BWS Bouw opent op De Veldkamp
03-11-2023
MEDE-EIGENAAR LARS BEKHUIS: ‘ONS VERHAAL BEGINT NU PAS ECHT!’

BWS Bouw opent op De Veldkamp

Met een druk op de rode knop werd vrijdagmiddag de officiële opening gevierd van BWS Bouw aan de Burenweg 28 in Borne. Verantwoordelijk hiervoor waren Lars Bekhuis en Ruud Waanders, beiden eigenaar van het snelgroeiende bedrijf én burgemeester Jan Pierik, die in dat kader al de suggestie opperde dat het jonge bedrijf in aanmerking zou kunnen komen voor de Gazellen Award, een jaarlijkse prijs van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in ons land. Zo’n vaart zal het echter waarschijnlijk niet lopen, al staken beide ondernemers hun trots niet onder stoelen of banken.
 

De eerste opdracht in 2021

Immers, BWS Bouw werd pas drie jaar geleden door Bekhuis en Waanders opgericht. Ze startten in Hengelo aan de Jan Tinbergenstraat, verzamelden een aantal vertrouwelingen op zich heen en in november 2021 was het zover dat de eerste echte opdracht van start ging met een graafmachine op een pas uitgegeven kavel. Inmiddels telt het bedrijf, dat zich volledig richt op de advisering, bouw en renovatie van bedrijfspanden, al tien medewerkers. “Stuk voor stuk fanatiekelingen die ons verhaal, dat eigenlijk nu pas echt begint, de komende jaren verder gaan uitrollen”, aldus Bekhuis. “Op naar een heel mooie toekomst”, zo besloot hij zijn openingswoorden.
 

Meer dan trots

Woorden die burgemeester Jan Pierik eigenlijk alleen maar kon herhalen en waarin hij aangaf dat ook de gemeente Borne blij is met dit soort ondernemers. “Bovendien”, zo zei hij, “is met de vestiging van BWS Bouw op De Veldkamp deze ontwikkellocatie bijna helemaal volgelopen. En daar zijn we meer dan trots op. Het illustreert de bedrijvigheid in Midden-Twente. Jullie bedrijf past daarin en ik wens jullie dan ook heel veel succes.”
 

Nadat het driemanschap met een ferme druk de rode knop beroerde, ontstaken de drie menshoge letters BWS in volle gloed en klonk er van de toehoorders een warm applaus. Ook Karin en Iris, de partners van de beide eigenaren, werden nadrukkelijk in de feestelijkheden betrokken en met een groot boeket bloemen in het zonnetje gezet. Daarna volgde een rondleiding door het fonkelnieuwe pand dat, behalve als werkplek, ook dienst gaat doen als showroom van de eigen opdrachtgevers. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023