Wereldprimeur voor honden rondom Borne
16-06-2023
INTRODUCTIE NIEUW MERK HONDENVOER

Wereldprimeur voor honden rondom Borne

ADVERTORIAL • De bossen rondom Borne waren woensdag het decor van de eerste reclameborden ter wereld, speciaal voor honden. Een nieuw hondenbrokkenmerk introduceerde er op originele wijze haar nieuwe merk hondenvoer.

Wereldprimeur op reclamegebied
De hedendaagse consument wordt dagelijks overladen met reclameboodschappen. Hondenbrokken merk Honderd ontwikkelde een reclameuiting, gericht op hondenbrokken van Honderd. Het reclamebord bevat tevens een luidspreker die het geluid van een stille hondenfluit uitzendt. Het reclamebord is diervriendelijk en Honderd benadrukt hiermee dat zij het belangrijk vindt dat de hond centraal staat. In die zin dat de hond op de eerste plaats komt en vandaar ook dat de reclame gericht is op de hond zelf en niet op de mens. Het innovatieve reclamebord is qua afmetingen aangepast aan de viervoeter en het bevat speciale geurverspreiders aan de voorzijde van het bord. Deze verspreiden de geur van hondenbrokken.

Verbetering en verruiming van groen bekeken vanuit een vernieuwend perspectief
Reclame in bosrijke gebieden kan ook een maatschappelijk en ecologisch doel dienen, namelijk het verbeteren en verruimen van groen doordat advertentie-inkomsten het budget voor groen verhogen. Dergelijke reclameuitingen mogen echter op dit moment niet geplaatst worden vanwege de huidige wet- en regelgeving in bosrijke gebieden.

Woordvoerder van Honderd, Gerben Lievers, zegt: “Ik ervaar het als een teleurstelling dat instanties als Staatsbosbeheer en gemeenten niet open staan voor plaatsing van dit reclamebord vanwege de huidige wet- en regelgeving. Advertentie-inkomsten kunnen als doel dienen om het budget voor groen te verhogen. En dit levert een bijdrage voor meer en betere bosrijke gebieden. Volledig ecologisch en maatschappelijk verantwoord.”

Billboard voor honden prikkelt de zintuigen
Honden kunnen met korte inspiraties rond de 300 keer per minuut ademen, zodat er steeds nieuwe aanvoer van verse lucht is. Doordat honden ‘stereo’ kunnen ruiken, is een hond in staat om te beoordelen of een geur van links of rechts komt. Op deze manier kan een hond de richting van een geurspoor vinden. Het reukvermogen van een hond is zeer sterk ontwikkeld. Een mens heeft 5 miljoen reukcellen, maar een hond heeft er tussen de 125 en 300 miljoen.

 

Onderzoek toont aan dat honden ongeveer vier keer beter horen dan wij. Het menselijk gehoor is beperkt tot een golflengte van 20 - 20.000 hertz. Een hond daarentegen, kan tonen horen binnen het bereik van 15 - 50.000 hertz. Stille hondenfluitjes beginnen meestal bij 35.000 Hz en nemen vanaf daar toe. Het is dus uiterst vindingrijk om met dit innovatieve billboard direct in te spelen op de zintuigen van elke hond.
 

Hoogleraar marketing, Efthymios Constantinides, zegt: “Deze vorm van reclame, speciaal gericht op de hond zelf, is een regelrechte wereldprimeur. De diervriendelijke toepassing van sensorische stimulanten zoals geur en geluid, zijn een uiterst krachtig middel om de aandacht van honden (en daarmee hun baasjes) te kunnen trekken. Een compliment voor het hondenbrokkenmerk Honderd.”


Over Honderd
Honderd is hét hondenbrokkenmerk voor de actieve hond. Het nieuwe merk richt zich op de actieve hond. De hondenbrokken van Honderd bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en essentiële voedingsstoffen. Honderd vindt dat elke hond gezonde hondenbrokken verdient.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Overbieden is de trend in krappe huizenmarkt

ADVERTORIAL • De huizenmarkt blijft in beweging en voor verkopers kan dit goed nieuws zijn....
27-03-2024

De arbeidersklasse roert zich!

Het begin van de twintigste eeuw kenmerkte zich door de opkomst van vakbonden en...
25-03-2024

Bornse toppers lunchen samen op Vrouwendag

Vandaag, vrijdag 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. Een dag die al - zij het nog...
08-03-2024

Grote stroomstoring in Borne

UPDATE 19.19 uur: Enexis meldt dat de storing is verholpen   Rond 17.45 uur maandagavond...
12-02-2024

Kleiner wonen? Onze wooncoach denkt graag met u...

ADVERTORIAL • Sigrid Mulder is wooncoach bij Welbions. Zij zorgt ervoor dat huurders van...
10-02-2024

‘Sabrina is een schat van een meid. Wat wil je...

ADVERTORIAL • ‘Niet klagen maar dragen.’ Het enige wat er in de nieuwbouwwoning...
09-02-2024