Tandarts en protheticus naar Grotestraat 83
06-07-2023
DENTAL OUD BORNE EN WEBBINK PER 4 SEPTEMBER SAMEN VERDER

Tandarts en protheticus naar Grotestraat 83

ADVERTORIAL • Vanaf 4 september zal er in het pand waarin voorheen ook een tandarts was gevestigd, aan de Grotestraat 83, weer opnieuw aan gebitsverzorging worden gewerkt. De nieuwe eigenaren worden dan tandartspraktijk Dental Oud Borne, nu nog gevestigd aan de Potkampstraat 7, én de tandprothetische praktijk Webbink, die al ruim zeven jaar werkt aan het andere einde van de Grotestraat, op nummer 247. Beide zien een nauwe samenwerking in hun nieuwe onderkomen als een forse stap voorwaarts.

 

Veel aantrekkelijker

Samuel Matias Lopez, eigenaar van Dental Oud Borne, nam drie jaar geleden de tandartspraktijk in Oud Borne over. “Een mooie en leerzame periode”, aldus Samuel. “Gaandeweg kwam ik toch wel wat hindernissen tegen. En dan doel ik met name op de parkeermogelijkheden in Oud Borne en op de beperkte efficiency in de praktijk. Patiënten moeten soms met de trap naar boven en bovendien huur ik de ruimte. Ook Ruben Smit, de eigenaar van tandprothetische praktijk Webbink, huurt zijn plek aan de andere kant van de Grotestraat. “Samen een pand kopen is dan veel aantrekkelijker, zeker als je bedenkt dat we nu ook al met elkaar samenwerken.”

 

Samen hebben ze straks 416 m2 tot hun beschikking, verdeeld over een wachtkamer, vier nieuwe behandelkamers met optie tot een vijfde, de koffiekamer met keuken en nog eens een opslagruimte, plus nog een bovenverdieping. “Dit mag ook wel, want in totaal zijn we met acht collega’s”, aldus Ruben, die vertelt dat er nog wel het nodige moet gebeuren voor ze er kunnen intrekken. “Het is allemaal behoorlijk gedateerd, de hele praktijk wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd.”

 

Perspectief

De nieuwe praktijk, waarin nog ruimte is voor nieuwe patiënten, zal straks wel de naam Dental Oud Borne blijven dragen. Samuel: “Om nu na drie jaar weer van naam te veranderen lijkt ons niet handig, bovendien schuurt de plek nog een beetje tegen Oud Borne aan.” Wel zal er een nieuw logo op de gevel verschijnen en krijgt ook de gehele huisstijl een facelift. “Maar het belangrijkste is dat we straks ieder ons eigen werk kunnen blijven doen en elkaar kunnen aanvullen. Met name de onzichtbare beugel, Invisalign. Steeds meer mensen hebben dit nu ontdekt en dit kan straks met een scan een stuk makkelijker. Net als de digitale prothese, hier kunnen we straks in de nieuwe praktijk een mooie start mee maken.”

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Kozakken verjagen Fransen uit Borne

Het is een bijna vergeten bevrijding van Nederland, die van de Fransen in 1813. Morgen, op 30...
29-11-2023

Training Mindfulness voor ouders

ADVERTORIAL • Begin het nieuwe jaar met een moment voor jezelf. Voor alle ouders, die door...
28-11-2023

Jubilarissen en afzwaaiers bij Brandweer Borne

De korpsavond die vrijdag werd gehouden in de brandweerkazerne aan De Bieffel stond dit keer...
25-11-2023

NSC overtroeft PVV in Borne

Het Nieuw Sociaal Contract van Pieter Omtzigt heeft in Borne, net zoals in veel andere Twentse...
23-11-2023

Het gemak van online kleding kopen

ADVERTORIAL • Op zoek naar een leuke outfit kon je daar vroeger nog wel eens een hele dag...
21-11-2023

Stephanus én Oude Kerk kleuren woensdag rood

Met RedWednesday vestigt Kerk in Nood (ACN) volgende week woensdag opnieuw de aandacht op het...
16-11-2023