mag en kan en dat is zo jammer. Couperose is bijvoorbeeld met een paar behandelingen en productadvies zo mooi te krijgen. ‘Had ik dit maar eerder geweten’ is de meest gehoorde zin in onze praktijk.”

 

Feestelijke opening op 18 maart

Op zaterdag 18 maart is de feestelijke opening van Huidinstituut Borne. Die dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur de praktijk bewonderen. Er liggen samples klaar, je kunt een gratis huidscan laten maken onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is er een te gekke winactie voor het ontharen van je oksels.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Bornse bedrijven boosten lokale innovatie

Innovatie en duurzaamheid. Het zijn inmiddels containerbegrippen geworden, maar in de dagelijkse...
24-05-2024

Was getekend: Maurits Mendel!

ADVERTORIAL • “Het is allemaal niet zo schokkend en zo heel veel verandert er ook...
15-05-2024

Juf Josť neemt na 42 jaar afscheid

Het is half 12 als juf José nog niets vermoedend thuis zit, wanneer er ineens een collega...
14-05-2024

Kinderambassadeurs en KidsVooruit werken samen

Al sinds 2016 is de Stichting KidsVooruit actief in Borne. Samen met Stichting Brigantijn biedt...
10-05-2024

Daar ga je dan, na 31 dienstjarenÖ

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024