PodoActive opent praktijk in Fleminghof
30-09-2023
DAAN DE KORT START PODOTHERAPIEPRAKTIJK IN BORNE EN ENSCHEDE-NOORD

PodoActive opent praktijk in Fleminghof

ADVERTORIAL • Op 2 oktober verwelkomt de Fleminghof aan de Stationsstraat PodoActive Podotherapiepraktijk. Deze veelbelovende podotherapiepraktijk zal onder leiding staan van Daan de Kort, een ervaren podotherapeut die nu de stap zet om voor zichzelf te beginnen. Met zijn expertise en toewijding aan patiëntenzorg heeft De Kort een solide reputatie opgebouwd in de regio. Nu brengt hij zijn vaardigheden en passie voor podotherapie naar PodoActive, een praktijk die streeft naar hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt.

 

Over PodoActive: Beter bewegen, Beter leven

PodoActive zal zich richten op het bieden van uitgebreide podotherapiezorg voor mensen van alle leeftijden. Of je nu kampt met voetproblemen zoals pijnlijke voeten, standsafwijkingen, sportblessures, nagelproblematiek of diabetes gerelateerde complicaties, PodoActive staat klaar om te helpen. Daan de Kort, de drijvende kracht achter PodoActive, heeft niet alleen uitgebreide ervaring in de podotherapie, maar is ook gepassioneerd over het begrijpen van de unieke behoeften van elke patiënt. Hij streeft ernaar om op maat gemaakte behandelplannen te creëren die passen bij de individuele situatie van de patiënt en helpt zijn of haar mobiliteit en comfort te herstellen.

 

Een persoonlijke benadering

Wat PodoActive onderscheidt is de toewijding aan persoonlijke aandacht en zorg. Daan de Kort begrijpt dat elk individu uniek is en hij zal de tijd nemen om je specifieke situatie te evalueren, vragen te beantwoorden en behandelingsmogelijkheden te bespreken. Je kunt rekenen op een vriendelijke en professionele behandelaar die er alles aan zal doen om jouw welzijn te bevorderen.

 

Afspraak maken

PodoActive opent niet alleen haar deuren in Borne, maar ook in Enschede Noord, waardoor we nog meer mensen kunnen voorzien van hoogwaardige podotherapiezorg. Voor meer informatie over onze diensten en de locaties kun je terecht op onze website www.podoactive.nl.

 

Vanaf 2 oktober kun je een afspraak maken door te bellen naar (074) 303 0240, via de website, of door een mail te sturen naar info@podoactive.nl. PodoActive kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan een gezondere, pijnvrije toekomst voor je voeten. Want jouw voeten verdienen de beste zorg en bij PodoActive ben je in goede handen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023

Ook in 2024 werken als huishoudelijke hulp in...

ADVERTORIAL • Afgelopen jaar heeft de aanbesteding voor de Wmo huishoudelijke hulp...
14-12-2023

Heroriëntering op project BorneWerkt

In 2016 ging in Borne het project BorneWerkt van start. Een initiatief vanuit de...
07-12-2023