Borne krijgt eerste Koningsavond
LIVE MUZIEK DOOR BAND HEADLINE

Borne krijgt eerste Koningsavond

Borne krijgt op 26 april een echte primeur: de eerste Koningsavond in Melbuul’n Dorp. Voor het eerst zal het Dorsetplein dus ook de avond voor Koningsdag decor zijn van een Koninklijk feest. Een gezellige avond voor alle Bornenaren, met een geweldig optreden van de band Headline. Dat belooft echt een spektakel te worden!

 

Al jaren wordt Koningsdag in Borne voor een belangrijk deel verzorgd door Bornse muzikanten die met hun Koningsconcerten voor een geweldige sfeer zorgen. Dit jaar is het de beurt aan het Stedelijk Orkest Borne om een prachtig concert te verzorgen.

 

Maar omdat het prachtige podium op het Dorsetplein toch al staat, en Bornenaren over het algemeen wel in zijn voor een feestje, heeft het Oranjecomité Borne ervoor gekozen om dit jaar voor het eerst ook een Koningsavond te organiseren! En niemand minder dan de 9-koppige band Headline is al druk aan het repeteren om van dit evenement een geweldig feest te maken.

 

‘Dit is helemaal mooi’

Toen Headline werd benaderd om niet alleen tijdens Koningsdag op te treden, maar ook de eerste Koningsavond in Melbuul’n Dorp te verzorgen, hoefde de band niet lang na te denken. “Al sinds de oprichting repeteren we in Borne, maar we hebben er in zes jaar tijd pas twee keer gespeeld”, zegt oprichter en drummer Mark Jansen. “Dus toen de uitnodiging kwam om samen met Stedelijk Orkest Borne een mooi project te gaan doen op Koningsdag, zeiden we natuurlijk gelijk ‘ja’. En dat we ook nog eens de eerste Koningsavond mogen verzorgen is natuurlijk helemaal mooi.”

 

Waar in veel grote steden tot diep in de nacht harde basdreunen klinken, wordt Koningsavond in Melbuul’n Dorp gekenmerkt door livemuziek en een gezellig horecaplein. Gewoon op z’n Borns dus: niet tot in de late uurtjes, maar wel met een drankje, een praatje en goede muziek.

 

Headline, een band met een eigen blazerssectie, speelt de hele avond herkenbare feestmuziek die een breed publiek zal aanspreken. Meezingen is daarbij niet verboden! En in combinatie met verschillende horecafaciliteiten op het Dorsetplein is alles aanwezig om er een heerlijke avond van te maken.

Dorsetplein

 

Koningsavond in Melbuul’n Dorp op 26 april wordt gehouden op het Dorsetplein en begint om 20.00 uur. Rond 23.30 uur is het feest afgelopen, zodat iedereen de volgende ochtend weer fris is voor een prachtige Koningsdag.

 

Special op BorneBoeit

Inmiddels is op BorneBoeit weer een mooie plek ingeruimd voor alles rondom Koningsdag. De special zal de komende tijd regelmatig aangevuld worden met de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden rondom het evenement.

 

Ga naar de special Koningsdag

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Trots en superblij, maar ook nuchter

‘De Drijfveer’ vormt de veelzeggende naam van het praatprogramma op BorneBoeit. Een...
26-04-2024

Koninklijke hulde voor negen ‘BB-ers’

Vandaag, 26 april 2024, is het de dag van de jaarlijkse Lintjesregen. Ook in Borne bleef het...
26-04-2024

Vorstelijke bezoeken aan Borne

Het oranjegevoel in Borne kennen we vooral van activiteiten op Koningsdag, morgen is het centrum...
26-04-2024

Koningsdag in de steigers

Opnieuw staat het centrum van Borne twee dagen in het teken van Koningsdag. Met vrijdagavond een...
23-04-2024

Borne blijkt ook fris op z’n Best

Voor velen was het weer zondagmiddag het gesprek van de dag. ‘Blijft het droog,...
21-04-2024

Verkeersmaatregelen tijdens Borne op z’n Best

Tijdens Borne op z’n Best worden bijna alle pleinen en parkeerplaatsen in het centrum van...
16-04-2024