BWS Bouw opent op De Veldkamp
03-11-2023
MEDE-EIGENAAR LARS BEKHUIS: ‘ONS VERHAAL BEGINT NU PAS ECHT!’

BWS Bouw opent op De Veldkamp

Met een druk op de rode knop werd vrijdagmiddag de officiële opening gevierd van BWS Bouw aan de Burenweg 28 in Borne. Verantwoordelijk hiervoor waren Lars Bekhuis en Ruud Waanders, beiden eigenaar van het snelgroeiende bedrijf én burgemeester Jan Pierik, die in dat kader al de suggestie opperde dat het jonge bedrijf in aanmerking zou kunnen komen voor de Gazellen Award, een jaarlijkse prijs van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in ons land. Zo’n vaart zal het echter waarschijnlijk niet lopen, al staken beide ondernemers hun trots niet onder stoelen of banken.
 

De eerste opdracht in 2021

Immers, BWS Bouw werd pas drie jaar geleden door Bekhuis en Waanders opgericht. Ze startten in Hengelo aan de Jan Tinbergenstraat, verzamelden een aantal vertrouwelingen op zich heen en in november 2021 was het zover dat de eerste echte opdracht van start ging met een graafmachine op een pas uitgegeven kavel. Inmiddels telt het bedrijf, dat zich volledig richt op de advisering, bouw en renovatie van bedrijfspanden, al tien medewerkers. “Stuk voor stuk fanatiekelingen die ons verhaal, dat eigenlijk nu pas echt begint, de komende jaren verder gaan uitrollen”, aldus Bekhuis. “Op naar een heel mooie toekomst”, zo besloot hij zijn openingswoorden.
 

Meer dan trots

Woorden die burgemeester Jan Pierik eigenlijk alleen maar kon herhalen en waarin hij aangaf dat ook de gemeente Borne blij is met dit soort ondernemers. “Bovendien”, zo zei hij, “is met de vestiging van BWS Bouw op De Veldkamp deze ontwikkellocatie bijna helemaal volgelopen. En daar zijn we meer dan trots op. Het illustreert de bedrijvigheid in Midden-Twente. Jullie bedrijf past daarin en ik wens jullie dan ook heel veel succes.”
 

Nadat het driemanschap met een ferme druk de rode knop beroerde, ontstaken de drie menshoge letters BWS in volle gloed en klonk er van de toehoorders een warm applaus. Ook Karin en Iris, de partners van de beide eigenaren, werden nadrukkelijk in de feestelijkheden betrokken en met een groot boeket bloemen in het zonnetje gezet. Daarna volgde een rondleiding door het fonkelnieuwe pand dat, behalve als werkplek, ook dienst gaat doen als showroom van de eigen opdrachtgevers. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Heroriëntering op project BorneWerkt

In 2016 ging in Borne het project BorneWerkt van start. Een initiatief vanuit de...
07-12-2023

Bornse Lisa Spikkert wint Startersprijs

“Na vijf jaar mocht het ook wel weer een keertje”, waren de woorden van ingehouden...
13-11-2023

Lieve patiënten en lieve collega’s,

ADVERTORIAL • Na 13 prachtige jaren in Borne hebben we besloten om terug te keren naar het...
09-11-2023

KC De Horsten nu ook officieel geopend

Alhoewel de sleuteloverdracht al op 14 juli heeft plaatsgevonden en de leerlingen er al vanaf de...
03-11-2023

Arjan Bonthuis kraakt de stikstof

Op het erf van veehouderij Bonthuis in Zenderen staat een immens gevaarte van 13 meter lang en...
17-10-2023

Lisa Spikkert gaat voor goud

Een kleine anderhalf jaar geleden besloot de Bornse Lisa Spikkert de stap te zetten naar het...
15-10-2023