Tandarts en protheticus naar Grotestraat 83
06-07-2023
DENTAL OUD BORNE EN WEBBINK PER 4 SEPTEMBER SAMEN VERDER

Tandarts en protheticus naar Grotestraat 83

ADVERTORIAL • Vanaf 4 september zal er in het pand waarin voorheen ook een tandarts was gevestigd, aan de Grotestraat 83, weer opnieuw aan gebitsverzorging worden gewerkt. De nieuwe eigenaren worden dan tandartspraktijk Dental Oud Borne, nu nog gevestigd aan de Potkampstraat 7, én de tandprothetische praktijk Webbink, die al ruim zeven jaar werkt aan het andere einde van de Grotestraat, op nummer 247. Beide zien een nauwe samenwerking in hun nieuwe onderkomen als een forse stap voorwaarts.

 

Veel aantrekkelijker

Samuel Matias Lopez, eigenaar van Dental Oud Borne, nam drie jaar geleden de tandartspraktijk in Oud Borne over. “Een mooie en leerzame periode”, aldus Samuel. “Gaandeweg kwam ik toch wel wat hindernissen tegen. En dan doel ik met name op de parkeermogelijkheden in Oud Borne en op de beperkte efficiency in de praktijk. Patiënten moeten soms met de trap naar boven en bovendien huur ik de ruimte. Ook Ruben Smit, de eigenaar van tandprothetische praktijk Webbink, huurt zijn plek aan de andere kant van de Grotestraat. “Samen een pand kopen is dan veel aantrekkelijker, zeker als je bedenkt dat we nu ook al met elkaar samenwerken.”

 

Samen hebben ze straks 416 m2 tot hun beschikking, verdeeld over een wachtkamer, vier nieuwe behandelkamers met optie tot een vijfde, de koffiekamer met keuken en nog eens een opslagruimte, plus nog een bovenverdieping. “Dit mag ook wel, want in totaal zijn we met acht collega’s”, aldus Ruben, die vertelt dat er nog wel het nodige moet gebeuren voor ze er kunnen intrekken. “Het is allemaal behoorlijk gedateerd, de hele praktijk wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd.”

 

Perspectief

De nieuwe praktijk, waarin nog ruimte is voor nieuwe patiënten, zal straks wel de naam Dental Oud Borne blijven dragen. Samuel: “Om nu na drie jaar weer van naam te veranderen lijkt ons niet handig, bovendien schuurt de plek nog een beetje tegen Oud Borne aan.” Wel zal er een nieuw logo op de gevel verschijnen en krijgt ook de gehele huisstijl een facelift. “Maar het belangrijkste is dat we straks ieder ons eigen werk kunnen blijven doen en elkaar kunnen aanvullen. Met name de onzichtbare beugel, Invisalign. Steeds meer mensen hebben dit nu ontdekt en dit kan straks met een scan een stuk makkelijker. Net als de digitale prothese, hier kunnen we straks in de nieuwe praktijk een mooie start mee maken.”

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Overbieden is de trend in krappe huizenmarkt

ADVERTORIAL • De huizenmarkt blijft in beweging en voor verkopers kan dit goed nieuws zijn....
27-03-2024

De arbeidersklasse roert zich!

Het begin van de twintigste eeuw kenmerkte zich door de opkomst van vakbonden en...
25-03-2024

Bornse toppers lunchen samen op Vrouwendag

Vandaag, vrijdag 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. Een dag die al - zij het nog...
08-03-2024

Grote stroomstoring in Borne

UPDATE 19.19 uur: Enexis meldt dat de storing is verholpen   Rond 17.45 uur maandagavond...
12-02-2024

Kleiner wonen? Onze wooncoach denkt graag met u...

ADVERTORIAL • Sigrid Mulder is wooncoach bij Welbions. Zij zorgt ervoor dat huurders van...
10-02-2024

‘Sabrina is een schat van een meid. Wat wil je...

ADVERTORIAL • ‘Niet klagen maar dragen.’ Het enige wat er in de nieuwbouwwoning...
09-02-2024