PodoActive opent praktijk in Fleminghof
30-09-2023
DAAN DE KORT START PODOTHERAPIEPRAKTIJK IN BORNE EN ENSCHEDE-NOORD

PodoActive opent praktijk in Fleminghof

ADVERTORIAL • Op 2 oktober verwelkomt de Fleminghof aan de Stationsstraat PodoActive Podotherapiepraktijk. Deze veelbelovende podotherapiepraktijk zal onder leiding staan van Daan de Kort, een ervaren podotherapeut die nu de stap zet om voor zichzelf te beginnen. Met zijn expertise en toewijding aan patiëntenzorg heeft De Kort een solide reputatie opgebouwd in de regio. Nu brengt hij zijn vaardigheden en passie voor podotherapie naar PodoActive, een praktijk die streeft naar hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt.

 

Over PodoActive: Beter bewegen, Beter leven

PodoActive zal zich richten op het bieden van uitgebreide podotherapiezorg voor mensen van alle leeftijden. Of je nu kampt met voetproblemen zoals pijnlijke voeten, standsafwijkingen, sportblessures, nagelproblematiek of diabetes gerelateerde complicaties, PodoActive staat klaar om te helpen. Daan de Kort, de drijvende kracht achter PodoActive, heeft niet alleen uitgebreide ervaring in de podotherapie, maar is ook gepassioneerd over het begrijpen van de unieke behoeften van elke patiënt. Hij streeft ernaar om op maat gemaakte behandelplannen te creëren die passen bij de individuele situatie van de patiënt en helpt zijn of haar mobiliteit en comfort te herstellen.

 

Een persoonlijke benadering

Wat PodoActive onderscheidt is de toewijding aan persoonlijke aandacht en zorg. Daan de Kort begrijpt dat elk individu uniek is en hij zal de tijd nemen om je specifieke situatie te evalueren, vragen te beantwoorden en behandelingsmogelijkheden te bespreken. Je kunt rekenen op een vriendelijke en professionele behandelaar die er alles aan zal doen om jouw welzijn te bevorderen.

 

Afspraak maken

PodoActive opent niet alleen haar deuren in Borne, maar ook in Enschede Noord, waardoor we nog meer mensen kunnen voorzien van hoogwaardige podotherapiezorg. Voor meer informatie over onze diensten en de locaties kun je terecht op onze website www.podoactive.nl.

 

Vanaf 2 oktober kun je een afspraak maken door te bellen naar (074) 303 0240, via de website, of door een mail te sturen naar info@podoactive.nl. PodoActive kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan een gezondere, pijnvrije toekomst voor je voeten. Want jouw voeten verdienen de beste zorg en bij PodoActive ben je in goede handen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Subvice: ‘leuke jongens’ die weten wat ze willen

“Misschien zijn we wel heel leuke jongens…”, laat Martijn Roelofs zich...
18-06-2024

Maak kans op de Startersprijs Midden Twente

Iedereen die in 2023 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen...
07-06-2024

Na 42 jaar klinkt slotakkoord voor Jos Beunders

“Jos gaat met pensioen tralalala”. Het is de eenmalige variant op de bekende...
05-06-2024

Bouw Kindcentrum Borne West gaat van start

Vrijdagochtend vond de feestelijke ondertekening plaats van de overeenkomst tussen Stichting...
31-05-2024

Bornse bedrijven boosten lokale innovatie

Innovatie en duurzaamheid. Het zijn inmiddels containerbegrippen geworden, maar in de dagelijkse...
24-05-2024

Was getekend: Maurits Mendel!

ADVERTORIAL • “Het is allemaal niet zo schokkend en zo heel veel verandert er ook...
15-05-2024